...a te babki z teledysków......

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 02 sie 2005, 21:55

nie bozenko, nie mamy na mysli izki. izka jest kompletnie inna od tej laski. to na pewno nie ona.
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
boÂżena
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: boÂżena » 02 sie 2005, 22:04

joanna2828 pisze:no ale swoja droga to te panienki z teledysków, są odstawione na maksa i wyglądają fajniutko.... szczególnie te które mają krągłe kształty......
oczywiście że są odstawione, kiedyś był na ten temat program. Całe ciało przed zdjęciami mają nasmarowane woskiem dla wyrównania, wcześniej stosowany jest fluid ujędrniający, na to wszystko fluid pudrowy, rozświetlacz i finał. Na CAŁE ciało, to jak mają nie wyglądać fajowo. A poza tym to co my widzimy w clipie czy reklamie odbiega od rzeczywistości, gdyż patrząc gołym okiem w trakcie kręcenia reklamy w zależności od światła mają na sobie taki biały puder-jakby talk, wyglądają jak pół żywi a efekt końcowy w szklanym ekranie jest inny. Zwróćcie uwagę jak często wyglądają gwiazdy w wywiadach bezpośrednich-fatalnie...szczególnie jest to widoczne w magazynach filmowych dzie udzielają krótkich wywiadów-komentarzy do scen. Już na paru pięknisiach się zawiodłam :wink:

Awatar użytkownika
joanna2828
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: joanna2828 » 02 sie 2005, 22:28

do Bożenki

no i własnie o to mi chodziło - o tą cała masę kosmetyków i innych trików :D
ale efekty są :wink:

Awatar użytkownika
Metaxa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Metaxa » 02 sie 2005, 22:41

Przykładem moze byc Fergie z grupy Black eyed peas, w klipie "Don't phunk with my heart" wyglądą poprostu ślicznie... opalona, cera idealna. Następnie oglądałam wywiad z nią na MTV... ekhm... jak się okazało, jest strasznie blada, ma pełno zmarszczek i ma przeciętną urodę... :roll:
So sweet..

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 02 sie 2005, 22:47

Bożenko Ty mówisz o Izie Łukomskiej, a tamta dziewczynka z teledysku Liroya reklamowała jakiś Sok aksamitny czy jakąś inną głupote....
bez znaczenia dowiem się po niedzieli, juz mam to obiecane ale jak sam fotograf mi powiedział "wiem o którą chodzi, wszyscy się nią zachwycają..."

A jeśli Wam chodzi o wygląd tych wszystkich dziewczyn "normalnego dnia" to fakt że się nie malują i mają w d...e jak wyglądają jest efektem tego że wszyscy od nich oczekują aby wyglądały pieknie i kwitnąco, są tym zmęczone...więc dla odpoczynku wyglądają normalnie, przeciętnie- i to cała tajemnica! :wink:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
joanna2828
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: joanna2828 » 02 sie 2005, 23:01

też dziewczyny w sumie chcą odpocząc od tych wszystkich tapet i męczenia ich przez wizażystów - ja osobiście chyba bym fioła dostała jakby ktoś mnie cały czas pindrował i robił mi coś z np .włosami.... :evil: :evil: tego bym nie przezyła....z drugiej strony na to patrze, że one musza się namęczyc i jeszcze pewnie wysłuchują krytycznych uwag na swój temat :?

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 02 sie 2005, 23:18

ja uwielbiam jak mi się gmera we włosach... to jest taka dzika rozkosz że potrafie zasnąć w trakcie.... :roll:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 02 sie 2005, 23:21

gaga, mam identyczne odczucia, tworzy mi sie nawet gesia skorka na ciele z tej rozkoszy.... :D
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.

Awatar użytkownika
OMEGA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: OMEGA » 03 sie 2005, 00:36

też lubie jak ktoś bawi się moimi wlosami, ale glaszcze mnie po glowce :D ale jeszcze bardziej uwielbiam masowanie i pieszczenie moich plecków.. wtedy to mam dopiero gęsią skórke :twisted:

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 03 sie 2005, 01:18

wiem że się juz rozmarzyłyście i macie gęsią skórke!!!! ale topik jest o babkach z teledysków!!!!!
przywołuje do porządku!!

Mara pytanie!!!! teledysk Eminem nowy- babka w bluzeczce z niebieskimi fręzelkami- gdzie taką bluzeczke moge dostać :?:
albo taki pulower różowy z fręzelkami jak ma ta druga???? oddam życie za taki gadzet :twisted:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”