Prezenty na święta

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Nicola
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Prezenty na święta

Post autor: Nicola » 28 lis 2007, 19:20

Witaj

za miesiąc święta i jak zwykle mam problem z prezentami dla najbliższych. Co roku sobie przyrzekam ze zapisze sobie w notatniku w ciągu roku co by chcieli najbliżsi albo co widziałam fajnego w sklepie i by im się przydało. Ale niestety święta za pasem i jak zwykle ten sam problem pustka w głowie.

Dziś siadłam na necie i zaczęłam przeglądać strony co można kupić na prezent świąteczny. Fakt ze te rzeczy są takie oklepane i większość ich ląduje gdzieś na dole w szufladzie bo się okazują nie praktyczne bądź nie trafione.

Największy problem zawsze mam z prezentam dla Taty. W ubiegłym roku kupiłam mu zestaw przyborów do wina ( obcinacz do foli, zatyczke na butelke i korkociag). W tym roku na razie nie mam żadnego pomysłu. A chciałam aby prezent nie był tuzinkowy.

Jak radzicie sobie z tą gorączką świątecznych prezentów i jakie macie pomysły na prezenty dla najbliższych ??
26 marca Dr Wójcicki juz po:)

Awatar użytkownika
anulka 12345
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: anulka 12345 » 28 lis 2007, 19:31

hej to widze ze mamy ten sam problem tez nigdy nie wiem co kupic Tacie na swieta i mojemu facetowi tez nie wiem co kupie. kurde te prezety.... :-D

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 28 lis 2007, 20:05

Jesli moge wam podsunac pomysl na prezent dla meza lub chlopaka -to polecam strone www.adamh.com.pl Jest to strona internetowa gdzie mozna zakupic pieka bizuterie wykonana z tytanu z dodatkiem kamieni szlachetnych, lub i z dodatkiem zlota i srebra.
Sama rok temu zamowilam tam piekna orginala obraczke tytanowa z diamentem-"rosyjska ruletka"
Podczas lipo w Studzionce osobiscie bylam odebrac obraczke (warsztat jest w Tychach) i widzialam na wlasne oczy zaklad, poznalam Pana Adama Hadrysia i jego zaloge.Tak wiec z czystym sumieniem moge polecic :p .Wiem ze wysylaja obraczki po calej Polsce i mozliwosc wyslania za granice tez jest.
Moze przyda Wam sie taka informacja :-D Dodam ze moj Mis byl i nadal jest zachwycony prezentem :-D

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 29 lis 2007, 08:59

Annetta extra wyroby są na tej stronie :-)
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

betrayal
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: betrayal » 29 lis 2007, 09:23

Dostałam taką obrączkę jako pierścionek zaręczynowy, jest super :-D

Awatar użytkownika
Mari
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Mari » 29 lis 2007, 13:50

ja mam problem jak co roku - z prezentem dla ojczyma :roll:
niestety nie nosi biżuterii, co innego byście poleciły??? lub co fajnego kupiłyście w zeszłym roku tatom, dziadkom, wujkom...?

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 29 lis 2007, 14:11

ja mam tez problem oczywiscie z facetami-tata, mezem i 2 szwagrami :roll: wogole nie mam pojecia :doubt:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
AGNESS
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: AGNESS » 29 lis 2007, 16:41

z tymi chłopami to zawsze coś ,z kobitami nie ma takich problemów :-)
zawsze cos mozna wybrać ciuch, kosmetyk same wiemy co nas cieszy a facetom to odwieczny problem nigdy nie wiadomo co im kupić :cry:
5 11 .07 dr Brzuchański 375cc okrągłe pod gruczoł uwielbiam moją lewą pierś:)
poprawka prawej piersi 28 .05 2009 juz po :) niestety nic nie zmieniła :(

Awatar użytkownika
klara01
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: klara01 » 29 lis 2007, 18:04

Ja co rok mam problem z mężem :roll: biżuterii nie nosi,ciucha bez przymiarki nie kupię bo jest nie wymiarowy,kosmetyki kupuje w ciągu roku.Jego świat to komputery ale o to dba sam przez cały rok i zawsze wszystko ma :roll: a ja dalej mam problem bo czas leci a pomysłu nie mam. :? :(
Przynajmniej z córką nie mieliśmy problemu-kupiliśmy jej już asus'a eee 701. :p

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 29 lis 2007, 18:05

Nesia, ja bardzo lubie takie orginalna bizuterie i czasem tam zagladam oko nacieszyc :p
Betrayal- my napewno kupimy obraczki od Pana Adama na nas slub :p

Mari , a myslalas moze o dobrej whisky????

pozdrawiam:)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”