doda ma mniejsze cycki?!

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

mandarynka
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: mandarynka » 24 lip 2007, 13:02

Co do wyglądu Dody to wiem że miała bardzo dobry punkt wyjścia ale obserwując ją ostatnio stwierdzam że troszke się zatraciła w poprawianiu swoich 'detali' : policzki, usta itp. Chyba brak jej umiaru. A w kwestii jej zachowań to można to wytłumaczyć całym tym szumem wokół jej osoby, myśle że ona jest prawdziwa tylko w gronie nielicznych swoich bliskich i znajomych a cała reszta to budowanie swojego nietypowego wizerunku, który przynosi jej póki co góry pieniędzy.

Awatar użytkownika
kik@
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: kik@ » 24 lip 2007, 14:57

milucha pisze:
Mayka87 pisze:jest bezposrednia i to wielu ludziom przeszkadza...
:roll:
Bezposrednosc jest nie zawsze cecha pozytywna..
Nieraz po prostu nie wypada byc "bezposrednim".. ;)
dokładnie
szczerosc to zarowno zaleta jak i wada ;)
ale to chyba z wiekiem się pojmuje ;)
bo dzieci są szczere do bólu :badgrin:
tak wiec czas dorosnąc psychicznie, a nie tylko "fizycznie" (z pomocą skalpela)
kika -> 08.2005/07.2006 op. noska - dr Latkowski 8-)

NIE MODERUJE JUZ FORUM od 02.12.07

Awatar użytkownika
Mayka87
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Mayka87 » 24 lip 2007, 17:58

o jaaaaaaa nie wytrzymam, co chwile tylko widze jak ją potepiacie bo przeklina, a jak gorniakowa rzucila sie z łapami na dziennikarza i go wyzwala??
TAK!! dla wyzwan, jakiekolwiek by nie byly...

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 24 lip 2007, 18:09

kik@ pisze:dzieci są szczere do bólu :badgrin:
tak wiec czas dorosnąc psychicznie, a nie tylko "fizycznie" (z pomocą skalpela)
kika, grzebalas mi w buzi? z ust mi to wyjelas ;)

powiem tak- doda obrala target na wiek 12-15 lat. w ten poziom celuje i doskonale do niego trafia.
niestety, do wszystkiego trzeba dorosnac. ja pare lat temu tez sie wiecznie opalalam, nosilam niebotyczne tipsy (chociaz nigdy nie takie kiczowate jak doda), nie stronilam od kusych strojow lub bizuterii (ale nie wygladalam jak choinka). teraz dojrzalam, patrze z boku na takie panny i jest mi ich zal- solara-blachara co w szpilkach chodzic nie umie, qurwuje zamiast uzywac przecinkow, obwiesi sie zlotem, w plastikowych szponach ma podrobe "lui witon", wlosy zajechane tlenieniem... ogolnie plastik fantastik pozalowania godny. jezeli komus to odpowiada- ja nie bronie. mowie tylko, ze to poziom 12 latek, ktorym wlasnie to imponuje.
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
milucha
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: milucha » 24 lip 2007, 18:17

mara a fe, jak mozesz.. ;)

BTW b.trafne podsumowanie...

Mayka nie unos sie, no..mozesz ja przeciez dalej lubic, kazdy ma inne idealy.. ;)
Marzenia sie spelniaja,trzeba tylko mocno chciec...

Awatar użytkownika
wictory
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: wictory » 24 lip 2007, 19:10

A ja myślę,że Dodzie właśnie chodzi o to żeby o niej gadać- i osiągnęła swój cel. Nawet te osoby, które jej nie trawią wciąż tutaj zaglądają i czytają, oglądają. :-) To pewnie dlatego ,ze jej nie lubią :-D Mnie ona ani ziębi ani grzeje ale trzeba przyznać,że jakoś przyciąga uwagę.
Dr. Skupin 17 marca 2008 - HP 300cc

Awatar użytkownika
kik@
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: kik@ » 24 lip 2007, 21:01

hahaha mara.... :oops:
Mayka87 luzzzzzz :p ... no przeciez daj nam pouzywac :-D , musimy sie na kims "wyzyc"...chociaz to porywnywanie do qurw to juz przesada ;)
chociaz nie da sie ukryc ze tirowki mają podobny styl ubierania :badgrin:

ja ją nawet chwalilam, ze dopiela swego...ze osiagnela swoj cel....robi swoje i dalej na tym jedzie...nikt tego nie kwestionuje....widac ma taki pomysl na siebie, na zarabianie kasy i spelnianiu marzen i slawie

ale klnie obleśnie....ja sie staram ograniczac takie slownictwo, bo brzmi to po prostu koszmarnie w ustach kobiety :!:
a doda zachwuje sie jak kaprysna panienka....te jej ruchy i smiech jest dobijający....zachowuje sie jak typowa blondynka z kawalow
w barze sie tak nie zachowywała...ale widac musiala sie dostosowac do odbiorcy....czyt. znizając sie do poziomu gimnazjalistki :badgrin:

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 24 lip 2007, 22:19

Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
Mayka87
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Mayka87 » 24 lip 2007, 23:08

ja nigdzie nie napisalam ze ona jest jakims moim ideałem, poprostu ma swoj styl i tyle, ktory mi nie przeszkadza. Jak wczesniej pisalam ma swoich zwolennikow i wrogow. Nie sądze ze tirowki ubieraja sie jak ona.. Doda jest zgrabna i chce to pokazac, nikt jej tego nie broni, wkoncu kazdy nosi to co lubi... gorzej gdyby nosiła glany, podarte czarne dzinsy i rozciagniety T-shirt z napisem Metallica :badgrin:
TAK!! dla wyzwan, jakiekolwiek by nie byly...

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 24 lip 2007, 23:38

Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”