hej dziewczyny

ja osobiscie Dody nie lubie,ale czy nie przesadzacie troche z tymi syfami i wlaskami na twarzy?? Kazdej z Was zapewne czasami krostka sie pojawi na twarzy, czyz nie? A jak wiecie cialo czlowieka cale pokryte jest wlosami! Na twarzy kazdy z nas je ma rowniez,jedyne mce na ktorym ich nie ma to lokiec. Akurat tak rzucono na nia swiatlo i dlatego tak widoczny jest meszek,bo tak owe owlosienie sie nazywa

Poza tym wiecie chociaz z dziesiejszej uwagi jakie ploty sa na pudelku.Uchwyca kazdy moment niedyspozycji i juz ciach plota.Na pewno jest duzo prawdy tez ale te krosty i wloski to lekka przesada.Mnie pojawi sie czasem przed okresem jakis wyprysk,ale nie robia mi fot na pudelku,

A wracajac do problem amalgamatu,szczerze powiem,ze nawet nie wiem o jakie zdjecie chodzi bo nie ogladalam,ale jesli chodzi o ex meza Kayah, tzn Holender,to Wam powiem,ze 15lat mieszkalam w amsterdamie,mam dobrego przxyjaciela tam (holendra) i szoknely mnie jego zeby! Ma czarne!!! Tak wlasnie w holandii plombuje sie,zalewa sie amalgamatem jak leci co daje efekt jakby zepsutych,zgnitych zebow!!! A mowia,ze Polska za murzynami jescze

jak moja dentystka to zobaczyla to sie za glowe zlapala,wiec powoli co odwiedza mnie tu idziemy powoli wymieniac czarne na swiatloutwardzalne

podrawiam