Wiecej czy mniej ciałka?

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
mleczna krowa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mleczna krowa » 29 cze 2005, 11:43

hahaha.....może fakt źle to zabrzmiało..ale w końcu nie znam orjentacji wszystkich :twisted: :wink:

Ale w takim razie sprostuję i pozostańmy przy pytaniu z tematu...i dodajmy tylko...wiecej czy mniej ciałka sie wam PODOBA? hehehe :lol:
Omnis amans amens

Awatar użytkownika
agafijka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agafijka » 29 cze 2005, 11:54

najlepiej jak jest nie za duzo i nie za malo....... :lol: :wink: musi byc tak zeby patrzac na taka dziewczyne az chcialo sie przytulic, ale tez bez przesady- w koncu to ma byc kobieta, a nie dmuchany materac albo koldra puchowa..... :twisted: :lol: :wink:
co lenistwo robi z cz³owiekiem.....

iza
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: iza » 02 lip 2005, 10:08

W kwestii ciała wole minimalizm. Czyli mniej niz więcej, ale bez przesady.

Piszemy co nam sie podoba, a tak naprawde same popadamy w skrajnosci: wydaje nam sie, ze jestesmy za grube (za chude)*, za wysokie, za niskie, to paznokcie za krótkie i skóra za mało opalona... Całe kobietki...

Awatar użytkownika
agafijka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agafijka » 02 lip 2005, 11:02

dokladnie Iza......ja np tak tu sobie zasuwam o tych idealach, niby faktycznie to jest tak,ze kobietki na ulicy czy w tv oceniam dosc surowo :wink: wg tych swoich kryteriow tyle ze.......sama doskonale wiem jak JA wygladam, i, niestety, do moich wlasnych wyobrazen baardzo mi daleko....... :oops: :D :roll: :wink:

Awatar użytkownika
OMEGA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: OMEGA » 02 lip 2005, 16:23

Mi sie podobaja dziewczyny ktore maja 170-175cm - sama bym tyle chciala miec :) Uwazam, że kosciste kobiety nie należą do pięknych, gdyż w ogóle nie są kobiece. Dla mnie idealna kobieta to taka, ktora jest smukla i bardzo ksztaltna, taka ktora nie ma prawie tluszczu jest lekko opalona i ma delikatny zarys mięśni, ale taki delikatny tylko :roll: :) Przede wszystkim najwazniejsze aby byla proporcjonalna, to jest chyba najpiękniejsze w kobiecym ciele. Aby miala ladnie zaznaczone wcięcie w pasie i okragly zarys bioder i troszke odstajaca lecz szczuplą pupę :wink: :lol: I oczywiscie ladne okragle piersi rozmiaru c :D ja tak chcialabym wygladac :roll:

Awatar użytkownika
agafijka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agafijka » 02 lip 2005, 16:27

wlasnie "smukla a zarazem ksztaltna" to chyba najlepsze okreslenie tych najlepszych proporcji kobiecego ciala......eh :roll:

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 11 paź 2005, 12:56

ETNAA pisze:a ja lubię.. równowagę. dla mnie Kobieta powinna być "smukła niczym gazela" - ale być krągła troszkę w biodrach i mieć piersi... nie lubię szkieletów, nie podobają mi się "przy tuszy". Niestety - dużo zależy od budowy kości..
podpisuje sie..niestety ja to typowy szkieletor...nawet 2 ciaze mi nie pomogly:( niz nie zostalo i jeszcze mi piersi bąki wyssaly :cry:
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
Mayka87
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Re: Wiecej czy mniej ciałka?

Post autor: Mayka87 » 20 kwie 2007, 17:19

chcialabym byc taka laska bez grama tluszczu (tym bardziej ze nie zgubie cyckow bo sa sztuczne :-D ) a mam figure jak J.Lo(zeby nie bylo ze sobie dodaje bo mi duzo brakuje), wieksza pupa i szerokie biodra i smukly brzuszek. Na szczescie faceci lubia takie laski. Z wieksza pupa :o

Awatar użytkownika
jolwit1858
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: jolwit1858 » 20 kwie 2007, 19:05

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 8/pup1.gif
ech ciasteczko - nie za dużo nie za mało :badgrin: :badgrin: :badgrin:
...Siła kobiet nie tkwi w tym, co mówią, ale ile razy to powtarzają..

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 22 kwie 2007, 11:24

mmmniaamm :badgrin:
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”