plotki, ploteczki cz. 6

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

bellisanka
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: plotki, ploteczki cz. 6

Post autor: bellisanka » 21 cze 2016, 11:16

Podobaja mi sie u Jessciki te kosci policzkowe nie wiem czy to kwestia makijazu czy medycyny esestycznej ale mi sie podoba ladnie to wyglada
Wrocław biust 10lat po operacji biustu
2016 CKN Dr Wysocki w planach poprawka nosa
Planowana wymiana implantow Styczeń 2024' szukam lekarza

Awatar użytkownika
Rainbow_Dash
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Rainbow_Dash » 21 cze 2016, 11:20

mam takie samo zdanie odnośnie brwi co ulla. Lepsze grubsze, wyraziste brwi niż jakieś cienkie, wyskubane nienaturalne łuki. Uważam ,że grubsze brwi ładnie wyglądają
2011- piersi dr. Lembas Allergan 295cc anatomiczne- małe! brzydkie!
2013- piersi dr. Witwicki Mentor 480uhp okrągłe- pęknięcie implantu
2016- piersi dr. Broma 825cc Motiva okrągłe extra wysoki profil- PIĘKNE, CUDNE, DUŻE!!!! <3

Ina_Benita
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Ina_Benita » 21 cze 2016, 11:28

Im gęstsze grubsze brwi tym twarz smuklejsza a im cieńsze brwi tym twarz bardziej pyza się robi :-)

Kikiabc
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Kikiabc » 21 cze 2016, 12:06

Ostatnio w gazecie było zdjęcie paru WAGs razem. Z nie tak dalekiej odległości myślałam, że to jedna i ta sama kobieta... one wszystkie są jak bułki z jednej piekarni. Zero indywidualności.
Śliczne, ale tak banalnie i powtarzalnie.

Awatar użytkownika
jsia
Moderator Globalny
Moderator Globalny
Kontakt:

Post autor: jsia » 21 cze 2016, 14:34

W rudym zdecydowanie lepiej (happy

A co do szerokich brwi, to owszem, są ładne, jeśli wyglądają w miarę naturalnie, ale nie jak dwie włochate gąsienice przyklejone nad oczami, tak jak we wszystkim, tak i tu wskazany jest umiar, u tej Żiółkowskiej są zdecydowanie za bardzo wyraziste.
Zapraszamy do odwiedzenia naszego portalu oraz profilu na Facebooku:

http://beautywpolsce.com

https://m.facebook.com/portalbeautywpol ... ale2=pl_PL

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 21 cze 2016, 14:50

Nie lubie cieniutkich brwi ale te Jessiki sa po prostu brzydkie-zly ksztalt,za ciemne,za mocne.
Dominuja nad cala jej twarza i przytlaczaja jej urode.
image.jpeg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: alicjachrupek » 21 cze 2016, 15:10

Może to było zaraz po zabiegu, tez ostatnio robiłam jak zobaczyłam się po zabiegu to gazeta na głowę i twarz i do samochodu a w domu płacz. Ale po tygodniu się wylyszczyly, teraz idę na poprawkę i juz mi słabo jak pomyślę jak zaraz po się wygląda. Chociaż dzięki temu moje może się odbuduja. Nie pamiętam nawet co gadalam do tej dziewczyny co mi robiła, ale sądzę, że nic miłego (giggle
Najlepsze jest, że pojechałam taksówką i jeszcze siedziałam i gadałem z tym kolesiem bo pół godziny za wcześnie byłam, później wychodzę on patrzy na mnie (yawn i mówi to taki zabieg upiekszajacy był?! I do mnie, że wyglądam dużo gorzej....
te drugie zdjęcie w łazience bosko, może zrobiła zaraz po jakimś zabiegu, tłuszczu w policzki czy coś takiego.

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 21 cze 2016, 15:20

Mozliwe,ze byla swiezo po permanentnym ale na nowych zdjeciach jest niewiele lepiej. (thinking
Brwi maja rozne odcienie,chyba barwnik zle dobrany zostal.Swoje naturalne miala niezle,trzeba bylo delikatnie je podkreslic i byloby super a tak to teraz ma dwie asymetryczne,kwadratowe dzdzownice.
image.jpeg
image.jpeg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
kobietazpasja
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: kobietazpasja » 21 cze 2016, 15:58

poprawki sprawily,iz wyglada bardzo dobrze moim zdaniem. Owszem szersze brwi wygladaja lepiej niz cienkie ,ktore zwyczajnie wyostrzaja rysy i dodaja lat,jednak te obecnie,to wg mnie przesada..ona nie ma az tak mocnej urody do tych brwi,zdecydowanie za grube.
2002-ckn nosa prof. Zielinski-nieudana;((spartaczona
2011- poprawka calkowita korekcja nosa, Dr Krawczynski-zadowolona,ale mysle jeszcze o udoskonaleniu;-)
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=310" onclick="window.open(this.href);return false;
2010-licowki porcelanowe Dr Robert Kaminski-Artsmile

cefreud
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: cefreud » 21 cze 2016, 16:23

http://www.plotek.pl/plotek/51,79592,20 ... _medium=SM" onclick="window.open(this.href);return false;

taka ciekawostka jak z przeciętniaczek ( nie wszystkich) za pomoca kasy, diety itp mozna zrobic seksowne kociaki
23.03.2016 -Mentor cpg 322 Cohesive III Medium Height Moderate plus profile 330 cc

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”