Julia Dybowska i inne z instagrama II

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Julia Dybowska i inne z instagrama II

Post autor: alicjachrupek » 15 kwie 2018, 19:33

Ja mam inne przemylenia. Wiadomo ze czesc przesadza ale wiekszosc normalnie wyglada. Moze w jakis regionach to inaczej sie przedstawia. Bo patrzac na te ekipy z menchester czy tam inne (pare odcinkow tego widzialam) to moze w tamtych regionach sa takie. U mnie nawet na jakies spotkania czy imrezy w pracy. Kazdy odwalony ze podejrzewam tak dobrze ubranych ludzi to na komuni w pl nie zobacze. I ani jedna osoba nie ma przedluzonych rzes. Za to jak w pl jestem to doslownie atak sztucznych rzes i namalowanych brwi.
Mam tez kuzynki mieszkaja gdzies tam w Anglii juz kolo 20 lat i sa grube solarium, rzesy, doczepiane czarne wlosy.i za male ciuchy. Opis doslownie jak przedstawiacie. A to sa polki i w pl wczesniej tez podobnie sie "nosily" zanim wyjechaly.
Takie historie o wypadajacym cycku tez nie sa mi obce z pl taka akcje raz na waselu widzialam. Dziewczyna taka sukienke ubrala ze jak tanczyla to obdwa cycki jej wyskoczyly.
Wg mnie wszedzie sa dziwadla ale wiekszosc raczej normalnie wyglada.

Awatar użytkownika
Niemadlamnienicka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Niemadlamnienicka » 15 kwie 2018, 19:57

hahaha az sobie wyobrazam te cycki.... ja z kolei bylam swiadkiem jak jednej lasce odpadl kucyk doczepiany w klubie na srodku parkietu. U nas to pewnie dziewcxyna by sie ze wstydu spalila, a ta podniosla kucyk z ziemi jak gdyby nic sie nie stalo i dalej sie bawila

pewnie se wszedzie sa dziwadla... ale zbaczajac z tematu dziewczyn to musze powiedziec ze Brytyjscy panowie o wiele bardziej o siebie dbaja i wieksza uwage przywiozuja do stroju. Oczywiscie wiadomo, ze nie wszyscy, ale idac ulica naprawde widac roznice. Szczegolnie w wiekszych miastach jest na czym oko zawiesic... no i tez dresscode obowiazujacy do biura robi swoje - garnitury, koszule, wlosy zadbane, zwrajaca uwage na dodatki, buty, spinki do mankietow... a na luzie tez jakis dres fajniejszy nosza 😂 a do tego wiekszosc dba o sylwetke... no i uwielbiam ten akcent, szczegolnie poludniowy

jak wracam do PL to naprawde widze roznice, szczegolnie ze tu dziewczyny takie piekne wiec kontrast jest wiekszy...

Natomiast Amerykanie, oczyiscie znow generalizujac, to juz w ogole brak stylu. Kazdy jeansy i sprany tshirt albo niemodna koszula, czesto rshirt pod spodem - koszuli nie zmieniaja tylko tshirt 😂 nawet nasze Sebki lepiej wyglada

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: alicjachrupek » 15 kwie 2018, 20:03

U nas tez moda na ta brode jest.... masakra. Nie podoba mi sie taka broda. Tragedia.

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 07 maja 2018, 11:48

Ta Dybowska w ogole mi sie nie podoba. Z twarzy mimo, ze zrobiona, jest bardzo przecietna, a przepis na "seksowna" figure to: kosciotrup + solarka + sztuczne cycki. Ostatnio za to jaram sie modelka VS, Sara Sampaio - twarz marzenie, nawet bez make up.

marcelinka9191
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: marcelinka9191 » 07 maja 2018, 18:59

Mi tez się Dybowska w ogóle nie podoba, nic ciekawego w tej twarzy nie ma. Rysy ( co prawda chyba już nie jej :D) takiej pospolitej aczkolwiek w postrzeganiu większości zapewne ładnej dziewczyny, mi dużo bardziej podobają się szlachetne rysy. Rzeczywiście na ostatnich fotkach widać, ze przesadza z zabiegami.

Marleneczka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Marleneczka » 15 maja 2018, 23:43

Dziewczyny wlasniw widzialam roberta Tsch faceta Julii w Londynie na Marylebone high st. Jest okropny chodzi jak dziadek naprawde nie wyobrazam sobie z nim isc za rękę a co dopiero cos więcej.. nogi ma w X i jest gruby naprawdę..masakra

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 16 maja 2018, 00:20

Na zdjęciach też na przystojniaka nie wyglada (giggle
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
Niemadlamnienicka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Niemadlamnienicka » 16 maja 2018, 01:08

dziewczyny - jest to przerazajace...

nasuwa sie pytanie - haha - i jak zyc? skad brac pieniadze na te wszystkie operacje bez dawania d***

zanim ja na nie zarobie to juz bede w tym wieku, ze nie bedzie mi zależało
zapozyczac sie ? wygrac w totka?

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: alicjachrupek » 16 maja 2018, 11:35

Podróże piękne foty no ale on przy boku i reszta ludzi to widzi. Ja bym się ze wstydu spaliła... A jestem starsza od niej...
Jak mówisz nawet ulica przejść to mega wyczyn a co dopiero jeszcze coś więcej.
On oczywiście może być sympatyczny ale ile z nas procentowo uważa że ona coś czuję do niego?
Często widzę rodziny gdzie żona jak córka wygląda a z boku małe dzieci biegają. Ten ojciec już widać zmęczony bo to już nie ten wiek na dzieci a żona jak choinka wystrojona.... Rodzina 21 wieku. On zdążył się dorobić ona ma czas na wydanie.

Theyshotwaldo
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Theyshotwaldo » 16 maja 2018, 11:55

No ja chyba tez wole byc z związku z czystej miłości a nie z powodu stanu konta. To niewątpliwie daje więcej szczęścia niz kolejne ciuchy czy naciąganie. Wg mojej opinii :p
Do mnie nie raz pisały jakies dziady bogate, dla mnie żal. Ja nie z tych :)
25.11.2016 - konsultacja
22.03.2017 - CKN dr Skupin

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”