Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
Chyba bardzo na czasie - SŁAWNA ŻONA :) Nasza nowa Chodakowska, jak to o niej mówią. Mi jej uroda się podoba, jest wysportowana i to bardzo pochwalam. Co sądzicie o jej buzi? Wg mnie nos zmieniony, zęby zrobione, oczy i usta tez jakieś inne, ale jestem na plus - jeszcze jest naturalnie Widać, że sporo schudła, ale napewno aż tak się nie zmieniła sama z siebie.
Nie trafia w moj gust,ale jest zadbana.Na pewno sporo majstowala przy sobie,ma jakby zupelnie nowa twarz.Na pewno cos z oczami,moze wypelnienie doliny lez,albo jakis liftng usuwajacy skore,usta powiekszone,zeby,nos.Jedno jest pewne-ma za co szalec z poprawkami.
Dziewczyny leciałam z nią i Robertem samolotem i powiem wam,że tak jak na zdjęciach w ogóle mi się ona nie podoba tak na żywo jest prześliczna, bardzo zgrabna i zadbana,idealna cera, piękne błyszczace włosy. Za to robert na żywo jak chłopczyk wygląda.
Dokladnie,widac,ze przerobiona.Wciska kit,ze dieta I dbanie o siebie...Ostatno gdzies przeczytalam jej wywiad,w ktorym powiedziala,ze ma takie wlosy dzieki siemieniu lnianemu.Doczepki na kilometr,ale ok,niech jej bedzie.
Sukienka z gali sportu zupelnie nietrafiona,ma w niej splaszczony biust i mocno uwydatnione muskularne ramiona.Ja tego nie rozumiem,babki maja miliony,a porzadnie ubrac sie nie potrafia.