Blondynki Blondyneczki cz.2.

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 08 sty 2008, 10:41

Dla mie Viktoria wygląda dobrze na tych pozowanych, retuszowanych fotkach, na początku mi się podobała, ale jak obejrzałam fotki np z imprez itp., to przestała - wygląda na nich tak... jakoś masywnie i męsko, ma taką szeroką twarz i generalnie, jak stoi przy innych to wygląda na bardzo dużą, mnie się to nie podoba. To samo z ustami - na ugładzonych ps'em fotach są super, a na innych wyglądają groteskowo.
Ci±Â³ mnie Szczyt, ci±Â³ mnie Simka... czas na Kubasika !!!

Kubasik jest boski... zrobi³ ju¿ ze mnie anio³a...

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 08 sty 2008, 12:33

Joostyna, masz racje na tych wyretuszowanych fotkach wyglada super,ale widzialam wlasnie tez fotki na ktorych wyglada okropnie :doubt:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 08 sty 2008, 12:54

Mi tez sie ona zdaję odrobinę męska no i taka strasznie "zrobiona"- zero naturalności.
A czy na tym zdjęciu w białej sukience nie widać jej czegoś :roll: :roll: :roll: :?: Wygląda jakby była bez majtek i przykleiła sobie w tamtym miejscu plaster :p

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 08 sty 2008, 12:58

virriel pisze: A czy na tym zdjęciu w białej sukience nie widać jej czegoś :roll: :roll: :roll: :?: Wygląda jakby była bez majtek i przykleiła sobie w tamtym miejscu plaster :p
DOKLADNIE!!!!!kolejna ktora nie nosi majtek :roll:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 08 sty 2008, 15:06

No też się zastanawiałam przez chwilę. Zaklejanie się tam plastrem to przegięcie, jest tyle super maleńkich i delikatnych majeczek... a to później odklejać trzeba...yyy... najlepsze jak z takim plastrem się z kimś w łóżku wyląduje... :badgrin:

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 08 sty 2008, 15:50

Ona chyba notorycznie bez majtek śmiga, bo tak się patrze i na tym zdjęciu co wysiada z auta to też wygląda jakby ich zapomniała, chociaż głowy nie daję :roll: :badgrin:

Ja bym tak nie umiała bez majtek chodzić :| :roll:

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 08 sty 2008, 15:57

Ja też nie. Tylko śpię bez :-)

zobaczyłam jeszcze raz to w białej kiecce - okropnie to wygląda, czerwony dywan, tłum fotografów, a ta ma plaster w kroku i to jeszcze pokazuje - mogła już lepiej mieć tą kieckę lakko złapaną nitką, żeby aż taaak się nie rozłaziła.

A ja się przejmuję czasem, że mi tą koronkę na górze pończoch może być widać, jak siadam albo się schylę :badgrin: :roll: :badgrin: :roll:

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 08 sty 2008, 16:15

Joostyna pisze: A ja się przejmuję czasem, że mi tą koronkę na górze pończoch może być widać, jak siadam albo się schylę :badgrin: :roll: :badgrin: :roll:
Mamy podobny problem ;) :badgrin:

Tak sobie teraz szperam po necie i trafiłam na ten film:

http://www.popsex.pl/1251/victoria-silvstedt/

:roll:

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 08 sty 2008, 16:30

virriel pisze:Ona chyba notorycznie bez majtek śmiga, bo tak się patrze i na tym zdjęciu co wysiada z auta to też wygląda jakby ich zapomniała, chociaż głowy nie daję
mi tez sie wydaje ze tam nie ma majtek....mi sie wydaje ze te gwiazdy i gwiazdeczki specjalnie chodza bez majtek i wcale sie z tym nie kryja :roll:
virriel pisze:Tak sobie teraz szperam po necie i trafiłam na ten film:

http://www.popsex.pl/1251/victoria-silvstedt/
O MOJ BOZE!!!!!!!!!!co za ....bez komentarza to pozostawie :roll:
(angel

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 08 sty 2008, 22:39

misialeczek24, blagam cie tylko sie na mnie nie obraz... wiem ze jestes jej fanka ... na tych wszystkich fotkach wyglada pieknie.. jest zgrabna fajna ale jak dla mnie to ma konską twarz... taką duzą i szeroką a raczej powiedzialabym masywną... i do tego ta oponę zamiast ust.. troche przesadzila z ta wielkoscia juz.... sorki misiaczek ale musialam to powiedziec... tak poza tym jest najlepsza!!!

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”