Mnie dziwi to, ze niektore dziewczyny tak czepiaja sie jje wygladu. Moze zdawaly jej sie make-upowe i ciuchowe wpadki, lubila kicz, zazhowywala sie glupkowato.... ale to jest show biznes i dla wiekszosci slawnych ludzi liczy sie to, ze sa w TV i czasopismach.
Nie znam jej prywatnie wiec nie wypowiem sie na temat jej charakteru czy zachowania.
Widzialam kilka wywiadow, ktore mi bardzo poprawialy humor ze wzgledu na to jak Doda sie pieknie wypowiada :)
odnosnie wygladu natomiast.... normalna dziewczyna. Moze i miala kawal cialka, okragla twarz czy tez za duzy nos... ale halo... my tez przeciez nie jestesmy idealne, w koncu z jakiegos powodu tu trafilysmy.
Normalna dziewczyna jest z tej dody, nie brzydka, nie glupia (? chyba :P), umiaca sie dobrze bawic...
Podoba mi sie to jak pewnie czuje sie ze swoim cialem, jak sexy potrafi sie ubrac i zaprezentowac. Podoba mi sie tez to, ze ma wywalone na to co mowia o niej inni.
Nic tylko brac z niej przyklad :)
Nawiasem mowiac... Doda nie jest brzydka... ale nie jest tez idealna a jakims sposobem przyciaga wzrok facetow i kobiet, budzi zazdrosc i pozadanie... jednym slowem kazda przecietna dziewczyna moze byc obiektem pozadania. Wystarczy wiara w siebie i troszeczke pracy :)
BTW... gdybym miala taki nos jak ona to wcale nie chcialabym nic poprawiac... jak dla mnie mialal spoko nos od samego poczatku, przynajmniej nie wygladala jak wiedzma

A co do ud.... teraz w modzie kraglasci wiec i takie uda tez sie ludziom podobaja.
Ja sama troszke w udach przybralam ale wcale mi to nie przeszkadza :)
24 styczen 2012 - korekta nosa. Dr Stepniewski. JUZ PO!!! JESTEM TAAAAKA SZCZESLIWA !!!