czarnulki brunetki...cz.1.

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Aga23
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Aga23 » 19 sty 2006, 12:59

savanna pisze:Jakos faceci nadal wola blondynki :roll:
Chyba nie wszyscy :wink: Dziwnie by było, gdyby wszystkim podobało sie to samo. Jest dużo atrakcyjnych przykuwających uwagę czarnowłosych dziewczyn. Jak już dziewczyny wcześniej pisały, to kwestia gustu.
Ju¿ po!:)
1 luty- powiêkszenie piersi u dr Stañczyka

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 19 sty 2006, 13:28

ale o co chodzi wam z tym ,,bez komentarza"? doniczka wyrazila tylko swoja opinie i nie obrazila blondynek - dobitnie napisala, ze woli brunetki, a ze wy prawdopodobnie jestescie blondynkami to od razu ,,bez komentarza". Co do tego, ze faceci wola blondynki - to stereotyp jakich wiele, tyle gustow ile facetow, zreszta ja obserwuje co innego - ze to wlasnie brunetki (ale te naprawde ladne) podobaja sie facetom.

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 19 sty 2006, 13:32

niech doniczka hamuje z bajera... :lol: :lol: :lol: :lol:

a niech pisze posty jak sie po polskiemu nauczyc godać, jo?
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
Eko
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Eko » 19 sty 2006, 13:36

MonisiaPP pisze:niech doniczka hamuje z bajera... :lol: :lol: :lol: :lol:

a niech pisze posty jak sie po polskiemu nauczyc godać, jo?
Moniś ty chyba znów w zakopcu bawiłaś....jo :?: :lol: :wink:

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 19 sty 2006, 13:37

ja tam zrozumialam kazde slowo, jakie donica napisala. A przeciez inteligencja zalezna od koloru wlosow to tez podobno stereotyp :P :twisted: zart :lol:

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 19 sty 2006, 13:47

doniczka pisze:nom nom sa gusta i guasciki o ktorych nie nalezy dyskutowac aczkolwie kwyrazeswoja opinie, ja nieakceptuje blondactw. Sa niektore ladnedziewczyny ale nie posiadaja takich magicznych rys twarzy jak brunetki.Miom idealem jest styl Angeliny Jolie,jasna skora i ciemne wlosy albo latynoska Jennifer Lopez,opalona cera i super proste brazowe wlosy.Odpagajac miss swiata i w ogole widac doskonale pomiedzy urodami blondyn a brunetek.Ja sie kreuuje pod grupe tych drogich zdecydowanie.na bnlond sie moze farbne jak bede miala z 50 lat.

Nie tylko stwierdzila ze blondynki to "wymoczki". :lol: A ja bynajmniej za wymoczka sie nie uwazam.I bynajmniej nie uwazam ze spalona na solarze skora i czarne polamane od farbowania wlosy byly sexy czy tez excuse-wyrazniejsze...Wyrazniejsze to moze sa czarne wlosy,jak sie walaja po kuchennej posadzce :lol: :lol: :D

A tak serio,naklejanie nalepek blondynkom jako wyblaklym i niewyraznym to chyba przesada,bo sa zarowno piekne blondynki o slicznej oprawie oka jak i wyblakle brunetki bez koloru..I odwrotnie oczywiscie :)
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 19 sty 2006, 13:51

bez komentarza zostawie stwierdzenie na temat wyzszosci brunetek nad blondynkami... bylo walkowane wiele razy a temat wlasnego gustu mozna napisac z klasa poprostu. ja wole blondynki ale w topicu nie pisze o tym, ze brunetki sa takie i takie...
Próżność to mój ulubiony grzech...

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 19 sty 2006, 14:33

ja widze tam jedynie slowo ,,blondactw", wymoczek mi jakos uciekl... a co do brunetek to co sadzicie jeszcze o tej - czy jest, jak sama o sobie pisze, PIEKNA?? :/ http://anastar.sympatia.onet.pl

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 19 sty 2006, 14:46

dla mnie,ta dziewczyna jest naprawde przecietna- ma ladne , niebieskie oczy-reszta, taka sobie... :?

Nie jest dla mnie piekna- na bank, bo nie ma ladnych wlosow.. ...no i wogole jej styl ubierania- bez gustu...

Awatar użytkownika
doniczka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: doniczka » 19 sty 2006, 14:50

chyba jakies niepotrzebne zamieszanie sie zrobilo. Po pierwsze nie uzylam zadnego obrazliwego slowa w stosunku do zadnej blondynki,po drugie nigdzie nie uzylam slowa "wymoczek" , po trzecie wyrazilam swoja opinie do czego tez mam pawo i na temat brunetki czarnulki itp po czwarte nie poruszam tematu inteligencji bo to akurat nie od koloru wlosow zalezy wiec po to to zamieszanie ?"bez komentarza"pozdro
after

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”