Victoria Beckham

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Victoria Beckham

Post autor: marryme » 01 sie 2010, 01:14

Ciekawe ile ma lat na tej fotografii. (thinking
upload/1280618036_image_7_for_perfect_c ... 953647.jpg
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
toxic
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: toxic » 01 sie 2010, 12:13

O matko (tmi
24 MARCA 2010 Dr.Kasprzyk 265 TRF - w koncu je mam :)

http://pdgm.pitapata.com/j3qqp2.png

Awatar użytkownika
dona7
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: dona7 » 02 sie 2010, 15:54

to jest Viki.... (tmi (nerd ... (giggle
Kasprzyk T. - Silimed Natural 410 XH 360 HI op.18.02.2014r....? sama nie wiem ....

dr.Keller-Skomska - korekcja czubka nosa.... 04.07.2012.... ZREZYGNOWAŁAM....
dr.Jan Rykała Łódź - nosek...- 09.08.2012r. juz sie denerwuje bardzo...))) marzenie pomału sie spełnia ...trzymajcie kciuki...))) Już PO czekamy na efekty )))

Awatar użytkownika
krystynas
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: krystynas » 28 sty 2011, 16:55

Uwielbiam JĄ !!!! (rofl Moim zdaniem świetnie się ubiera jest zadbana i widać baaardzo jej zależy na swoim wyglądzie:)

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 29 sty 2011, 00:18

wlasnie gdzies wyszperalam ze znow zaciazyla. staraja sie chyba o druzyne pilkarska. (giggle
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"

Awatar użytkownika
kalina1108
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: kalina1108 » 29 sty 2011, 09:08

czytam, czytam a tu prawie same zachwyty na VB, wiec chyba bede jedna z nielicznych ktorej V. się nie podoba. Zawsze uwazalam ja za ofiare mody, przestlizowana, sztuczna, zero naturalnosci, twarz wrecz brzydka, karykatura samej siebie
i naprawde nie jestem zazdrosna (shake jak pewnie niektore z Was pomysla i dlatego otwierałam oczy szeroko ze zdiwienia jak czytalam te wszystkie "ochy i achy" (mdr

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 29 sty 2011, 13:10

niestety nie jestes jedyna. mnie sie ona rowniez nie podoba.
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"

Awatar użytkownika
krysia27
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: krysia27 » 29 sty 2011, 15:33

imagesCAQ42AG4.jpg
bardzo,bardzo zadbana ,co do najmniejszego szczegolu...posagowa kobietka,ale ma klase.Natomiast Davidowi chyba przejadla sie ta jej idealnosc,bo ja raz zdradzil...zapewne nie raz ,ale ten jeden raz sie wydalo.Poza tym widzialam zdjecia w brytyjskich gazetkach jak Davidek bedac na meczu patrzyl na cheerliderki(a dokladnie na ich szerokie pupy) i wszystko bylo by ok,bo nasi panowie tez pewnie kreca glowami dookola szyji,az ich sobie prawie nie zerwa,ale majac swiadomosc ,ze zostalo sie zdradzonym,a potem takie fotki wlasnego meza jak patrzy wyraznie podniecony...chodzi mi o to ,ze ona moze dlatego chce byc taka idealna,dla niego,widac ,ze ona swiata poza nim nie widzi . Mi osobiscie ten pan sie nie podoba jakos specjalnie ,ale fakt ,ze partia na meza calkiem niezla.Ale ze mnie plotkara...ale coz uwielbiam gwiazdy i wszelkie wiesci o nich ;P
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
jsia
Moderator Globalny
Moderator Globalny
Kontakt:

Post autor: jsia » 29 sty 2011, 15:38

krysia27 pisze:
imagesCAQ42AG4.jpg
Poza tym widzialam zdjecia w brytyjskich gazetkach jak Davidek bedac na meczu patrzyl na cheerliderki(a dokladnie na ich szerokie pupy) i wszystko bylo by ok,bo nasi panowie tez pewnie kreca glowami dookola szyji,az ich sobie prawie nie zerwa,ale majac swiadomosc ,ze zostalo sie zdradzonym,a potem takie fotki wlasnego meza jak patrzy wyraznie podniecony...
Taak, ciekawe na czyją pupę patrzy ta cheerliderka, bo najwyraźniej też ma podniecenie wypisane na twarzy (giggle
Nie przyszło Ci do głowy, że po prostu na boisku dzieje się w tym momencie coś ekscytującego, a szukający sensacji dziennikarze z brytyjskich brukowców robią z tego aferę?
Zapraszamy do odwiedzenia naszego portalu oraz profilu na Facebooku:

http://beautywpolsce.com

https://m.facebook.com/portalbeautywpol ... ale2=pl_PL

Awatar użytkownika
ewelcia109
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelcia109 » 29 sty 2011, 15:41

kalina1108 pisze:czytam, czytam a tu prawie same zachwyty na VB, wiec chyba bede jedna z nielicznych ktorej V. się nie podoba. Zawsze uwazalam ja za ofiare mody, przestlizowana, sztuczna, zero naturalnosci, twarz wrecz brzydka, karykatura samej siebie
i naprawde nie jestem zazdrosna (shake jak pewnie niektore z Was pomysla i dlatego otwierałam oczy szeroko ze zdiwienia jak czytalam te wszystkie "ochy i achy" (mdr

ja tez naleze do tego grona (lipssealed
Allergan-410FX-410g Dr.Katarzyna Ostrowska -Clark Medimel
Allergan-365TSF-Okragle inspira -poprawka Dr.Artur Broma Warszawa
.Ale nas kusi to co nieświadome, Kochamy : wino miłośc i krew" Ernst Junger
Większość żyje w szarych regułach i oczekiwaniach nadanych przez innych. a pozostali?...tańczą w rytmie własnych emocji i bicia serca.....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”