Weronika Marczuk-Pazura

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Weronika Marczuk-Pazura

Post autor: karolka69 » 22 paź 2009, 21:28

Vodia pisze:no tak tylko to miala byc transakcja za co?

Dla mnie chec osiagniecia korzysci finansowej z prywatyzacji przedsiebiorstwa jest zwyklym oszustwem.
To czy ja ktos do tego naklonil czy nie to nie jest jakis mocny argument.
Babka chyba ma rozum i musiala sie liczyc z konsekwencjami.

Zaloze sie ze gdyby na miejscu Pazury stal szary czlowiek to sprawa by byla prosta :roll:

Zreszta swiat nigdy nie bedzie sprawiedliwy. Pani Marczuk-Pazura sama nam to pokazala i jednoczesnie sama sie o tym przekonala ;)
ale to nie miala byc zaplata za oszustwo, tylko za wspolprace. Jako prawnik miala mu przygotowac wszystko co nalezy, zeby on mógl dokonać normalej transakcji - przynajmniej tak sie tlumaczyła
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
agus_dan
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agus_dan » 23 paź 2009, 20:21

Dziewczyny litosci, jezeli jest tu jakas ksiegowa to niech zabierze glos.
Nie ma opcji zeby teraz ktokolwiek placil gotowka a do tego wkladal ja do torebki przy kolacji. Ze wszystkiego w firmie trzeba sie rozliczyc sa przychody i rozchody poza tym trzeba placic VAT. Pojdzcie naprawic samochod to dostaniecie rachunek za czesci robocizne i VAT, a pani Marczuk jak zamierzala rozliczyc sie od dochodu?hm?
Dziewczyny nie wierzcie w te glupoty, nawet jak ktos ja wrobil specjalnie to dobrze wiedziala co robi.
Co byscie pomyslaly jakbyscie znalazly 100 kawalow ot tak w swojej torebce-ze wszystko jest ok i legalnie.
To tak jakby ktos dal wam narkotyki-cukierki do sprzedarzy i pensje 10 000 za sprzedawanie cukierkow. Bylybyscie tak glupie zeby nadal myslec ze sa to tylko cukierki? Wierzy sie w co chce sie wierzyc. I ona dobrze wiedziala ze jej prowizja to tak naprawde lapowa.
Naprawde nie dajmy sie omamic w nie wiedzialam, stracilam czujnosc. Chyba naprawde nie wierzycie ze ona jest tak glupia.
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomniały jak latać.

15/06/10 operacja noska -dr Łątkowski

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 23 paź 2009, 20:42

no wlasnie tlumaczyla sie - skoro sie nie przyznaje do winy to musi sie jakos tlumaczyc :roll:

Wlasnie agus dan dobrze mowisz. Nigdy nie ma najpierw zaplaty, a pozniej faktury jak pisala lil. Owszem na jej wystawienie jest tam pare dni, ale zaplaty mozna dokonac tylko na podstawie dokumentu, a jezeli to mialo byc wynagrodzenie za usluge to z uwagi na koszt powinna byc sporzadzona umowa dodatkowo.
Tak to sie odbywa na co dzien ;)
Skoro dostala prowizje w wysokosci 100 tys. niech pokaze umowe, ktora powinna przewidywac taka sytuacje, a watpie ze jest w stanie ja pokazac.

Sens w tym, ze Pani Marczuk tylko sie tlumaczy i robi dobra mine do zlej gry.
Na jej miejscu z uwagi, ze jest celebrytka probowalabym odzyskac dobre imie, a jezeli ludzie by to lykneli to i latwiej byloby mi sie bronic, bo sprawa jest pod presja ludzi, ktorzy beda trzymac jej strone w takim wypadku. I jezeli zapadnie negatywny wyrok to zaraz w interniecie zacznie sie szal krytyki wobec państwa, rządu itp, itd.
Jedyne czego moge jej pogratulowac to w miare rozsadnego adwokata :roll:
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 24 paź 2009, 09:24

tylko, ze on udawal jej przyjaciela a takim raczej sie ufa. W dodatku podkreslal, ze wszeedzie placi gotówką to i tym razm tak zrobil.

Dla mnie ta cala sprawa nie jest taka oczywista, ale napewno jest to marnowanie kasy podatników
13.07. 2009- JUŻ PO

Awatar użytkownika
cyryl-bea
Administrator Beauty
Administrator Beauty

Post autor: cyryl-bea » 24 paź 2009, 10:14

Ja sie zastanawialam czy jako admin wogole powinnam sie wypowiadac w tym temecie ale wkoncu jako czlowiek tez mam prawo do prywatnego zdania!

Ja mysle ze biura tego rodzaju sa do tego (skoro juz sa :-?, ale to juz temat na inna dyskusje), aby lapac przestepcow, a nie robic z ludzi ich na sile,
mysle ze jak odpowiednio podejsc kazda osobe, to pewnie uda sie znalesc cos na kogos, zwlaszcza udajac przyjaciela, kochanka itp) ilez z nas dla ukochanego zrobi wiecej niz w normalnych relacjach z obcymi ludzimi :-?

Dla mnie to ten agent jest najwiekszym przestepcą w calej tej sprawie (naklanianie do przestepstwa tez jest przestepstwem (i nie podoba mi sie ze pod przykrywka agenta mozna lamac prawo - jakim prawem pytam sie?)

nie mowic o tym ze szastanie moimi pieniedzmi (bo przeciez ten koles szaleje za moje podatki (nas wszystkich))
uwazam za skandal poprostu !!!!!!!!!! i to musialam napisac!
cyryl-bea

Przeczytanie regulaminu ze zrozumieniem treści, jest podstawą miłej zabawy na forum!

Youtube: tu
Portal: tu
Facebook: tu

https://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... g-oczy.gif
https://beautywpolsce.com/forum/upload/1 ... Obraz1.jpg

Awatar użytkownika
turek.mg
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: turek.mg » 24 paź 2009, 10:42

podzielam zdanie Cyryl w 100% przeraża mnie to co się dzieje w PL te manipulacje, podsłuchy, wszelkiego rodzaju podjudzanie, w jakim my kraju żyjemy, to jest dla mnie szokujące, jacy ludzie nami żądzą, jak manipulują!!!!!
chore, chore, jeszcze raz chore!!!

ostatnio oglądałam w tvp jakiś program o antykoncepcji, dwa obozy jedni przeciw, drudzy za, i Ci przeciwnicy puszczają reportaż o "porażająco złym podejciu lekarzy do problemu", z ukrytej kamery, nagranie jak przychodzi nastolatka do lekarza z prośbą o "tabletkę po", tłumczy że miała wpadkę z chłopakiem a nie chce być w ciąży i zależy jej na tej tabletce, dziewczyna ma osiemnaście lat, kłamie lekarzowi że piętnaście na potrzeby programu, lekarz prowadzi wywiad, tłumaczy wszystkie za i przeciw, poleca na przyszłość antykoncepcję i wypisuje receptę,
co szokujące, tego lekarza zaprosili do programu, pod pretekstem bycia ekspertem i na oczach widzów, widowni puszczają w trakcie programu ten reportaż z niby zamazaną twarzą, (idiota by się chyba nie kapnął że to ten sam lekarz)
przeciwnicy antykoncepcji ogłaszają na wizji że podadzą lekarza do izby lekarskiej, oskarżą o łamanie prawa itd itp

ja byłam w szoku jak można tak manipulować, jak można iść do lekarza oszukiwać odnośnie wieku, problemu, nagrywać z ukrytej kamery, a potem pokazywać opinii publicznej, podjudzanie, manipulacja, niszczenie innych, bo fajnie się ogląda takie afery
nie będę się roztrząsać czy lekarz miał prawo wydać receptę czy nie , chodzi o sam fakt tego co się u nas dzieje, nikt nie może być bezpieczny, zawsze może paść na nas w najmniej oczekiwanym momencie
takich czasów doczekaliśmy, takiego prawa, takiego przyzwolenia!
życzę silnej woli jeśli coś takiego się zdarzy, i będzie tak zmanipulowany to mało kto nie ulegnie

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 24 paź 2009, 18:04

no dokładnie o to mi chodzi :roll: manipulacja
13.07. 2009- JUŻ PO

Awatar użytkownika
agus_dan
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agus_dan » 24 paź 2009, 18:31

Zgadzam sie z wami dziewczyny ze takie podchodzenie kogos i podpuszczanie jest niedopuszczalne i chore.
Pieniadze podatnikow zdecydowanie powinny isc na cos innego.
Ja naprawde rozumiem co przekazujecie i ze ona bardzo mu ufala.
To nie zmienia faktu ze wyksztalcona kobieta, prawnik po tym jak znajduje 100 tys w swojej torebce-podrzucone przez kogos w pudelku Armaniego-wie co to oznacza. Nie musi wiedziec ze ktos ja wrabia ale na pewno wie ze legalne do konca to nie jest.
Rozumiem ze zostala przez niego zmanipulowana ale zrobila cos zlego i zrobila to na pewno swiadomie.
Szczerze gdyby jakis nieznany prawnik tlumaczyl sie tak jak ona ile wspolczucia mielibysmy dla niego?
Dla mnie nie ma rownych i rowniejszych jezeli ona przyjela lapowke musi poniesc kare-tyle, nie wazne czy jest slawna i czy ja lubimy.
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomniały jak latać.

15/06/10 operacja noska -dr Łątkowski

Awatar użytkownika
turek.mg
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: turek.mg » 24 paź 2009, 23:19

ja wogóle jej nie lubię, przeraża mnie co się dzieje :roll:

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 25 paź 2009, 09:59

A ja w sumie, nie wiem co o tym myśleć...
Myślę, że obracanie tak dużą kasą dla Pazury, nie jest niczym nadzwyczajnym, (dla nas szaraczków jest, bo w końcu to 100 tysięcy :shock: ) ale dla niej nie. I to że on najpierw stał się jej bliski, a potem zaczął tak podpuszczać, jest tak jakby dla niej troszkę wytłumaczeniem. W końcu kiedy wchodzą w grę, uczucia (jakiekolwiek by one nie były, byle by pozytywne jak przyjaźń, zauroczenie, itd.) to kobiety stają się czasami głupie i naiwne. I wierzę, w to, że mogła stracić przez to ufność...

Z drugiej strony, może to ona gra na uczuciach innych ludzi, żeby jakoś się wytłumaczyć opinii publicznej... No na dwoje babka wróżyła. Może być to prawda najprawdziwsza z jej strony (głupota, stracenie czujności, itd), ale zarówno może być to wielka ściema, żeby nie zostać skreśloną zarówno prawnie, jak i publicznie. Jaka jest prawda, to chyba tylko ona sama wie. Czy kłamie? Można dyskutować i dyskutować...

A co do agenta Tomka, ewidentnie miał złe zamiary od początku, rozumiem gdyby była to jedna sprawa, ale jedyną tego typu nie była. Szkoda tylko że ludzie, harują ciężko pracując, a taki agencik rozbija się drogimi samochodami, śpi w drogich hotelach, szasta forsą na prawo i lewo, i to jego praca.....Śmiech na sali.
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”