A gdzie robiła Doda? cz.I

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
megan75
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: megan75 » 09 sie 2005, 07:14

Mi tez podobaja sie jej oczy pasuja do blond włosów ale widziałam ja w galerii mokotów jest strasznie mała i dupiasta zdjecia do CKM sa super zrobine bo ma nogi do samej ziemi DZIEWCZYNY nie ma sie co zakompleksiać ja by nas tak wyretuszowali napewno nie były byśmy gorsze wirzcie mi to wszystko tylko z gazet tak pieknie spoglada a w rzeczywistosci nie sa tak wcale ładne te dziewczyny
Magdalena

Awatar użytkownika
OLIO
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: OLIO » 09 sie 2005, 10:24

To prawda, muszą te laski trochę podrasować bo by gazetka sie nie sprzedała a nie o straty im chodzi.
a Dorotka, no coż ładna dziewczyna...denerwuja mnie tylko ci faceci, który myslą, że te panienki są doskonałe....

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Snem byÂło zycie...dopoki Ty nie pojawiÂłes sie wtedy w nim....

malwinka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: malwinka » 09 sie 2005, 11:38

Moim skromnym zdaniem, Doda ma bezndziejne cycki. Czy stoi i czy leży, cyce są na baczność.

Chatenay
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Chatenay » 09 sie 2005, 11:46

OLIO pisze:To prawda, muszą te laski trochę podrasować bo by gazetka sie nie sprzedała a nie o straty im chodzi.
....
A o to i przykłady :D http://glennferon.com/portfolio1/Należy wybrać fotkę i najechać na nią myszką. :wink:http://glennferon.com/portfolio1/portfolio36.html# :wink:

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 09 sie 2005, 12:03

Niesamowite :shock:
Wygładzenie wszystkich zmarszczek i zgięc na ciele, dorobiony makijaż, podnoszenie pośladków lub ich zmiejszenie, dorabianie piersi, zmiana pozycji itd

Naprawde mozna zdziałac cuda :!: :D
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 09 sie 2005, 13:51

fajna zabawa :)
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
OMEGA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: OMEGA » 09 sie 2005, 13:52

też wlaśnie przeladam :D i za każdym razem jestem troche zaskoczona :lol:

Awatar użytkownika
Alma
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Alma » 09 sie 2005, 18:23

Paulaa, musiałam przegapić ten program :o . Jak się przyznała to o.k. Ja osobiście nie widzę nic złego w poprawianiu sobie urody. W końcu sama zamierzam to zrobić :lol:

Co do sposobów retuszu, rewelacja. Sama zrobiłabym sobie kilka takich fotek, mniejszy lub większy retusz i zdjęcia zamiast lustra w łazience :D

Awatar użytkownika
ETNAA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ETNAA » 10 sie 2005, 12:56

woooow, można się pozbyć kompleksów patrząc na te retusze :) chciałabym umieć coś takiego zrobić ze swoimi zdjęciami :)

martappp
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: martappp » 10 sie 2005, 16:49

wiecie co super sprawa z tym retuszem niewiedziałam że one też mają problemy z jędrnością ciała i że można aż takie cuda robić ale to niefer oglądając np. teledyski mój się podnieca a tak naprawdę to niema co :lol: podnieca go czr wizualny :roll: żartuje
pozdrawiam Marta

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”