plotki, ploteczki cz.1

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Basia1
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Basia1 » 16 maja 2005, 19:00

Mi też się nie podoba, jest brzydka, już Miriam była ładniejsza.
Megi, pisząc że jest sztuczna lepiej nie mogłaś tego ująć :lol:
10 kwietnia 2006 - zmniejszenie piersi

Marta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Marta » 16 maja 2005, 19:11

Sugar nie zgadzam sie z Tobą,Weronica jak dla mnie jest przeciętną dziewczyną,jej uroda nie powala mnie z nóg,dla mnie piekna kobieta to taka która pieknie wygląda bez makijażu i odlotowych ciuchów,bez solarium i innych upiekszających zabiegów,jeśli jest naturalnie ładna to wtedy się zachwycam urodą.Jest wiele dziewczyn których nie stać na zabiegi typu fryzjer,solarium,piękne ciuchy,buty,drogie kosmetyki.Uważam że po ulicach chodzi wiele ślicznych dziewczyn które z braku potrzeby afiszowania się swoją urodą lub z braku pieniędzy nie eksponują swojego piękna.Nie mówię że,Weronika jest brzydka,jak dla mnie jest po prostu przeciętnej urody.To jest moje zdanie.Uważam ze nie powinniśmy nikomu narzucać kto jest piękny a kto nie!

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 16 maja 2005, 19:15

Tak Martus! Poruszasz wazna kwestie! PIEKNA A ZADBANA! Jezeli dziewczyna jes piekna sama asiebie bez makijazu i td to tez zachwycam sie jej uroda! Oczywiscie to wcale nie umniejsza dziewczynom zadbanym! :)

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 16 maja 2005, 20:04

a przecież gust nie podlega dyskusji.... :? :wink:

Awatar użytkownika
Pati
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Pati » 17 maja 2005, 09:23

nie lubie nikogo oceniac i rzadko to robie, hmm choc w tym przypadku to zrobilam- i sugar nie wiem dlaczego jestes w szoku? - bo ktos sie nie zgadza z twoja wizja piekna!?
Przeciez wiadomo, ze są gusta i gusciki i j.w o gustach sie nie dyskutuje, hmm ktoz to powiedział(...)? Niekoniecznie co tobie sie podoba, musi sie podobac wiekszosci- przeciez wiesz o tym, wiec nie wiem skad ten szok??
:shock:

Awatar użytkownika
MonikaS
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: MonikaS » 17 maja 2005, 13:31

Każdy z nas ma swój gust i inny ideał urody. Dlatego ta dyskusja mogłaby ciągnąć sie w nieskończoność :? :shock:

Ja zgadzam się całkowicie z Sugar ! Ta dziewczyna do przeciętnych z pewnością nie należy. Jest piękna, ma swój styl, jest elegancka .
Myślę też, ze doskonale zdaje sobie sprawę ze swej nieprzeciętnej urody i kobiecości, której brak wielu kobietom polskiego ekranu i estrady :wink:
I to z pewnością wkurza wielu / wiele z nas :evil: .

Jasmin
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Jasmin » 17 maja 2005, 13:44

hehehehe dziewczyny -moze i ona faktycznie nie jest najpiekniejsza ale i tak chcialabym wygladac tak jak ona:):):P:P
Tylko chron mnie Panie Boze przed takim narzeczonym jak Pan M. M. Kolonko:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D

Gość

Post autor: Gość » 17 maja 2005, 14:10

zgadzam się od początku z Sugar i z Moniką S,juz to podkreślałam, że Weronika dla mnie nie jest przeciętnej urody, jest bardzo ładna i niestety jak brykam sobie po Centrach Handlowych to nie spotykam takich dziewczyn jak ona, raczej inne ...

dziewczyny -Marta i pozostałe, które twierdzą,że Weronika jest przeciętna, w porządku takie jest wasze zdanie-nikt wam nie chce narzucać swojego zdania, każdy ma prawo do własnego zdania itd, ale proszę was napiszcie Które dla Was (polskie gwiazdy) są ponad przeciętne , albo piekne, bardzo ciekawią mnie wasze typy piekności, a może nie ma dla Was takich osób???? :wink: :wink:

Gosc4
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Gosc4 » 17 maja 2005, 14:19

Pati pisze:nie lubie nikogo oceniac i rzadko to robie, hmm choc w tym przypadku to zrobilam- i sugar nie wiem dlaczego jestes w szoku? - bo ktos sie nie zgadza z twoja wizja piekna!?
:
e? :shock: przecież napisałam, że gusta są różne i nie o to mi chodzi!
Chodzi mi o wmawianie, że jest taka zrobiona i dlatego jest ładna. Wy to mowicie, po operacjach plastycznych. To mnie szokuje. :roll:

Marta, znasz kobietę, która jest piękna bez makijażu, uczesania, regulacji brwi, dbania o siebie? :lol: pokaż ;)

Awatar użytkownika
ska-ska
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ska-ska » 17 maja 2005, 14:33

Sa kobiety piękne, które nie muszą nic ze sobą robić, żeby być pięknymi.
I kobiety ładne, które muszą się zrobić na piękne.
Brzydkich tu nie omawiamy :wink:

Weronisia jest ładniutka, ma wszystko,zwłaszcza klasę,ale.. jednak czegoś jej brakuje...jej chłopięca sylwetka jest dla mnie antysexy. Lubię ciało, nie kości.

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”