doda ma mniejsze cycki?!

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

cudonr1
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: cudonr1 » 11 gru 2007, 17:54

hej dziewczyny :-D ja osobiscie Dody nie lubie,ale czy nie przesadzacie troche z tymi syfami i wlaskami na twarzy?? Kazdej z Was zapewne czasami krostka sie pojawi na twarzy, czyz nie? A jak wiecie cialo czlowieka cale pokryte jest wlosami! Na twarzy kazdy z nas je ma rowniez,jedyne mce na ktorym ich nie ma to lokiec. Akurat tak rzucono na nia swiatlo i dlatego tak widoczny jest meszek,bo tak owe owlosienie sie nazywa :-D Poza tym wiecie chociaz z dziesiejszej uwagi jakie ploty sa na pudelku.Uchwyca kazdy moment niedyspozycji i juz ciach plota.Na pewno jest duzo prawdy tez ale te krosty i wloski to lekka przesada.Mnie pojawi sie czasem przed okresem jakis wyprysk,ale nie robia mi fot na pudelku, :badgrin: :badgrin: A wracajac do problem amalgamatu,szczerze powiem,ze nawet nie wiem o jakie zdjecie chodzi bo nie ogladalam,ale jesli chodzi o ex meza Kayah, tzn Holender,to Wam powiem,ze 15lat mieszkalam w amsterdamie,mam dobrego przxyjaciela tam (holendra) i szoknely mnie jego zeby! Ma czarne!!! Tak wlasnie w holandii plombuje sie,zalewa sie amalgamatem jak leci co daje efekt jakby zepsutych,zgnitych zebow!!! A mowia,ze Polska za murzynami jescze :badgrin: :badgrin: jak moja dentystka to zobaczyla to sie za glowe zlapala,wiec powoli co odwiedza mnie tu idziemy powoli wymieniac czarne na swiatloutwardzalne :badgrin: podrawiam

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 11 gru 2007, 22:22

Oglądała wczora Dodzię u Majewskiego
powiem, że szczerze się zdziwiłam, pierwszy raz zobaczyłam naocznie, że może być zalotna
puszczała Adamczykowi takie spojrzenia, trochę zawstydzone, jakby speszone, wyglądało to szczerze, aż mi się ciepło robiło :roll: :badgrin:
boszzzz :oops:
kurcze, ślicznie wyglądała i naprawdę, chciałabym mieć taką buźkę i takie ciało jak ona
no, może piersi nie tego, ale reszta super (mówię o wyglądzie ;) )

zdjęcia na pudelku, czy innym tego typu kiczportalu nie robią na mnie wrażenia
nikt nie jest idealny i w takim przybliżeniu u każdego coś by się znalazło
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 12 gru 2007, 11:33

ulla10 podpisuję się pod Twoim postem. Ten występ u Majewskiego mnie zszokowal, nie no to była jak nie Doda... :oops:
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 12 gru 2007, 16:57

Mój TŻ który jest bardzo powściągliwy w komentowaniu gwiazd i gwiazdeczek, oglądając ze mną Majewskiego wyskoczył nagle z tekstem:
"Ale ona jest paskuda- ramiona ma jak Rambo" :p :badgrin: Przysięgam, że go nie prowokowałam :p ;)
Tak więc zdania są podzielone ;)

Awatar użytkownika
virtualia
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: virtualia » 12 gru 2007, 18:48

Tez uwazam ze wygladała jak locha :) fryzura i twarz ok ale te ramiona okropnosc! Taki wielki babiszon
operacja 28 stycznia 2009 dr Kolasinski -biust anatomiczne Allergan 410 FX 360g+ uszy juz po :)

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 12 gru 2007, 19:21

rzeczywiście virtualia, wypisz wymaluj "locha" :roll: oczywiście z krowimi wymionami i śmierdziała jeszcze końskim łajnem
jakby się tak skupić, to dałoby się usłyszeć kwiczenie
bez komentarza

Awatar użytkownika
milucha
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: milucha » 12 gru 2007, 21:18

ulla10 po co to czytasz jezeli Cie te komentarze az tak denerwuja..? :roll:
Marzenia sie spelniaja,trzeba tylko mocno chciec...

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 12 gru 2007, 22:03

A ja Dode lubię :p mogła by troche przystopować z przeklinaniem,bo to jest niesmaczne. Jako kobieta podoba mi się [w makijarzu, może DODAm] i jest sexi,ale wiecie,ze pytałam moich kolegów i IM SIE NIE PODOBA!!! Byłam w szkoku. Myslałam,ze faceci się ślinią na jej widok :oops:
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 12 gru 2007, 22:48

milucha, czytam wątek, bo lubię ploteczki 8-)
jednak takie komentarze sprawiają, że komentujący, niczym nie różni się od tak krytykowanej Dody
nie potrafię pojąć, jak można napisać o innej kobiecie "locha" :roll:
wszystko

mój mąż też twierdzi, że Doda to nic specjalnego :roll:
a z sondaży wynika, że 3/4 facetów ponoć marzy o sama na sam z Dodzią 8-)
dziiwne nie? ;)

Awatar użytkownika
renoiz
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: renoiz » 13 gru 2007, 11:12

nie lubię jej - wszystko robi na pokaz. A poza tym wygląda jak transwestyta.

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”