Moderator: Zespół I
w pelni popieram.Tacy ludzie sie nigdy niczego nie naucze ,poki nie spadna na ryj.Auu ,zazwyczaj bardzo boli,bo nie maja odruchu spadac na 4 lapy :twisted:Aquarell pisze:Maxi, rozumiem Twoje rozgoryczenie, i nie rozumiem ojca tego chłopaka - cokolwiek by nie zrobił, nie pomoże nic, klinika też. Czy potrwa tydzień, czy 3 miesiące :|
Jemu pomóc może TYLKO terapia szokowa, czyli odcięcie pępowiny tatusiowej i zabranie drogocennych zabawek - niech sobie radzi sam! Wtedy doceni, co ma...Przecież on nie ma pojęcia, co to jest odpowiedzialność za własne czynya sądzę że taka wiedza znakomicie by mu zrobiła :?
Jeżeli ojcu naprawdę na synu zależy, powinien skorzystać z pomocy i rady dobrego psychologa, bo jak na razie wyciągając go z kłopotów i "pomagając" robi niestety szkodę nie pożytek.
Kira a Tobie daja na bulke :lol: :lol: :lol: ? Nie biore od rodzicow od 18 roku zycia-nie dlatego,ze nie maja,dlatego,ze ja mam swoja godnosc i dwie zdrowe rece i nogi.I nikt mnie nie przekona,ze nie mozna..kira pisze:No wlasnie, ja na miejscu ojca zabralabym mu samochod i odciela jakiekolwiek dochody. Dawalabym mu tylko pieniadze na bilet i bulke.
Wtedy by docenil to co miał.

Nie daja mi na nic niestety, bo sama sie utrzymuje od 18 tak jak Ty, nie moglabym wyciagac lapy po kase w moim wieku, bo to juz wstydsavanna pisze:Kira a Tobie daja na bulke :lol: :lol: :lol: ? Nie biore od rodzicow od 18 roku zycia-nie dlatego,ze nie maja,dlatego,ze ja mam swoja godnosc i dwie zdrowe rece i nogi.I nikt mnie nie przekona,ze nie mozna..kira pisze:No wlasnie, ja na miejscu ojca zabralabym mu samochod i odciela jakiekolwiek dochody. Dawalabym mu tylko pieniadze na bilet i bulke.
swoje smakuje najlepiej....kira pisze:Nie daja mi na nic niestety, bo sama sie utrzymuje od 18 tak jak Ty, nie moglabym wyciagac lapy po kase w moim wieku, bo to juz wstydsavanna pisze:Kira a Tobie daja na bulke :lol: :lol: :lol: ? Nie biore od rodzicow od 18 roku zycia-nie dlatego,ze nie maja,dlatego,ze ja mam swoja godnosc i dwie zdrowe rece i nogi.I nikt mnie nie przekona,ze nie mozna..kira pisze:No wlasnie, ja na miejscu ojca zabralabym mu samochod i odciela jakiekolwiek dochody. Dawalabym mu tylko pieniadze na bilet i bulke.
Poza tym jestem dorosla, mam juz swoje wydatki i to by bylo kompletnie bezsensu prosic mame o kase na to co ja kupuje sobie za swoje pieniadze nie tlumaczac sie nikomu po co i dlaczego. :)