A gdzie robiła Doda? cz.II

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: A gdzie robiła Doda? cz.II

Post autor: ola banderola » 14 wrz 2010, 22:23

karolka69 pisze: Poza tym kazda z nas sie zmienia, z wiekiem, po roznych zyciowych przejsciach. Widocznie i na nią przyszedł czas.

Co do policzkow, to mi sie wydaje, ze poprostu schudla...mi jak leca kg to tez sie zapadają poliki (wondering
Prawda (yes) (yes) (yes)

katarzyna14
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: katarzyna14 » 14 wrz 2010, 23:30

Pewnie ze schudla na twarzy widac to odrazu
Dr Kubasik- Jest 450vhp...i reszta... :)

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 15 wrz 2010, 08:33

Moim zdaniem Doda schudła, sama mam koleżankę której jak chudnie od razu się właśnie policzki zapadają, a pamiętajmy że z Dodzi kawał kobity kiedyś był.

Dziewczyny (nie wszystkie oczywiście) zastanówcie się czasem nad tym co piszecie. To co widzimy w TV to pewne cechy Dody wyostrzone i przerysowane, a życie to co innego. Doda nigdy nikogo nie skrzywdziła, z nikogo się nie naśmiewała i zawsze pomagała chorym i to bez fleszy aparatów tylko tak że wiedzieli właściwie sami zainteresowani, a ci którzy ją dobrze znają zawsze mówili że to dobra i wrażliwa dziewczyna. Ja nikomu nie życzę choroby bliskiej osoby, bo to jest straszne.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
kejsii
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: kejsii » 15 wrz 2010, 12:14

Dokładnie brawo (yes)

Nie rozumiem jak można pisać dobrze jej bo lubiła różowy kolor a teraz czarny ?? Co ma piernik do wiatraka??

Współczuje jej takiej sytuacji i nikomu nie życzę !!! Nikt nie zasługuje na cierpienie !!!
15.12.2010 Dr Kolasiński 375hp Okrągłe Piękne maleństwa

semper
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: semper » 15 wrz 2010, 13:10

ale dziewczyny przeciez tu nikt nie mowi, ze ona czy ktokolwiek inny zasluguje na cierpienie bo to jest oczywiste, ze nie!
lil sexy
piszesz, ze ona nigdy nikogo nie skrzywidzila - po pierwsze nie wiesz tego, a po drugie jak sie slucha tego co ona czasem wygaduje to wydaje mi sie, ze ona bardzo krzywdzi niektorych ludzi. A robi to slowami. I najsmieszniejsze jest to, ze robi to dowoli, ale jak juz ktos pojedzie ją to sprawa trafia do sadu. I co to ma być?
Pomimo wszystko uwazam, ze prywatnie doda jest bardzo fajna dziewczyna. Tak mi sie bynajmniej wydaje. Na jej zachowanie w Tv biore więc poprawkę.
CKN - 22 listopada 2010 - dr Łątkowski - jak na razie-ZADOWOLONA!

Awatar użytkownika
tOOsia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: tOOsia » 15 wrz 2010, 18:23

Mnie dziwi to, ze niektore dziewczyny tak czepiaja sie jje wygladu. Moze zdawaly jej sie make-upowe i ciuchowe wpadki, lubila kicz, zazhowywala sie glupkowato.... ale to jest show biznes i dla wiekszosci slawnych ludzi liczy sie to, ze sa w TV i czasopismach.
Nie znam jej prywatnie wiec nie wypowiem sie na temat jej charakteru czy zachowania.
Widzialam kilka wywiadow, ktore mi bardzo poprawialy humor ze wzgledu na to jak Doda sie pieknie wypowiada :)
odnosnie wygladu natomiast.... normalna dziewczyna. Moze i miala kawal cialka, okragla twarz czy tez za duzy nos... ale halo... my tez przeciez nie jestesmy idealne, w koncu z jakiegos powodu tu trafilysmy.
Normalna dziewczyna jest z tej dody, nie brzydka, nie glupia (? chyba :P), umiaca sie dobrze bawic...
Podoba mi sie to jak pewnie czuje sie ze swoim cialem, jak sexy potrafi sie ubrac i zaprezentowac. Podoba mi sie tez to, ze ma wywalone na to co mowia o niej inni.
Nic tylko brac z niej przyklad :)
Nawiasem mowiac... Doda nie jest brzydka... ale nie jest tez idealna a jakims sposobem przyciaga wzrok facetow i kobiet, budzi zazdrosc i pozadanie... jednym slowem kazda przecietna dziewczyna moze byc obiektem pozadania. Wystarczy wiara w siebie i troszeczke pracy :)

BTW... gdybym miala taki nos jak ona to wcale nie chcialabym nic poprawiac... jak dla mnie mialal spoko nos od samego poczatku, przynajmniej nie wygladala jak wiedzma ;)
A co do ud.... teraz w modzie kraglasci wiec i takie uda tez sie ludziom podobaja.
Ja sama troszke w udach przybralam ale wcale mi to nie przeszkadza :)
24 styczen 2012 - korekta nosa. Dr Stepniewski. JUZ PO!!! JESTEM TAAAAKA SZCZESLIWA !!!

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 15 wrz 2010, 19:28

semper nie będę pisać kogo znam, ale mogę napisać że prywatnie krzywdy nikomu nie zrobiła i to z całą pewnością. Na temat naszego rodzimego "showbizu" się nie wypowiadam. Wszyscy sobie obrabiają tyłki i podkładają świnie, a Doda jako jedna z niewielu mówi niektóre rzeczy głośno i tak jak ona pozywa innych, tak każdy może iść do sądu i pozwać ją.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

semper
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: semper » 15 wrz 2010, 19:38

zgadza sie.
CKN - 22 listopada 2010 - dr Łątkowski - jak na razie-ZADOWOLONA!

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 15 wrz 2010, 19:47

Lil
No,ja właśnie piszę o tym co widzę w tv. (thinking Przecież prywatnie jej nie znam.Prywatnie może być cudowna,przemiła,przesłodka i przeinteligentna.Tylko,że mnie to guzik obchodzi,bo widzę jej występy,jej wywiady i jej zachowanie.Jednym słowem-całe jej bytowanie medialne.
To oceniam i jak dla mnie ta osoba jest chamska i pusta.Zero mądrych wypowiedzi,żenujące pyskówki,dziwny sposób mówienia(te legendarne końcówki-chcęęęęęęęę,mogęęęęęęęę,lubięęęęęęęę-to nie jest poprawna polszczyzna.)Mielenie jęzorem podczas mówienia-jeju,jak mnie to u niej irytuje.Zawsze mam ochotę jej zapytać-co,wczorajszego obiadku szukasz? (giggle (clin
Doda jest osoba publiczną,na tym zarabia pieniądze i musi być świadoma,że ją ludzie obgadują.W tym min. ja (giggle
Oceniamy jej wizerunek,a nie domowe pielesze.

Aha i absolutnie jej nigdy źle nie życzyłam prywatnie(jak nikomu zresztą).
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 15 wrz 2010, 20:00

marryme ja nie mam nic do oceniania jej wizerunku, zdenerwowały mnie tylko słowa że ona się bawiła życiem a teraz życie pobawi się nią i tyle. Ja po prostu nikomu nie życzę żeby los tak się nim "bawił".
MD

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”