GAGA, bardzo mi przypominasz Agatę Passent na tym ostatnim swoim zdjęciu. Myślę, że i w charakterach możnaby się doszukać podobieństw.
Sylabula, zaprzyjaźnij się z czernią albo z ciemnym brązem. To są Twoje kolory. Mam na myśli ( wyłącznie ) kolor włosów.
Merlinka, ostatnie zdjęcie to prawdziwa Ty ( wiesz, o czym mówię ). Fajna ta zalotność spojrzenia w takiej bardzo subtelnej wersji. Mam już dwa ulubione Twoje zdjęcia ( ostatnie jest jednym z nich ).
Strasznie trudno o zdjęcie Agaty. Sama robi zdjęcia, ale jej chyba rzadko...ale szewc bez butów chodzi.
GAGA, przypominasz mi tę wcześniejszą Agatę ( dzisiejszej bym juz do Ciebie nie przyrównała ). Tą z czasów pierwszych felietonów do Twojego Stylu. Albo tych z Filipinki na szarym papierze ( za moich lat licealnych ). O, to jak wyglądała podczas prowadzenia z Magdą Umer koncertu Zielono Mi ( poświęcony pamięci Agnieszki Osieckiej, mamy Agaty ) to taka trochę Ty, GAGA. Gdyby tak zdjąć jej okulary...
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... agpass.jpg
Bardzo ciekawa kobieta. Cudownie mądra i błyskotliwa w rozmowie. I cięty ma język ( prawie jak Bakuła ).
Sama widzisz, GAGA, ile w was podobieństw.
Na tym zdjęciu to już jest trochę późniejsza Agata. 7-10 lat wcześniej była taką GAGĄ w Bukareszcie ( IMHO ). Tyle, że wtedy była w Stanach. Na Harvardzie, kurczę, studiowała.