Biust Manadryny

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 22 sie 2005, 15:13

Jeśli chodzi o fotki to przyjemnie się je ogląda. A co do jej głosu i śpiewania to jest on tak samo sztuczny jak jej piersi:) Moim zdaniem ma świetne ciało i miło się na nią patrzy. Poza tym na scenie robi show- jest taniec, widowisko i kolorowe ciuchy. Lepsze to, niż oglądanie jakiejś wokalistki w dżinsach i wyciągnietym topie. Ale i tak jest nudno, bo nie śpiewa na żywo( z jej koncertu wyszłam po kilku piosenkach) No chyba, że ktoś nie widzi różnicy pomiędzy głosem na żywo a z płyty. Ale i tak jest chyba jedną z najbardziej atrakcyjnych i zadbanych wokalistek polskich. A co do piersi- ciekawe jakie ma wkładki bo taka wielkość biustu bardzo mi odpowiada i sama chciałabym mieć podobne:)

Awatar użytkownika
Lili
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Lili » 22 sie 2005, 16:49

też mi się podobają jej cycki i też jestem ciekawa czy wkłądki są okragłe czy anatomiczne :?: :!:
"....z utrat± piêkno¶ci - czymkolwiek ona jest - traci siê wszystko" Oscar Wilde

Awatar użytkownika
OLA100
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: OLA100 » 22 sie 2005, 17:23

Hej dziewczyny, przeczytałam sobie post odnośnie Mandaryny-ona naprawde ma tylko ok.160 cm wzrostu??????Jesteście pewne???
Ja byłam pewna ,że ma conajmniej ze 175cm,nie moge uwierzyć, bo wygląda na wysoką laske!!!!
5 pa¼dziernik 2005-korekcja noska u dr.Skupina !!!

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 22 sie 2005, 21:08

tak widziałam ją na własne oczy :wink: ,stałam tak blisko sceny,że widziałam ,że ma nie ogolone nogi :? :wink:

Awatar użytkownika
Lili
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Lili » 22 sie 2005, 21:17

ojjjjjjjjjjjjj to był nieciekawy widok :oops:
"....z utrat± piêkno¶ci - czymkolwiek ona jest - traci siê wszystko" Oscar Wilde

Awatar użytkownika
agafijka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agafijka » 22 sie 2005, 22:11

heh ale numer........a bylam pewna, ze ona serie zabiegow epilacji ma juz dawno za soba....... :shock: ale swoja droga- budujace, ze nikt nie jest idealny....... :wink:
co lenistwo robi z cz³owiekiem.....

Awatar użytkownika
Aneta1981
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Aneta1981 » 23 sie 2005, 20:05

jej sesja w CKM-ie.
Jak mogłam się spodziewać że pokaże co tam nowego ma? Szanuje sie a tyle czy Michał nie pozwolił? Nawet biustonosza nie zdjęła, widać to na 2 zdjęciach.

Za to jak dalej poobracamy stronki to możemy poogladać inne gwiazdeczki z obnażonymi mniej lub bardziej piersiami. Nie pamiętam jak ta jedna się nazywa ale ma straszie pokieraszowany sutek. Łada lala z buzi a pod sukienką... Że tez tego nie poprawi?

Moze za jakiś czas Mandarynie sie podobny incydent przytrafi, wtedy dopiero zobaczymy jej pierś.
350 cc HP Skupin - Teraz C/D

Awatar użytkownika
agaol
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: agaol » 23 sie 2005, 21:45

Ja też spotkałam Mandaryne w pewnym centrum handlowym i też byłam mocno zaskoczona, że jest tak filigranowa i niska ... A tak na marginesie - wykupiła chyba pół perfumerii :wink:

Awatar użytkownika
Alma
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Alma » 23 sie 2005, 22:53

W końcu stać ją na to :) Sama jakbym mogła to też wykupiłabym najchętniej połowę perfumerii - uwielbiam kosmetyki :D

Gosc4
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Gosc4 » 23 sie 2005, 23:10

Aneta1981 pisze:Nie pamiętam jak ta jedna się nazywa ale ma straszie pokieraszowany sutek. Łada lala z buzi a pod sukienką... Że tez tego nie poprawi?
.
Nie wypada mi jako moderatorowi takiego OT, ale króciutko ;) Tara Reid się nazywa. Biust to jeszcze, ale to co zrobiła z brzuchem... masakra. Jak znajdę to wrzucę do plotek :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”