Holly Madison,Kendra Wilkinson,Bridget Marquardt

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
bettty
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Holly Madison,Kendra Wilkinson,Bridget Marquardt

Post autor: bettty » 05 cze 2009, 17:16

Sądze ze temat ciekawy ,zwłaszcza ze dziewczyny postanowiły opuscić dom Hugh Heffnera
A już niedługo pojawia sie nowe reality show z udziałem Kendry,Która zaręczyła się i zaczyna nowe zycie.

Myslę ze Kendra była znich najlepsza, najbardziej dawałą czadu,taki typ luzary i miała najwiecej dystansu do Hefa.Pozatym niedawno odwiedziła naszą stolicę.
http://img269.imageshack.us/img269/5259 ... ffnerz.jpg

''Po odejściu Holly i Kendry podstarzały erotoman pozbył się również Bridget, której powiedział, że jest dla niego za stara.''

''Hefner ma swoje zasady, który nie chce zmienić a mianowicie, jego dziewczyny nie mogą przekroczyć 30-tki.
Do starego Playboya wprowadziły się już bliźniaczki Karissa i Cristina Shannon. Ale starcowi to nie wystarcza i właśnie się pojawiła nowa blondynka niejaka Crystal Harris"
http://img14.imageshack.us/img14/4184/huhgk.jpg
400 ,420 HP mentor .
Cele :68/65/62

Awatar użytkownika
eniii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: eniii » 05 cze 2009, 18:58

tak! też uważam że Kendra była i jest najlepsza, a Bridget podlizuje się staremu : widać to w odcinkach o króliczkach które oglądam ;) dzisiaj też trzeba obejrzeć ;) a ta Holly ? taka pinda :badgrin: ale najlepsze jest jak one się przebierają bez jakiegokolwiek wstydu :oops: a ciekawe jest czy bliźniaczki powiększą sobie cycochy :badgrin:
6.11.2008 dr.Szczyt pow.PIERSI anatomy pod mięsień McGhan 335ml i 370ml MAŁE :(
-----------------------------------------------------------
23.09.2009 dr.Szczyt NOS (całkowita korekta)

Awatar użytkownika
daria_1
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: daria_1 » 05 cze 2009, 22:41

holly jest sztuczna jak lalka barbie :doubt:

Agnieszkaw27
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Agnieszkaw27 » 06 cze 2009, 12:39

hmm moim zdaniem Holly ma super figure, ale jej bystrość jest ograniczona!!!
Co do Kendry, super cycuchy i umie kobietka sie ruszać, ale strasznie tępa z niej Dziewczyna!!

Awatar użytkownika
bettty
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: bettty » 06 cze 2009, 18:08

wogole wszystkie nie za bystre :?
tez jestem ciekawa czy nowe blizniaczki Hefa powiększą piersi.
jak myslicie słyszałam ze tylko Bridget ma naturalne piersi.czy to prawda?bo co do reszty to widac bez dwóch zdań.
Hollly przeszła jak dla mnie gigantyczną metamofoze plastyczną :badgrin: oglądając jej zdjecia z początków .jednak przy tych wszystkich dziewczynach z ostatniego zdjecia wygląda jak najbardziej naturalnie.

http://img19.imageshack.us/img19/2053/2itohi1.jpghttp://img269.imageshack.us/img269/8058/16m87cj.jpg
http://img81.imageshack.us/img81/2281/21joqdl.jpg
400 ,420 HP mentor .

Awatar użytkownika
Ofca
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Ofca » 06 cze 2009, 18:33

Nie rozumiem, jak można robić z siebie prostytutkę, i to publicznie. A najbardziej dziwi mnie to, że matki często przychodziły tam i nie miały totalnie NIC przeciwko... :doubt: Widać każdego można do siebie przekonać, wystarczy to dobrze spieniężyć $$$$$$$$
22.03.2017 - CKN dr Zawisz

Awatar użytkownika
onawszpilkach
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: onawszpilkach » 06 cze 2009, 18:39

Agnieszkaw27 pisze:Co do Kendry, super cycuchy i umie kobietka sie ruszać, ale strasznie tępa z niej Dziewczyna!!
Powiedzieć o niej że jest "tępa", to chyba komplement :-D

Awatar użytkownika
bettty
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: bettty » 06 cze 2009, 21:45

Ofca pisze:Nie rozumiem, jak można robić z siebie prostytutkę, i to publicznie. A najbardziej dziwi mnie to, że matki często przychodziły tam i nie miały totalnie NIC przeciwko... :doubt: Widać każdego można do siebie przekonać, wystarczy to dobrze spieniężyć $$$$$$$$
dokladnie tak!
podobno Kendra wypowiadała sie w jednym z wywiadów po odejsciu ze Hef dawał im tzw kieszonkowe 1000$ miesiecznie za seks z nim.dziewczyny nie mogły opuszczac domu,sprzeciwiać sie,wszedzie łaził za nimi ochroniarz,Holly z którą spędzał chyba najwiecej czasu miała najbardziej przewalone bo reszta miala jednak wiecej luzu niz ona.

według mnie to chore tak traktować a to co pokazują w tv zawsze jest wspaniałe i piekne a rzeczywistość inna.
400 ,420 HP mentor .

Awatar użytkownika
malutka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Re: Holly Madison,Kendra Wilkinson,Bridget Marquardt

Post autor: malutka » 07 cze 2009, 11:29

kocham oglądać ten serial :p jest taki oderwany od rzeczywistości, po nim odrazu mam lepszy nastrój ;)
Mi najbardziej podoba się buzia Bridget, a Kendra ma dla mnie okropną twarz :oops: mój chłopak jak ją pierwszy raz zobaczył, powiedział "co to za brzydactwo" :badgrin: a ponoć najbardziej się podoba ludziom. Może i śmiesznie sie zachowuje, ale twarz to ma niewyjściową...taka bez wyrazu, przeciętna. I tyłek ma maleńki, Holly ma najfajniejszą figurke :p
ciekawe jakie miała operacje na twarzy, że teraz tak wyładniała.
2006 525cc McGhan dr Kuna
2014 CKN i korekta uszu - dr Kuna
2016--> pęknięcie implantu, wymiana na Sebbin 645cc- dr Kuna :)))

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Holly Madison,Kendra Wilkinson,Bridget Marquardt

Post autor: Sabrina » 07 cze 2009, 20:27

Oj ale Holly była "Maryśką"taka prosta dziewuszka bez klasy. Teraz znacznie bardziej mi sie podoba i podoba mi sie najbardziej z nich trzech ;) Nie wiem jak można pocałować takiego dziadka w policzek a co dopiero z nim sypiac i sie bzykać . Juz sobie wyobrażam tą miękką zimna glizde w jego spodniach bleee :| zwymiotowała bym!
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”