plotki,ploteczki cz.2

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 06 paź 2005, 09:49

kate pisze:... zmięknie na mur beton (oczywiście w portfelu, bo gdzieś indziej to raczej odwrotnie) :wink: :lol: :lol:
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1440.gif
Tak wiec, czekam na meza... ...przygotowana...!
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1504.gif

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 06 paź 2005, 14:01

Samanti !
trzymam kciuki :D

Awatar użytkownika
Libby
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Libby » 06 paź 2005, 19:04

Jasmin pisze:ja ide przez zycie z doktryna -"postepuj tak, zeby nikt nie musial przez ciebie plakac" tego sie trzymam-zwrocilam Wam uwage -bo mnie by bylo przykro poprostu-mysle, ze tak samo zareagowalabym gdyby ktos na forum nazwal jakos nieladnie male piersi -ale jak dotad nie przeczytalam nic takiego na tym forum.

Samanthii-chwalic sie czyms a docinac komus-to chyba jest roznica-bynajmniej dla mnie roll

Dodano po 1 minut:
paula pisze:Jasmin ja chciałam tylko zwrócić uwagę na to,że duże piersi,też mogą być problemem,nie mniejszym niż małe...

ale moje slowa nie byly skierowne do Ciebie -paula:)
Z Twojej strony to nie bylo obrazliwe.

Jasmin, ja tak sie wlasnie troche poczulam.. no nie mam taaaakich wielkich ale kształt tez nie super a tu taki rechot...
chyba ciagle pokutuje takie poczucie, ze ta co ma duze to jednak szczesciara ale duze najczesciej oznacza kiepski ksztalt + problem ze zmniejszeniem. male piersi dosyc łatwo bez zbytnich blizn powiększyć ale odwrotnie nie jest to takie łatwe. ot niesprawiedliwość chlip chlip

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 06 paź 2005, 19:30

A mi zawsze dogryzali w inny sposob(zwlaszcza kolezanka, posiadajaca wlasnie duuze D, cos jak na foto... :roll: )...Mowili ,ze duze,to chociaz ladnie w ubraniu wygladaja a male to nawet ubraniu niezbyt... :? No i slyszalam tez,ze jak wisza duuze(po ciazy,np.), to ok -bo w staniku nie widac :roll: ... ...a jak male- to TRAGEDIA!-<dwa pryszcze wiszace... :?

Awatar użytkownika
Libby
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Libby » 06 paź 2005, 19:32

ale można zainstalowac stanik maksi push up i już super wyglądają

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 06 paź 2005, 19:38

Libby pisze:ale można zainstalowac stanik maksi push up i już super wyglądają

No wlasnie, dlatego robie cycuszki-zebym nie musiala nosic Push Up !!! :evil:
Libby, jedni maja problem malych piersi ,inni duzych...... :roll:
Moze nie wzbudzilo w nas smiechu, to ze zobaczylysmy duze, obwisle piersi.. .. raczej ta pani na foto... :wink:
Nikt nie jest idealny, niestety ...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1350.gif

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 06 paź 2005, 19:43

Libby ,
wierz mi ze stanik , szczegolnie ten gruby push-up to poprostu tortura .
W zimie ok , ale jak tylko robi sie gorac to poprostu koszmar, cycki sie w nim poca , kleja , cały obciera do okoła , czuje sie w nim taka posciskana ,
to chyba głowny powod dla ktorego robie op , po całym dniu w nim bola mnie piersi , i to nie dla tego ze jest za mały :? one takie sa :?
juz nie moge sie doczekac kiedy załoze , cieniutki , przewiewny staniczek, albo tylko krociutkie body i zdejme ta zbroje .

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 06 paź 2005, 19:49

blondi 222 pisze: juz nie moge sie doczekac kiedy załoze , cieniutki , przewiewny staniczek, albo tylko krociutkie body i zdejme ta zbroje .
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1633.gif

Awatar użytkownika
Libby
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Libby » 06 paź 2005, 19:50

alez ja nie twierdze, ze mam większy czy gorszy problem niż kobiety z małymi piersiami.. trudno mi to ocenić i tyle

ja w moich stanikach też się czuję jak w zbroi i do tego ściskam je i podnoszę, także fakt, ze mogę ząłożyć obcisłą bluzkę i piersi wyglądają super. myśle, ze wszyscy myślą że mam super piersi :-)))
tym trudniej mi się pogodzić z tym, ze prawda jest inna... beska

Awatar użytkownika
Nikolite
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: Nikolite » 06 paź 2005, 19:50

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 5B1%5D.jpg
Zobaczcie jak na tej fotce widac doskonale ze Mandaryna miala powiekszane usta 8)
22 listopad - dr. Skupin 305cc anatomiczne :) ==> Juz po :))

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”