plotki.ploteczki cz.3

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 14 sty 2006, 06:34

w tym teledysku widac ze biust ma spory ale to moze byc spowodowane ciaza, bo ani razu nie widc jej tylka ani dolnych partii ciala. raz troche widac brzuch i ma jakis taki dziwny ale nie wyglada to na 5 czy 6 miesiac, moze ona poprostu jest grubawa.

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 14 sty 2006, 08:57

ona w wywiadzie mówila o 5-6 tygodniu...wogóle troche śmieszne bo 5-6 tydzień to bardzo bardzo wczesny okres ciąży, niektóre kobiety nawet nie wiedzą w tym czasie że są w ciązy, nie mówiąc juz o tym ze mogłoby być cos widac :roll: :lol: troche to zabawne, nie byłam nigdy w ciązy ale wokól mnie sporo koleżanek i cioć rodziło ostatnio i wiem że brzuszek było widac dopiero po 12 tygodniu :wink:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 14 sty 2006, 11:01

A ja zauważyłam duży brzuszek - gdzieś pod koniec(25ostatnich sekund)kiedy stoi i trzyma białą chustę to naprawdę brzuszek jest widoczny i jak dla mnie to wygląda na 5 miesiąc a nie tydzień.
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 14 sty 2006, 23:37

Jeśli chodzi o Mandarynę i Michała to zdecydowanie najbardziej żal mi ich dzieciaków. Marta ma tą swoją wymarzoną karierę, Michał nową laskę, a dzieciaki tylko na tym cierpią. Mam nadzieję, że oboje wykażaą się zdrowym rozsądkiem i nie będą się kłócić, odbierać sobie nawzajem praw rodzicielskich, tylko jakoś się dogadają.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
Calimero
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Calimero » 15 sty 2006, 10:40

Ostatnio na tvn'ie chyba byl wywiad z Michalem , ktory mowil ze ojciec Marty powiedzial mu ze bedzie ona walczyc wlasnie o ograniczenie jego kontaktu z dziecmy. :roll:
Calimero

Awatar użytkownika
Nikolite
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: Nikolite » 15 sty 2006, 14:06

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 5B1%5D.jpg

Moze ktoras z was widziala juz gdzies to zdjecie i wie z jakiego jest roku? Swoją drogą nie wiedzialam ze ma taki malutki biust:)
22 listopad - dr. Skupin 305cc anatomiczne :) ==> Juz po :))

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 15 sty 2006, 23:50

gracja pisze:A ja zauważyłam duży brzuszek - gdzieś pod koniec(25ostatnich sekund)kiedy stoi i trzyma białą chustę to naprawdę brzuszek jest widoczny i jak dla mnie to wygląda na 5 miesiąc a nie tydzień.
bez przesady, 5 miesiac to nie jest.Ja wiedzialam ze jestem w ciazy juz w 2 tyg(dlugo sie staralismy i robilam testy co pare dni) i juz wtedy mialam duzo wiekszy biust ale brzuszek to dopiero sama musialam w pracy powiedziec w 7-miesiacu bo nie zauwazyli(a jestem drobna) wiec wyjatkowo pozno, mimo wszystko w 5-6 mieiacu to i ja mialam wiekszy.

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 16 sty 2006, 08:34

szpaczek pisze:Ja wiedzialam ze jestem w ciazy juz w 2 tyg(dlugo sie staralismy i robilam testy co pare dni) i juz wtedy mialam duzo wiekszy biust .
:) ojej to juz tak szybko widac, ze jest sie w ciąży? Mowiąz testy, masz na myśli te takie popularne zwykle ciażowe z apteki?
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 16 sty 2006, 09:30

Absolutnie nie widac zadnego brzuszka w 5-6 tygodniu ciazy :!:

Jesli chodzi o Magde Modra uwazam ze poznala sie widzom z pozytywnej strony, bardzo sympatyczna, ale wizualnie zupelnie nie przemawia do mnie. Jest za ciezka, sorry ale nie widze w niej sexsapilu (pomimo, ze ma nawet zrobione piersi), cos mi w niej przeszkadza, jest taka jakas wyciosana i zbyt meska......uuuuuuuuuuu
Ale teraz dostane wciry od was dziewczyny :lol:

Zas jesli chodzi o Mandaryne to mi jej nie zal, mysle ze sama dokonala wyboru, a konsekwencje sa takie a nie inne. Mysle, ze pomieszalo jej sie w glowie od tej kariery, a teraz zbiera zniwo.
Nie mozna sie mscic i pozbawiac lub utrudniac kontaktow dzieci z ojcem, mysle, ze Michal nie zasluguje na to :?
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 16 sty 2006, 10:10

MonisiaPP pisze:
szpaczek pisze:Ja wiedzialam ze jestem w ciazy juz w 2 tyg(dlugo sie staralismy i robilam testy co pare dni) i juz wtedy mialam duzo wiekszy biust .
:) ojej to juz tak szybko widac, ze jest sie w ciąży? Mowiąz testy, masz na myśli te takie popularne zwykle ciażowe z apteki?
1nie widac wcale tylko czulam juz w 3tyg jak mi biust rozsadza
2testy robilam te zwykle i w pierwszych to tak prawde mowiac to ja bardziej ta kreske widzialam , bo chcialam zobaczyc,niz ona tam byla
3to jest bardzo indywidualna sprawa ale brzuszek w 5-6 miesiacu to mimo wszystko odrobinke wiekszy jest.

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”