pamietacie swoich znajomych ze szkoly ???

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
sarenka
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: sarenka » 15 sty 2008, 13:29

ulla10 a co on Ci takiego pisze? jestem w tej chwili w takiej sytuacji jak ty byłaś kiedys,no wiesz wreczo bsesja na jego punkcie,wiesz ze ma zly wpływ itd.. i się wlasnei zastanawiam czy znalesc sobie na siłę kogoś innego,czy cos to da takie przymuszanie.słyszalam ze takie pierwsze miłosci trzeba odkładac na półkę,jednak czy to prawda?
zrobiony nosek, uszka i.. chyba ju¿ wystarczy ;)

http://www.suwaczek.pl/cache/82afd7fbe0.png

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 15 sty 2008, 13:33

nie da się opowiedzieć mojego cierpienia, kiedy się rozstaliśmy i to ja go zostawiłam (sic), bo wiedziałam, że przez niego tylko cierpię, nie wiem skąd wzięłam na to siłę
kochanie sama sobie odpowiedzialas na to pytanie...dal ci tak popalic i po d... ze mialas dosc i powiedziales pa! wiec myslisz ze teraz sie zmienil???

Mdlalas....cholera a moze Twoj organizm juz go wyczul na poczatku i sie tak przed nim bronil??? oczywiscie zart,ale ja bym nie ryzykowala...POMYSL ty go rzucilas....wiec niech sie slini na twoj widok teraz...oczywsicie poszczuj go troszke...ale nie daj satysfakcji zeby z ciebie jeszcze nie daj boze wycisnal slowa ze szkoda ze go rzucilas...

Nie daj sie Kochana omamic...pamietaj ze to Ty zerwalas i musialas mimo wielkiej szalonej milosci miec naprawde powod! Niech spada ze swoimi fotkami na drzewo gdzie byl kiedy ty podjelas decyzje o odejsciu...prawdziwy facet ktory kocha nie da odejsc swojej milosci....PAMIETAJ O TYM

Awatar użytkownika
ariela
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: ariela » 15 sty 2008, 15:48

Anielicanrw pisze:prawdziwy facet ktory kocha nie da odejsc swojej milosci....
DODKLANIE
7.09.07 --> To by³ mój dzien :)

*75C*

Awatar użytkownika
aneta123
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: aneta123 » 15 sty 2008, 17:16

ariela pisze:prawdziwy facet ktory kocha nie da odejsc swojej milosci....
wlasnie,wiem to ze swojego doswiatczenia.

a moze on chce sie odgrysc za to co mu zrobilas dawno?
(ale pojechalam)
ale taka opcja tez isnieje i wtedy co?stracisz wszystko.

jak by chcial to by juz dawno Cie znalazl.
a z drugiej strony to takie ekscytujace hihi
marzenia sie spelniaja....

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 15 sty 2008, 19:23

Wiem, wiem, wszystko to wiem :(
ze być może ściemnia, że może dla jaj, że chce się odegrać.......
ale rozum swoje, a emocje swoją drogą :|
nie jem nic 3 dzień, tyle co na przymus z rozsądku, dosłownie jak wtedy
przynajmniej schudnę, a te 3-4 kg by się przydało :-)

co mi pisze:
że nie zapomniał mnie nigdy
że najbardziej mnie ceni ze wsz swoich kobiet
że chce się spotkać na kawie i tylko pogadać o starych czasach jak przyjaciele
że go zostawiłam, kiedy on się tego w ogóle nie spodziewał
że jestem ta jedyna która go zostawiła, bom wszystkie inne jego kobiety jadły mu z ręki (w to akurat uwierzę)
bla bla bla bla bla bla.........................................
niby jak przyjaciel, ale za chwilę wysyła jakiś wiersz z naszych wspólnych czasów, piosenkę :roll:
przez niego wpadnę w alkoholizm
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
ariela
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: ariela » 15 sty 2008, 19:54

ulla10 pisze:że go zostawiłam, kiedy on się tego w ogóle nie spodziewał
a walczyl potem o Ciebie? staral sie? swoja droga jesli moge spytac to czemu go zostawilas?

Oj jesli sie z nim spotkasz tylko na kawke to to moze spieprzyc Ci całe zycie...
7.09.07 --> To by³ mój dzien :)

*75C*

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 15 sty 2008, 20:25

Powiem ze ja po doswiadczeniach swojego zycia wolalabym wpasc w alkoholizm niz w szpony bylego....a zwlaszcza ktory mial mnie daleko gdzies zeby o mnie walczyc...

Przyjaciel??? o czym ten facet mowi? jaka przyjazn.... jeszcze jedna babka mu zostala zeby ja zaliczyc i odchaczyc i byc dumnym ze teraz twojego meza spycha na drugie miejsce taki wazny sie zaczyna dla ciebie robic...pokaz mu kolejny raz gdzie jego miejsce...nie przyjaciel ale znajomy co najwyzej...ze ty masz swojego przyjaciela-meza i wiesz co on zawczyna cie wciagac w cos co sie nazywa pokazanie babie kto tu rzadzi sytuacja....pokaz mu ze masz juz swojego Pana....ktorego kochasz i powiedz mu to ....zobaczysz za chwilke jak jego oblicze z kochanego "przyjaciela" zmienia sie w prawdziwe...tego palanta co nie dbal o ciebie i dlatego go zostawilas....

Awatar użytkownika
aneta123
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: aneta123 » 15 sty 2008, 20:56

ula,biedulku,nie jesz 3 dni!?
musisz to sobie sama przetlumaczyc ze to jest zle,bardzo zle.
bo maz sie w koncu kapnie,ze cos nie tak
tak czasem bywa ze emocje biora gore nad rozsadkiem.
marzenia sie spelniaja....

Awatar użytkownika
Rina
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rina » 15 sty 2008, 23:02

Niestety ulla ja tez Cie postrasze, poniewaz czytalam osatnio w jakiejs gazecie[polityka?], iz poprzez znajdowanie swoich dawnych milosci na naszej-klasie, rozpadaja sie malzenstwa.
Tak wiec kolejny powod na NIE, dla naszej klasy ;)

Z tego co tutaj przedstawilas, to ten koles wyglada mi na takiego figo-fago, ktoremu sie nie odmawia. A te teksty co Ci puszcza, to bajeczka i w dodatku oklepana i stara jak swiat.
Dziewczyny dobrze pisza! Co on piepszy o przyjacielu?? Jaki przyjaciel, czy on jest powazny?
Jakby byl taki przyjaciel, to napewno nie wszedl by brudnymi butami w czyjes poukladane zycie, nie wyslalby swoich zdjec i nie farmazonil jak to jemu kobiety z reki jedza. Osoba, ktora ma powazne zamiary nie napisalaby czegos takiego..

Wiem, ze emocje robia swoje i w takich sytuacjach brakuje nam trzezwosci umyslu i obiektywnego spojrzenia na zaistniala sytuacje. Dlatego my tutaj piszemy, i probujemy wylac Ci kubel zimnej wody ;) Masz za duzo do stracenia ulla. Kilka chwil uniesien nie jest tego warte tego, co mozesz stracic...

Do mnie tez odezwal sie ex, wyskoczyl jak diabel z pudełka z jakims wierszem niby specjalnie napisanym dla mnie.. taaaa akurat - haha http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... miech2.GIF
Cos tam jeszcze popisal... ze jest jakims aniolem milosci, czy cos w tym stylu..http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... glupek.gif
I tez cos palnal, ze jest moim przyjacielem http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... nijsie.gif... Ale on nie jest moim przyjacielem, bowiem ja swojego przyjaciela mam tutaj, obok siebie PDT_Love_05 On nawet nie jest kolega, jest kims kto dla mnie nie istnieje i istnial nie bedzie..
Ja tego pana pozegnalam, i Tobie ulla radze zrobic dokladnie to samo..
Nie wymagam wiele od życia. Jestem symbolem seksu i to mi wystarcza :)

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 15 sty 2008, 23:19

Ula sama sie juz nakrecasz i tego faceta swoim zachowaniem i dawaniem mu pola do popisu tez.Wylej mu pare kubelkow wody na leb i powiedz dlaczego nei jadlas mu z reki... dziewczyny lepiej czasem marzenia niech zostana marzeniami!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”