znane osoby po korekcie noska

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: znane osoby po korekcie noska

Post autor: ulla10 » 23 sty 2016, 22:19

Dygant mi się średnio podoba z nowym nosem, zbyt lalkowato i nudno.
Zniknął cały jej charakterny urok.
Natomiast Pieczonka to już w ogole masakra :( uważam, że z tamtym nosem byla piękna, oryginalna, ostra, a teraz mdła lalunia.

Muszę koniecznie iść na jeszcze jedną wizytę do dr-a przed moją operacją, aby mi takiego mikruska nie wyskrobał.
Nikt mnie nie przekona do mikruśnych nosow, uważam, że pasują tylko nielicznym z nielicznych.
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
majket
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: majket » 23 sty 2016, 22:28

Zgadzam się, choć tak jak w przypadku Pieczonki wraz ze starym nosem odeszła jej oryginalna uroda, tak w przypadku Dygant, to był wybór pomiędzy żabą a lalką...
http://imgur.com/a/8QFLE" onclick="window.open(this.href);return false;
porównanie przed, chwilę po, prawie 4 miesiące po: http://imgur.com/a/pIavt" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 23 sty 2016, 22:43

Juz ja wzieli na jezyki
http://www.plotek.pl/plotek/51,79592,19519095.html?i=0" onclick="window.open(this.href);return false;.

Mam tylko nadzieje,ze zapytana o operacje udzieli uczciwej odpowiedzi i nie bedzie robic z ludzi idiotow.Jak pisalam wczesniej-trudno bedzie to wytlumaczyc dieta czy dlugim snem. (giggle

Czy ona ma luczek?
Life is a journey,not a destination.

Ina_Benita
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Ina_Benita » 23 sty 2016, 23:08

Tak ma łuczek
Rozumiem ją i sam jej nos Ok, ale nie zapomnę jej z kreacji w fali zbrodni ze starym nosem, teraz jest taka barbie. ładnie ale laleczka, zalezy co się komu podoba
Ja uważam że osoba zarabiająca wizerunkiem twarzy jeśli jest na topie powinna zastanowić się nad korektą razy dwa bo nie bez powodu ma tę dobrą passę.

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 23 sty 2016, 23:43

Ja ja tez dokladnie taka pamietam.Taka charakterna babka z "ostra" twarza,duzym i niezgrabnym nosem,pociagla twarza.Zdecydowanie nie typ amantki.Nawet jak grala w Niani i zawsze byla odpindrzona w te wszystkie slodkie koczki,loczki i rozowe szlafroczki to jej twarz byla zadziorna,daleka od dziuni czy lalki.Zreszta takie chyba bylo zalozenie tego serialu,bo oryginalna odtworczyni niani rowniez nie byla klasyczna pieknoscia.

Troche dziwie sie,ze tego dokonala,bo zmiana jest mega zauwazalna,ma po prostu nowa twarz(doliczyc trzeba usta i inne wypelniacze).To moze byc zbrodnia dla jej kariery,no zobaczymy.
Czesto aktorki wypowiadaja sie ,ze w Polsce nie ma dla nich rol jak maja 40 czy 50 lat,bo sa juz za stare ale jeszcze za mlode na granie babc i starych ciotek.Ze to taki duzy przestoj i nieliczne graja wtedy bezustannie a wiekszosc ma duze przerwy w karierze.Pod tym katem troche nie rozumiem co Dygant chciala osiagnac,ma 40 kilka lat wiec mlodziutkich kobiet juz nie zagra,nawet z twarza lalki.Grajac osobe w swoim wieku moze wygladac natomiast niezbyt powaznie.

Po babsku doskonale ja rozumiem,ktora nie chce byc ladna?Kazda chce.
Life is a journey,not a destination.

Ina_Benita
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Ina_Benita » 24 sty 2016, 00:04

Mysle ze chciała swoje marzenia spełnić....teraz i tak juz ma taki dorobek ze z głodu nie umrze, może widać sobie pozwolić na decyzje o niewiadomym wpływie na karierę :)
Może teraz po prostu będzie grać nieco inne postacie.

Natalia P
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Natalia P » 24 sty 2016, 06:29

Mi się taka laleczka podoba, jestem zachwycona jest nowym noskiem i wizerunkiem (heart . Jeżeli natomiast to robota Szczyta, to niech już zacznie się modlic, co by nos jej się nie posypal z czasem (jak Charlize Mystery np. oraz nie zaczął skrecac jak Kamili Baar).
PROCES SĄDOWY Z PROFESOREM WÓJCICKIM (NIEUDANA OPERACJA NOSA, NOS ZAKWALIFIKOWANY DO REKONSTRUKCJI)

Ina_Benita
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Ina_Benita » 24 sty 2016, 09:52

kamila baar to ma nos od Szczyta ? musze się przyjrzeć
zmiana kolosalna
http://e5.pudelek.pl/9d5d12cf6245273125 ... 160be532ce" onclick="window.open(this.href);return false;
a ja zawsze sądziłam ze jej nos to jej nos od zawsze, ona nie ma teraz jakiegos super tego noska no ale szczyt widzę, że krzywydy tez jej nie zrobil, zmiana na plus zdecydowanie

ten nos Agi jest za ładny jak na Szczyta.... (giggle
jego ostateczny fason ocenimy za około pol roku, rok....

Awatar użytkownika
kobietazpasja
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: kobietazpasja » 24 sty 2016, 11:05

a ja wlansie jestem za takimi laleczkami,jesli miala kompleks bardzo dobrze,ze to zrobila ,mysle,ze nie jest glupia kobieta i wie,jak dalej moze po takim kroku potoczyc sie jej kariera,brawo Pani Dygant;-)z kolei Kamila ma idealnie nos dobrany,wyglada bardzo naturalnie,zreszta bardzo lubie ta aktorke,w odroznieniu np od Kozuchowskiej,ktora czasem robi te swoje minki
2002-ckn nosa prof. Zielinski-nieudana;((spartaczona
2011- poprawka calkowita korekcja nosa, Dr Krawczynski-zadowolona,ale mysle jeszcze o udoskonaleniu;-)
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=310" onclick="window.open(this.href);return false;
2010-licowki porcelanowe Dr Robert Kaminski-Artsmile

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 24 sty 2016, 11:58

Kamila Baar ma piękny nos. Eh i Ach!!! (inlove (inlove (inlove

Ojej, obejrzalam przod! Hmmm, nie do końca jednak po mojemu.
Nos w stylu "co to za zagadka, dwie kulki i armatka" tzn slupek z przyczepionymi nozdrzami. I to nie do konca symetryczny.
Masakra z tymi nosami (thinking
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”