Wasze telefony komórkowe

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 17 maja 2008, 21:22

Vodia- jest naprawde fajny :-D
...ale go jeszcze na dobre nie rozpracowalam... :oops:

...na poczatku dziwnie mi sie pisalo sms-y - i zabieralo mi to duuuzo czasu... :doubt:
..ale teraz jest juz ok. 8-)
...z wybieraniem nr. nie ma problemu- bo sa dosc duze cyfry :badgrin:

co mnie w nim wkurza : to widoczne paluchy na telefonie :evil:

...nie wiem tez, jak moge zablokowac klawiature (czy w ogole mozna :roll: ) ...
i boje sie ciagle ,ze mi sie cos wcisnie ,jak go nosze w torebce... :|

wczoraj np. cos mi sie nacisnelo :oops: i sie ZAWIESIL na caly dzien ! :evil:

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ii/101.gif

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 17 maja 2008, 21:52

ja sie tylko tych smsow glownie boje bo pisze ich mnostwo.

ale jak mowisz ze idzie sie przyzwyczaic to jest to juz kolejny argument zeby sprawic go sobie :oops: :badgrin:

musze zaryzykowac na allegro :roll:

ahh raz sie zyje :p
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 17 maja 2008, 23:00

Moja nokia..wpadła dziś do wody..Nie zdąrzyłem pomyśleć ,że tak się stanie ,a ona wylądowała z mojej kieszeni w wodzie,..I co...i nic...Co prawda długo tam nie była,bo tylko mgnienie oka,ale....Mam wrażenie,że nigdy się nie odzwyczaję od tej marki....
--------------nosek u dr.Bieleckiego

''Nigdy , nie mĂłw nigdy.''

Awatar użytkownika
hexagonale
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: hexagonale » 17 maja 2008, 23:56

ja mam iphone'a od hmm 2tyg i nie moge znalezc kogos kto mi by zainstalował to całe oprogramowanie etc =/ chyba jestem zbytnia tradycjonalistka ...
12. 06 - kosultacja, Bieñkowski ;]

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 18 maja 2008, 10:38

DOKLADNIE
tak jak pisze hexagonale... ;)

...jesli ktos lubi siedziec w komputerze - bawic sie w sciagnie roznych plikow i takich tam- to iphone jest idealny...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... /pisze.gif

...ci ktorzy, nie potrzebuja bajerow jak nawigacja , youtube , net , ipod itd.itp.
to lepiej, zeby nie kupowali iphone: bo sie nie oplaca ! i bedzie tylko wkurzal... ;)

...mi wszystko instaluje maz 8-) - a ja pozniej korzystam :badgrin:

ZDJECIA tez WYCHODZA SUUUUPER :p
(wczoraj zrobilam portrecik mojemu psu :| ...
... na koniec dorysowalam mu papierosa i okularki ... :oops:
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... wizdze.gif)

...a jesli chodzi o blokowanie komory -
-to ja naprawde blondynka jestem ! :oops: :oops: :oops:
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... o_jest.gif

...ten tel. sie usypia (nie wylacza !) - i to wystarczy... :|

acha: wczoraj zamowilam sobie etui do iphona : bo jak napisalam: PALUCHY mnie wkurzaja :evil:

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 18 maja 2008, 11:53

natalya pisze:
misialeczek24 pisze:zreszta to nie pierwszy raz....w grudniu kupilismy tel na allegro do dzis ani sladu po kasie czy tel nic nie moge z tym zrobic
ludzie to chamy :evil:

napewno nic sie nie da zrobic?
przeciez sprzedawcy sa zarejestrowani wiec mozna latwo odnalezc taka osobe i pociagnac ja do odpowiedzialnosci.
ewentualnie wystawic odpowiednia opinie ;)

nie moze tak byc, zeby czlowiek placil, a po telefonie ani sladu :evil:
pierwszy ktory kupilam w grudniu na allegro to istne smiechu warte...mam goscia dane itp ...gadalam z nim milion razy caly czas twierdzil ze kasa do niego nie dotarla,a moj bank sprawdzal z tysiac razy i wszycho ok...allegro jedynie zablokowalo jego konto i tyle....ale co za problem zalozyc nowe :roll: kaza zlozyc sprawe na policje ...tylko jak´skoro mnie nie ma w pl...pozatym taka sprawa ciagla by sie miesicami i nie wiadomo co by z tego wyszlo-pewnie nic....'bez komentarza.....

drugi iphone...kupiony na ebayu w uk....placone przez system paypal....przepisy mowia ze trzeba odczekac 45 dni roboczych a potem dopiero mozna ubiegac sie o zwrot pieniedzy....
kontakt z gosciem mam ...wydaje tylko niepotrzebnie kase na dzwonienie do niego...bo tel. jak nie bylo tak nie ma...a on go niby wyslal...
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 23 maja 2008, 19:37

Samanthii, wiesz juz jak blokuje sie tel?
jak nie to wcisnij na sekunde przycisk do wyl. tel i gotowe ;-)
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
Alicja23
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Alicja23 » 23 maja 2008, 19:46

ja mam obecnie nokie 6300...telefonik pierwsza klasa...naprawdę polecam..kupiłam go nówkę z salonu orange na allegro...bo gościu nie chciał, bo sie do starego przyzwyczaił to ja kupiłam :-) ale telefony z allegro polecam odbierać osobiście...wiecie nie wszystko złoto co się świeci...i nie wszystkie ładne zdjęcia telefonu to zdjęcia odpowiadające realowi...pozdrawiam ;-)
Luty 2008 dr Wójcicki - spełnienie marzeń - obecnie zintegrowaliśmy się z moim nowym noskiem doskonale ;) i oby tak dalej...

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 23 maja 2008, 19:54

Alicja23 pisze:wiecie nie wszystko złoto co się świeci...i nie wszystkie ładne zdjęcia telefonu to zdjęcia odpowiadające realowi...pozdrawiam
DOKLADNIE :idea:
(angel

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 28 maja 2008, 23:05

Samanthii, jak tam twoj iphone?zadowolona jestes :?: ja powiem szczerze ze dla mnie ten tel.jest zbyt skomplikowany.... :roll:
(angel

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”