nie to że idolką bo ja nie mam idoli jako takich uwazam ze nikt nie jest idealny;doneczka11 pisze:hmm idolką?
ale bardzo mi się podoba taki typ urody, uważam ze jest śliczna, dla mnie ona i Lima to 2 najładniejsze z prezentowanych w tym wątku blondyneczek :))
a Shaskira to wogóle mi się nie podoba
mi też sie odrost nie podoba i wole jak go sama nie mam ale wiem jak to jest napisałam ze bez przesady w tym sensie ze nie wygląda jakoś odrażająco i dla mnie malowanie co 2 tygodnie jak juz widac odrost jest przesadą; a jak wyzej napisałam taki odrost jak ona ma na tym zdjeciu to ja mam po 3 góra 4 tygodniach; moze jej tez szybko rosną wlosy?
Kasiaczek ja mam naturalne bardzo ciemne a maluje na taki platynowy blond i odrost minimalny widoczny jest juz po 1,5-2 tyg; taki odrost jak ona ma na tym zdjeciu to ja mam po 3-4 tygodniach dlatego ja musze malowac co 4 tygodnie; bo juz jak taki jest to mi przeszkadza; jak przetrzymam do 6 tygodni to wogóle boje sie patrzec w lusterko;k_asiaczek pisze:ja mam taki odrost po 2-3 miesiącach, po miesiącu to ledwie co widać i szkoda niszczyć włosy
a czy szkoda włosów? moze i tak ale wole malowac raz na miesiac niz chodzic z jeszcze wiekszym odrostem ;
mimo ze maluje co miesiac to mam wlosy w dobrej kondycji; tyle ze ja zawsze maluje u fryzjera i tylko same odrosty a nie całe włosy; no i regularnie o nie dbam a po malowaniu ampułka obowiazkowo