...a te babki z teledysków......

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Pati
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Pati » 02 sie 2005, 12:36

Awatar użytkownika
mleczna krowa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: mleczna krowa » 02 sie 2005, 12:47

haha dzięki, szukałam takich fotek dzis przez 3h i nie mogłam nic znaleźć... :D

Ale zauważ, że tutaj ma duzo większe piersi, ale może to jakieś komputerowe czary... :lol:
Omnis amans amens

Awatar użytkownika
OMEGA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: OMEGA » 02 sie 2005, 16:40

Czy myslicie, że te wszystkie dziewczyny z teledysków są naprawde takie ladne :twisted: i swoim wygladem też potrafią zszokować na ulicy gdy się mija je przypadkiem ? Czy są po porstu 'tak zrobione' do teledysków :D :shock: :D 8) ? W tych hip-hopowych teledyskach w stanach to przecież jest tyle pieknych dziewczyn, że aż się wierzyć nie chce :D :lol: 8) a slyszalam, że tam na ulicach nie czesto się takie spotyka :wink: :roll: , jak myslicie ?

Super jest gdy dziewczyna jest naturalnie piękna :D i ma naturalnie piękne ksztalty 8) i może to jakoś zaznaczyć, gorzej gdy ze zwyklej dziewczyny zrobi się piękność a po zmyciu make-upu można się zdziwić :shock: :D

Gosc4
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Gosc4 » 02 sie 2005, 17:17

Skąd się biorą? Nie oglądacie MTV :lol: Był niedawno, wiele razy powtarzany, taki program Hip hop candy. O tym, jak 4 laski z Anglii pojechały do Stanów szukać pracy w teledyskach.
Z castingów się biorą :lol:
Tylko jednej się udało, bo sztywne były :twisted:

Awatar użytkownika
Metaxa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Metaxa » 02 sie 2005, 17:48

Hm widziałam kilka razy ten program. Niektóre panny można zobaczyć w kilku klipach. Nie wszystkie są oszałamiajaco piękne... Np w klipie Houston Feat I-20, Chingy & Nate Dogg - I Like That pod koniec przy stoliku jest pokazany taki bazyl... niewiem jakim cudem ta pani się dostała na plan :P :wink:
So sweet..

Awatar użytkownika
OMEGA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: OMEGA » 02 sie 2005, 18:53

Sugar, malo czasu spedzam przed tv, prawie wcale :oops: dlatego nie wiem :lol: :wink:

Awatar użytkownika
joanna2828
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: joanna2828 » 02 sie 2005, 19:57

no własnie ..czy wszystkie są takie piekne jak nam się wydaje..... napewno nie, przecież nad takim teledyskiem pracuje tylu ludzi, że szok
Tam są tacy specjalisci od makijazu, fryzur itp, itd, tak samojak przy sesjach fotograficznych - miałam w klasie jedną dziwczyne, była miss czegos tam...juz nie pamiętam nawet, była i modelką....ale na co dzień była zwykłą dziewczyną, tylko pieknie na zdjęciach wyglądała, te wszystkie zdjęcia panienek, którymi nie jedna z nas jest zachwycona - to robota wysokiej klasy profesjonalistów od zdjęc i fryzur i makijażu......
nie mówiąc o cyfrowej obróbce fotografii czy też obrazu....

Awatar użytkownika
joanna2828
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: joanna2828 » 02 sie 2005, 19:59

no ale swoja droga to te panienki z teledysków, są odstawione na maksa i wyglądają fajniutko.... szczególnie te które mają krągłe kształty......

Awatar użytkownika
OMEGA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: OMEGA » 02 sie 2005, 20:56

Mi też podobają się krągle ksztaly :lol: ale takie w sam raz, żeby nie bylo za dużo :wink: Murzynki mają tak fajnie z boku odstające pupcie :twisted:

A tak przy okazji się zapytam, może to nie do tematu, ale..
Jak to jest z rozstepami u murzynek lub mulatek ? Czy są widoczne i jaśniejsze tak jak u nas? Nigdy nie wiedzialam i nie mam pojecia jak to wyglada :roll:

Awatar użytkownika
boÂżena
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: boÂżena » 02 sie 2005, 21:50

GAGA pisze:problem w tym jak ona się nazywa???!!!
podobno zagrała w jakiejś reklamie soku. chodzi o ta od basenu!!
Być może chodzi wam o tą laskę która została <dziewczyną roku Playboy-a> Reklamowała też soki Tymbarku. Niestety nie pamiętam jak się nazywała, muszę pogmerać po czasopismach :wink: mojego misiaczka. Jak na cos trafię to napiszę.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”