Znani i przystojni...

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Znani i przystojni...

Post autor: marryme » 10 lip 2010, 23:41

Cristiano z twarzy nie jest brzydki,można rzec,że ma przyjemne rysy twarzy.
Tylko bardzo się oszpeca mocna opalenizną,kolczykami i tym obleśnym żelem do włosów.
Przez to wygląda jak latynoski wieśniak albo gej.No i styl ubierania ma okropny jak dla mnie. (giggle

Hahaha niezły ,,komiks'': (clin
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/ar ... unior.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 11 lip 2010, 07:37

Marryme no lepiej bym tego nie ujęła latynoski wieśniak (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl
Zgadzam się całkowicie, iż ma on za ciemną opaleniznę, zbyt dużo świecidełek etc. i również muszę stwierdzić, że on nie neleży do brzydali, ale patrzy się na całość, na ogół i jestem na NIE (no) Zdecydowanie wolę faceta u swego boku, a nie taką pipkę jak Ronaldo (tongueout (clin

Co do paznokci Ronaldo, to gdzieś przeczytałam, iż one nie są pomalowane,ale poranione po mundialu i zapytałam swojego faceta, która kilka lat kopał piłkę i powiedział mi, że on nigdy się z czymś takim nie spotkał, co oczywiście nie oznacza, że tak nie może być... (wondering

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 11 lip 2010, 17:53

Tia, kazdy jeden palce przy obu stopach rowno poobijany (thinking Zwykla plotka, wedlug mnie jak nic ma je pomalowane (sun

A z tym synkiem to w ogole poracha jak nic..przeciez ten Ronaldo sam potrzebuje opieki (wait
21.01.2009' -350cc Eurosilicone HP
15.10.2010'- nie ma juz Gucia =(

Maj 2010- 'Powrot do natury'-grupa wsparcia :D czyli zapuszczamy wloski ;)

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 11 lip 2010, 19:11

No dla mnie jest realne, ja jestem taki typ delikatny, że przy bardzo twardych butach, np po siłowni tak miałam, granatowe paluchy (angel (nod siła wyższa.

I może Ronaldo też taki delikatny typ (rofl (rofl (rofl (rofl (rofl

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 12 lip 2010, 00:00

No i wygrała Hiszpania (clapping nareszcie wygrywa ktoś komu kibicuje. Mój typ na najprzystojniejszego to Gerard Pique :D

Gdybyśmy w Polsce mieli chociaż 1 takiego jak Casillas to nawet z 10 patałachów robilibyśmy dobre wyniki.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 12 lip 2010, 08:34

lil sexy pisze:No i wygrała Hiszpania (clapping nareszcie wygrywa ktoś komu kibicuje. Mój typ na najprzystojniejszego to Gerard Pique :D

Gdybyśmy w Polsce mieli chociaż 1 takiego jak Casillas to nawet z 10 patałachów robilibyśmy dobre wyniki.
(clapping (clapping (clapping (clapping Lil nawet mi nie mów, ja jestem przeszczęsliwa, Viva la Espania (sun (sun (sun (sun (sun (sun (sun (sun i widzę, że gustujemy w tych samych piłkarzach, ja cały mundial jęczałam jak widziałam Boskiego Gerarda Pique (heart (heart (heart (inlove (inlove (inlove (inlove (inlove (inlove No jak widać łączy nas nie tylko piękne imię (giggle (kiss

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 12 lip 2010, 10:43

Ola to teraz nie pozostaje nam nic innego jak czekać na lige mistrzów. Dzięki Pique chyba obejrze wszystkie mecze Barcy a w trakcie naszego Polskiego euro 2012 będę jeździła tylko na mecze Hiszpanii bo na tych naszych leniwych patałachów spędzających noce w dyskotekach szkoda czasu i zdzierania gardła.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 12 lip 2010, 11:27

(rofl (rofl (rofl Lil kochana ja wczoraj oświadczyłam potworowi, że na Euro 2012 idę tylko na meczę Espani (heart może Cię jakoś wylukam, albo Ty raczej mnie, bo już wiesz jak wyglądam (giggle (kiss i będziemy razem trzymać jakiś transparent z wyznaniem miłości do boskiego Gerarda (inlove (inlove (inlove (inlove

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 12 lip 2010, 12:42

to i ja się wypowiem mój mężuś też gra w piłkę już od wielu wielu lat i jakoś nigdy nie miał takich fioletowych paznokci
co do samego Ronaldo dla mnie nie jest on prawdziwym mężczyzną nie lubię takich wypacykowanych lalusiów
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 12 lip 2010, 13:07

Ola po raz kolejny czytamy w swoich myślach (giggle (kiss jak wybierasz się na euro do PL to koniecznie będziemy musiały wspólnie nawiedzić jakiś trening Hiszpanii z ogromnym transparentem, a następnie zrobimy nalot na szatnie (rofl ja mam wprawę w robieniu miłosnych transparentow bo jak miałam lat 13 to pojechałam na koncert Enrique z wynalowanym na ogromnym kartonie wyznaniem "jesteś mężczyzną moich marzeń" po hiszpańsku. Niestety genialny plan został zniweczony przez ulewny deszcz przed koncertem, z wyznania nic nie zostało, a Enrique nie miał szansy w tym tłumie dostrzec miłości swego życia ( czyli mnie oczywiście ). Teraz jednak widze że to miało głębszy sens i ten deszcz ocalił mnie dla Gerarda (clapping On nawet jest w moim wieku.
MD

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”