Cuda wizażu, stylizacji i fotografii czyli BRITHNEY SPEARS!

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Aleksandra84
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: Aleksandra84 » 11 mar 2007, 12:05

I am beautiful nomether what they say...

...meyby it's good thing but I can't belive it...

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 11 mar 2007, 15:37

Ta laleczka "nowa brit" wersja w kaftanie jest po prostu niesmaczna :|
Ja nie wiem jak można się tak naśmiewać z cudzego nieszczęścia. Aleksandra84- nie wiesz może czy jest więcej takich laleczek- tzn. w innych wariantach?

powinni zakazać ich sprzedaży, bo to już jest naprawdę przesada :doubt:

Awatar użytkownika
Aleksandra84
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: Aleksandra84 » 11 mar 2007, 15:41

wiesz czerze mowiac nie wiem czy sa jakies inne warianty takich laleczek a poz atym ludzie zawsze sie smiali i smiac beda, zawsze ciekawsze byly niepowodzenia od powodzen i zawsze ludzie chcieli zarabiac na ty co chodliwe "byle sie sprzeda"...coz to co sie dzieje wokol brit jest smieszne inaczej nie powstalby ten watek...szczerze mowiac trzeba na takie "akcesoria" przymykac oko i probowac brac z humorem...moze gdyby ona tak do wszystkiego podchodzila nie stalo by sie z nia to co sie stalo? poza tym wiesz kiedys ja lubialam ale przyszedl taki moment kiedy przestalam do teraz smieszy mnie to ze z szarej myszki naprawde szarej zrobili sex bombe a ona jeszcze tak upadla...ale po czesci rozumiem jej bol i cierpienie i to ze siadlo jej na psychike i troche jej wspolczuje...

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 11 mar 2007, 17:49

moim zdaniem to, co dzieje sie wokol brit absolutnie smieszne nie jest :/ trzeba byc sama nie wiem jakim czlowiekiem zeby uwazac inaczej ...

Awatar użytkownika
Aleksandra84
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: Aleksandra84 » 11 mar 2007, 18:09

a czy ktos tu powiedzia ze to jest smieszne? nierozumiem tylko jednego poki z nia wszystko bylo ok ludzie plotkowali zmyslali i smiali sie z niej...czy to nie prawdopodobne ze poczesci przyczynili sie do tego c z nia teraz jest? Myel ze tak...ale teraz gdy jest z nia zle...umywaja rece i udaja ze nic sie niestalo...nic nie zrobili i nagle wielce jej wspolczuja... wiec po co zalozyl ktos ten watek? co worcimy do niego jak britney wyzdrowieje? porazka...nie wiem ale wydaje mi sie ze zniszczyly jak plotki i ni etylko paparazi ale i ludzie bo pewnie na niejeno forum gdzie sie z niej wysmiewal trafila...przytyla 0,5 kilo a juz sie o tym gadalo...ludzei o niej gadali gadaja i zawsze gadac beda...zreszta podobno w swiecie gwiazd obowiazuje stwierdzenie "niewazne co wazne ze gadaja"... mysle ze z jej choroby nikt sie nie smieje co z tego do czego sie doprowadzila jeszcze przed...depresja? Poza tym mysle ze to nie depresja lecz narkotyki i alkohol doprowadzily ja do tego stanu a ja jestem zdania ze za takie rzeczy sami odpowiadamy i jesli chodzi o problemy z narkotykami czy alkoholem to tak jest to dla mnie zabawne bo glupota ludzka zawsebbyla zabawna badz tragiczna w skutkach tu mamy dwa w jednym... wspolczuje jej z powodu depresji i paranoi w jaka popadla "jestem cala dsztuczna","nie che zeby mnie dotykali" ale niepotrafie jej wspolczuc widzac jak balanguje cpa chleje ma dzieci!!! to ja powinno trzymac przy zyciu!!!

Awatar użytkownika
justyncha
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: justyncha » 28 kwie 2007, 14:41

Dziewczyny musicie zobaczyc te filmiki!!

http://www.operacje-plastyczne.pl/przemiany_gwiazd
http://www.operacje-plastyczne.plnastolatka_po_wielu_operacjach_plastycznych
Dr Skupin-Nosek 24.05.07
Poprawka nosa-24.03.09
Dr Kubasik-30.01.13 Mentor CPG 323 345cc. Szer. 11.5 cm, Wys. 10.8 cm, Proj. 5.8 cm

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 21 lip 2007, 09:35

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 08 paź 2007, 19:07

Powiem tylko jedno,ze ten jej mezus poprostu zaciagnal ja na samo dno...i jeszcze dzieci stracila.a sam gosciu zostawil babke w ciazy dla tej gwiadki...szkoda mi tej dziewczyny.

Awatar użytkownika
daria_1
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: daria_1 » 09 paź 2007, 17:59

eee tam szkoda :roll: wszyscy o nim mowili ze to idiota, sam fakt ze zostawil babke w ciazy swiadczy o tym ze to swinia, ja bym takiego nie wziela... jest sama sobie winna :|

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 08 sty 2008, 00:07

24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”