A gdzie robiła Doda? cz.II

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

agi2184
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Re: A gdzie robiła Doda? cz.II

Post autor: agi2184 » 13 paź 2009, 22:42

Poczytałam trochę wypowiedzi na temat Dody i jestem w szoku że prawie wszyscy na tym forum tak na nią jadą. To prawda że sama za nią nie przepadam ale zaprzeczanie że jest ładną i zgrabną kobietą wywodzi się po prostu z zazdrości. Myśle że każda z tych osób które tak na nią tu jadą ma po prostu gula jak na nią patrzy bo każdy facet widząc na ulicy taką laskę jak ona łeb sobie skręci oglądając się :roll: A to że sobie poprawiła to czy tamto to jej sprawa i po co się tego doszukiwać albo to krytykować. Może i ona nie jast za bardzo inteligentna ale wiele rzeczy które robi to pod publikę dobrze wiedząc że wywoła wokół siebie zainteresowanie o które cały czas jej chodzi. A że jest wulgarna to nie znaczy że jest chamska zimna i takie tam jak co niektórzy piszą, przynajmniej jest sobą i nie udaje. Ja osobiście znam ludzi którzy są wulgarni ale są ZAJEBIŚCI po prostu dusze towarzystwa i nie da się z nimi nudzić ;)

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 14 paź 2009, 02:05

A ja wlasnie obejrzalam sobie na youtube jeden z jej wywiadow po jakims tam koncercie i az sobie przez to humor popsulam :-?
Uroda uroda- jest ladna i mi akurat zaden gul nie skacze, bo szczeze przyznaje- ladna z niej kobitka.

Wracajac jednak do powyzszego... dlaczego ona wszystkich reporterow/dziennikarzy traktuje jak smieci? Kreci na okraglo oczami, wygina usta, co chwile sie rozglada itp.. dajac do zrozumienia,ze ma ich w dupie :evil: a przeciez gdyby nie oni to nie mialabym tej calej kasy i slawy :-? Gosciu ktory z nia gadal byl naprawde w porzadku, mily, spokojny, zero glupawych pytan o operacje czy o Adasia..ot gadka o koncercie i muzyce..a ta jak jakas wielka celebrity , nawet na koniec rozmowy facet jeszcze do niej gada (dziekuje za udzielenie wywiadu) a ta juz odwrocona plecami i sru w swoja strone.. naprawde okropnie jej nie lubie.. jest tragiczna osoba/czlowiekiem i zadne mowienie 'bo ona jest naturalna, jest soba' mi tutaj nie odpowiada. Ja tez jestem SOBA a potrafie traktowac ludzi z szacunkiem a zarazem byc dusza towarzystwa :-)

To tyle :-D
21.01.2009' -350cc Eurosilicone HP
15.10.2010'- nie ma juz Gucia =(

Maj 2010- 'Powrot do natury'-grupa wsparcia :D czyli zapuszczamy wloski ;)

agi2184
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: agi2184 » 14 paź 2009, 10:19

No tak ale że ktoś jej nie lubi bo jest stuknięta to nie znaczy że musi jechać na jej wygląd zewnętrzny bo to po prostu wyrzywanie się aby sobie ulżyć. Ja też mam szacunek do ludzi i nie toleruje chamstwa ale w poście pod tytułem u kogo Doda robiła piersi czytam przede wszystkim jazdę na jej wygląd że wszystko u niej nie tak a to chyba trochę przesada. Dziewczyny nie przenoście swoich kompleksów na kogoś bo to jest właśnie chamskie. To tyle.

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 14 paź 2009, 10:35

Agi2184 8-)
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 14 paź 2009, 16:05

mi się wydaje ,ze ona dobrze wie co robi -dzięki temu wizerunkowi , jest wciąż o niej głośno- nawet u nas na forum , jak powiedziała Agi jest śliczną , zgrabną dziewczyną , której wiele osob zazdrości -ilekroć spotyka się komentarze ,ze nie ma talii , ma dużą pupę i masywne uda - ja bym z chęcią zamieniła się z nią na figórę ;))) - a to jaki sposób bycia każdy reprezentuje to inna inkszość -wielokroć tu na forum wyższło szydło z worka -jakie potrafią być słodkie i przyjacielskie koleżanki , które nie są wulgarne 8-)
11/2009 Piękne vhp ;) 500 ;)
2011- planuje usta i policzki

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 14 paź 2009, 16:47

nikolettkaa tak jak mówisz nie jedna pewnie by się z nia zamieniła na figurę ,mi ona w ogóle nie działa na nerwy ona wie co robi wszystko ma obmyslone w główce ,a to że ma pysk i nie da sobie napluć w kaszę to plus dla niej (każdy wie jakie potrafi być paparazzi i wcale mnie nie dziwi że gwiazdy,czy też pseudo gwiazdeczki są wrogo do nich nastawieni,czy nastawione ),a poza tym w tv nie zawsze pokazują całą prawdę ,skrócą pare tekstów i już wychodzi coś innego(to wszystko robione jest po to aby był szum tak jak nas na forum :badgrin: :badgrin: :badgrin: )
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 15 paź 2009, 17:33

Ja jeszcze NIGDY nie powiedzialam nic zlego na temat jej wygladu. ZAWSZE mi sie podobala, uwazam,ze jest kobieta 'idealna', wszystko mi sie niej podoba i rowniez uwazam,ze TE ktore pisza,ze Doda ma wielka dupe albo grube,krotkie nogi- po prostu zazdroszcza :evil: . To co jednak napisalam predzej tyczy sie DODY-czlowieka, czyli tego jaka jest osoba. Nigdy jej nie polubie, niech sobie ma 'poukladane w glowce' :roll: ..dla mnie czlowiek robiacy nie wiadomo co dla kasy jest niczym.
21.01.2009' -350cc Eurosilicone HP
15.10.2010'- nie ma juz Gucia =(

Maj 2010- 'Powrot do natury'-grupa wsparcia :D czyli zapuszczamy wloski ;)

Awatar użytkownika
zolza
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: zolza » 15 paź 2009, 17:37

Ja uważam, że Doda jest piękną kobietą. Zazdroszczę jej policzków i pięknych ust.
Jedni po niej jeżdżą, a inni lubią. Z tego co gdzieś kiedyś wyczytałam, to Doda nosi 40 lub 42 rozmiar ciuchów, więc drobniutka nie jest. A nogi ma krótkie, tylko umie to zakamuflować odpowiednim strojem "wydłużającym" ;)

Awatar użytkownika
an777
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: an777 » 15 paź 2009, 17:37

hello :-| my tutaj czy lubimy dode czy nie i czy jest taka czy siaka
a ja bym bardzo chciala sie dowiedziec gdzie doda robila nosek ??? arf
ktos wie??? oh(w1

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 15 paź 2009, 18:10

jak doda nosi 42 to ja noszę 46 <lol> :badgrin: :roll: :badgrin: :badgrin: max 38 nosi , a nógi ma ładne nie oczekujmy ,ze bedzie mieć mega długie przy swoim wzroście 8-)
11/2009 Piękne vhp ;) 500 ;)
2011- planuje usta i policzki

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”