Wasze telefony komórkowe

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Antonelka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Antonelka » 23 sie 2008, 16:18

mendes_lol, mój ma niemieckie menu...
...bo kupowałam go w DE ;)
Ty jak kupisz w Irlandii, będziesz mieć w angielskim, a jak kupisz w PL, to z menu polskim będzie ;)

ten mój też ma taką jakby klawiaturkę, dotykową na ekranie (jak na klawiszach tel)... ten mój poprzedni pda miał typową klawiaturę jak do pc'ta, uważam, że była gorsza od tej, co ma htc...
...na htc dobrze mi się pisze ;)

ale odkryłam w nim gadżet w pogodzie :oops:
jak pada deszcz, to krople spływają mi po ekranie i za chwilę włącza się wycieraczka samochodowa i wyciera ekran :oops: :-D
pozdrawiam, Antonelka (sun (flower)

Zapraszam do polubienia nas i tutaj (makeup FACEBOOK

Facet - przedmiot do przytulania

Awatar użytkownika
mendes_lol
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: mendes_lol » 23 sie 2008, 17:09

Widzialam to Antonella gdzes na youtube i ta wycieraczke, super jest :-D ten pro ma wlasnie ta klawiaturke wysuwana i zastanawiam sie czy nie lepsza niz ta na ekranie, widzialam ja tez gdzies na necie, bo bylam ciekawa jak to sie pisze.

No ja sie wlasnie zastanawiam gdzie kupic, ale chyba tu w IE.
Juz glupia jestem, nie wiem ktory chce... Jak znajdziesz jeszcze co fajnego, to opisuj tu jak znajdziesz chwilke, a co tam, troche Cie pomecze.. :-D
mam zajefajne bimbalki . . . usmiech nie schodzi mi z twarzy
made in Kasprzyk 3 czerwca 2008 - McGhan ST120 - 410cc HP, okragle, pod miesien - 75E:)
20.06.2008 - zareczylam sie!!!

Awatar użytkownika
Antonelka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Antonelka » 23 sie 2008, 18:53

mendes_lol pisze:ten pro ma wlasnie ta klawiaturke wysuwana i zastanawiam sie czy nie lepsza niz ta na ekranie
nie widziałam jeszcze tego PRO, ale i już chyba nie chcę go tak bardzo oglądać...wystarczy mi, że napisałaś, że ma wysuwaną klawiaturę...
...nie lubię telefonów, które mają ruchome części (z doświadczenia wiem, że zawsze coś się z tym dzieje) 8-)
mendes_lol pisze:Jak znajdziesz jeszcze co fajnego, to opisuj tu jak znajdziesz chwilke, a co tam, troche Cie pomecze.. :-D
taaa, jak dorwę się kiedyś w końcu do swojego tel. i przeglądnę go tak dokładnie, to napiszę więcej, bo teraz cały czas wisi na nim moje dziecko :-D
mendes_lol pisze:Widzialam ta wycieraczke, super jest :-D
a tą wycieraczkę, właściwie, to odkrył mój chłop ;)

Awatar użytkownika
mendes_lol
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: mendes_lol » 25 sie 2008, 20:00

a no widzisz a jednak cos odkryl :-D ten Pro wyglada jak Twoj, tylko troszke grubszy przez ta klawiaturke, tez podchodze sceptycznie do rozsuwanych tel, dlatego mam jeszcze maly zamet i wole poczekac jeszcze troche. Mowisz dziecko sie bawi, pewnie ma niezla radoche :-D no i Ty czasu wiecej masz dla siebie, same korzysci ;)
made in Kasprzyk 3 czerwca 2008 - McGhan ST120 - 410cc HP, okragle, pod miesien - 75E:)

Awatar użytkownika
doma1982
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: doma1982 » 26 sie 2008, 16:09

Dziewczyny ja niedawno dostalam w prezencie LG Venus Kf600 :-D :-D :-D Śliczny telefon i taki kobiecy. Bardzo latwy w obsłudze. Nic nie mozna mu zarzucić ;) Wszystko co potrzeba to ma :!: :!: :!: Jestem mego zadowolona oh(rf1
Trzeba mieć to wyczucie, to minimum, ten takt, komu trzeba, komu można, komu nie, komu tak. Bowiem każda kobieta dobrze o tym wie: komu trzeba, komu można, komu tak, komu nie:)))

Awatar użytkownika
campari84
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: campari84 » 26 sie 2008, 17:13

A ja po wielu latach zmieniania i szukania idealnego tel zatrzymalam sie na Nokii N95 8GB i nie mysle jej zamieniac. Spelnia wszystkie moje oczekiwania. Nawet na Iphona bym jej nie zamienila :-D
Dr Kasprzyk 12.03.09
McGhan Inspira
TRF220+TRX285

Awatar użytkownika
mendes_lol
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: mendes_lol » 30 sie 2008, 21:29

Antonella znalazlas jakies nowe fajne funkcje :?: odwiodlas mnie od pomyslu z klawiaturka, mysle ze to piorko podola, widzialam gdzies w necie, no i bardziej stabilny bedzie tel bez tej klawiaturki. A powiedz mialas kiedys w reku iphony Apple? Mi ostatnio fajny wpadl w reke i zastanawiam sie jak by wypadl w porownaniu z Twoim diamondem.

Ewcia35
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Ewcia35 » 30 sie 2008, 21:54

Mam małe zapytako do posiadaczek Samsunga Giorgio Armani :-) jak dajecie saobie sobie radę z obsługą dotykową tego aparatu oraz czy w tipsach także bez problemu można go obsługiwać ? Będę wdzięczna za odpowiedż :-D

Awatar użytkownika
szkarolina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: szkarolina » 30 sie 2008, 22:26

Jestem posiadaczka iphone'a i tesknie za Nokia!
You can go a long way with a smile. You can go a lot farther with a smile and a gun.

06/10/08 - dr Stanczyk

Awatar użytkownika
Antonelka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Antonelka » 30 sie 2008, 23:03

mendes_lol, nowych funkcji nie znalazłam, bo nie miałam czasu szukać (taki miałam zapiernicz) :doubt: ale dzwonić- dzwoni :-D
i piórko jest OK ;)
iphona nigdy nie dotykałam... :? ale gdzieś w necie czytałam, że nie jest idealny... :| 8-)
ja bym go na iphona nie zamieniła ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”