Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
Jeśli chodzi o fotki to przyjemnie się je ogląda. A co do jej głosu i śpiewania to jest on tak samo sztuczny jak jej piersi:) Moim zdaniem ma świetne ciało i miło się na nią patrzy. Poza tym na scenie robi show- jest taniec, widowisko i kolorowe ciuchy. Lepsze to, niż oglądanie jakiejś wokalistki w dżinsach i wyciągnietym topie. Ale i tak jest nudno, bo nie śpiewa na żywo( z jej koncertu wyszłam po kilku piosenkach) No chyba, że ktoś nie widzi różnicy pomiędzy głosem na żywo a z płyty. Ale i tak jest chyba jedną z najbardziej atrakcyjnych i zadbanych wokalistek polskich. A co do piersi- ciekawe jakie ma wkładki bo taka wielkość biustu bardzo mi odpowiada i sama chciałabym mieć podobne:)
też mi się podobają jej cycki i też jestem ciekawa czy wkłądki są okragłe czy anatomiczne
"....z utratĂâÂą piĂĆÂŞknoĂâÂści - czymkolwiek ona jest - traci siĂĆÂŞ wszystko" Oscar Wilde
5 paĂâÂździernik 2005-korekcja noska u dr.Skupina !!!
"....z utratĂâÂą piĂĆÂŞknoĂâÂści - czymkolwiek ona jest - traci siĂĆÂŞ wszystko" Oscar Wilde
Jak mogłam się spodziewać że pokaże co tam nowego ma? Szanuje sie a tyle czy Michał nie pozwolił? Nawet biustonosza nie zdjęła, widać to na 2 zdjęciach.
Za to jak dalej poobracamy stronki to możemy poogladać inne gwiazdeczki z obnażonymi mniej lub bardziej piersiami. Nie pamiętam jak ta jedna się nazywa ale ma straszie pokieraszowany sutek. Łada lala z buzi a pod sukienką... Że tez tego nie poprawi?
Moze za jakiś czas Mandarynie sie podobny incydent przytrafi, wtedy dopiero zobaczymy jej pierś.
Ja też spotkałam Mandaryne w pewnym centrum handlowym i też byłam mocno zaskoczona, że jest tak filigranowa i niska ... A tak na marginesie - wykupiła chyba pół perfumerii
Aneta1981 pisze:Nie pamiętam jak ta jedna się nazywa ale ma straszie pokieraszowany sutek. Łada lala z buzi a pod sukienką... Że tez tego nie poprawi?
.
Nie wypada mi jako moderatorowi takiego OT, ale króciutko Tara Reid się nazywa. Biust to jeszcze, ale to co zrobiła z brzuchem... masakra. Jak znajdę to wrzucę do plotek :)