sukienka Julii piekna... co do gosci no coz - wydaje mi sie ze Panie dodatkowo mialy problem z silnym wiatrem
ja mam straszny sentyment do Miami wiec patrzac na te zdjecis az mi sie dobre czas przypominaja lol
zazwyczaj nie jestem plotkara, ale jakos to forum sprawilo, ze zaczelam obserwowac te wszystkie influencerki, zastanawiajac sie, co one mialy robione i co ja tez powinnam sobie zrobic po cyckach
zastanawia mnie jak ta Julia moze byc az tak szczupla - czy ona cos w ogole je? i czy ona cos w ogole robi, oprocz robienia sobie zdjec?
oraz zastanawia mnie ten dziwny uklad miedzy nia a tym jej facetem - nie oceniajac oczywiscie jej wyborow ale:
oni na zadnych zdjeciach nie sa razem, nawet takie wydarzenie jak slub znajomych gdzie zazwyczaj, zwlaszcza na poczatku ceremonii raczej przebywa sie ze swoim +1 - oni ida 10m od siebie - naprawde dziwaczne to
zastanawia mnie - tu nie tylko w przypadku Julii - skad one mialy siano na te operacje zanim, ze tak powiem, znalazly przedsiębiorczych partnerow lol. wiadomo, teraz to sobie niczwego nie odmawiaja ale wydaje mi ze duzo mialy juz zrobione wczesniej
tak czy siak - chcialabym miec taka swobode inwestowania w urode, moze niekoniecznie osiagnac to w taki sposob ale obawiam sie ze zanim dojde do peirwszych milionow to juz bede za stara