Julia Dybowska i inne z instagrama

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Julia Dybowska i inne z instagrama

Post autor: alicjachrupek » 08 sie 2016, 21:13

To jest taki wątek, że tutaj akurat slodzenia nie ma często i każdy pisze co chce.
Hmmm czy wyrażenie swojej opinii negatywnej to zazdrość? Zazdrość niby czego, każdy wystarczająco zdeterminowany może mieć to co chce. A jak ma pieniądze rodziców w tak młodym wieku to na pewno szybciej.... Powiedzmy sobie szczerze nie oceniamy tutaj naturalnej dziewczyny tylko bardzo młodej a już dość sporo zrobionej, po zdjęciu goni widać. Z której przykład biorą młode dziewczyny.
Nie oceniam czy jest mądra czy nie, ale studia tez nie są wyznacznikiem mega inteligencji. A jak ktoś ma kasę i wtyki to czasem i bez inteligencji przepchna po najlepszych uczelniach i kierunkach.

bellisanka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: bellisanka » 08 sie 2016, 21:14

wiekszosc lasek z instagrama niestety to narcystyczne osoby (giggle (giggle

alicjachrupek- (yes) (yes) (yes) zgadzam sie z ostatnim twoim zdaniem niestety taka prawda (pleure (pleure (pleure

Tu raczej watek o wygladzie jest (giggle (giggle (giggle (giggle

To prawda w tak mlodym wieku 22 lata a juz tyle ingerencji chirurgicznych i estetycznych zastanawia mnie jak jej uroda bedzie sie prezentowala za pare nascie lat
Wrocław biust 10lat po operacji biustu
2016 CKN Dr Wysocki w planach poprawka nosa
Planowana wymiana implantow Styczeń 2024' szukam lekarza

Anastasiia
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: Anastasiia » 08 sie 2016, 21:35

alicjachrupek pisze:To jest taki wątek, że tutaj akurat slodzenia nie ma często i każdy pisze co chce.
Hmmm czy wyrażenie swojej opinii negatywnej to zazdrość? Zazdrość niby czego, każdy wystarczająco zdeterminowany może mieć to co chce. A jak ma pieniądze rodziców w tak młodym wieku to na pewno szybciej.... Powiedzmy sobie szczerze nie oceniamy tutaj naturalnej dziewczyny tylko bardzo młodej a już dość sporo zrobionej, po zdjęciu goni widać. Z której przykład biorą młode dziewczyny.
Nie oceniam czy jest mądra czy nie, ale studia tez nie są wyznacznikiem mega inteligencji. A jak ktoś ma kasę i wtyki to czasem i bez inteligencji przepchna po najlepszych uczelniach i kierunkach.
Nigdzie nie napisałam ze wyrażenie swojej negatywnej opinii to zazdrość. Fajnie wyrazić swoją opinie ale w kulturalny sposób. Trzeba sie szanować nawzajem.
W zupełności zgadzam sie w Tobą, ze każdy wystarczajaco zdeterminowany może osiągnąć to co chce. Problem jest taki, ze mało jest osób zdeterminowanych żeby osiągnąć swój cel, dużo osób woli żyć życiem innych, tracić czas na bzdury i po prostu żyć życiem innych ludzi. Wiesz, jestem taka osoba która lubi sie przyglądać, obserwować i wyciągać wnioski. Wiesz co powiem? Sporo myślałam, analizowałam i zauważyłam ze najwiecej krytykują (delikatnie ujmując w słowa, bo dla mnie konstruktywna krytyka to kultura i rozsądek) a nie rzucanie na prawo o lewo oszczerstwami, często nawet wyzwiskami i epitetami o których wspominałam w mojej poprzednim poście) osoby najmniej zadowolone ze swojego życia, zakompleksione i zwyczajnie uhmm.. o prostym sposobie bycia :/ sporo obserwowałam i na zywo i w świecie wirtualnym i praktycznie zawsze taka 'brzydka krytyka' (mogę to tak nazwać?) pochodzi od kobiet niegrzeszacych swoją własna uroda i tych zawistnych, zakompleksionych :/ nie wiem dlaczego niektórzy ludzie to robią. Chcą sie poczuć lepiej? Przecież to takie złudne, dokopać komuś innemu żeby przez moment wewnętrznie poczuć sie lepiej...

Troszeczkę sie rozpisałam ale myśle ze wiecie o co chodzi. Bardzo nie lubię takiego oceniania i szufladkowania ludzi! Jedna pani napisała tutaj ze robienie sobie tylu zdjeć i wrzucanie do internetu podchodzi pod zaburzenia psychiczne (?!) i jaka to Weronika głupiutka. O takich zachowaniu mowię. :) a mnie na przykład Weronika inspiruje (to chyba złe słowo) ale naprawdę sprawie mi przyjemność oglądanie jej zdjeć. Coś ma kształt motywacji do ćwiczeń, zdrowego odżywiania itp... ale jak widać dla niektórzych jest ona tylko głupiutka dziewczyna z zachowaniami -odchodzącymi pod zaburzenia....

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: alicjachrupek » 08 sie 2016, 21:44

No nie do końca się zgadzam z tym, że tylko brzydkie osoby krytykują, na tym forum jest ogromna liczba pięknych kobiet, które też krytycznie się wypowiadają o innych. Myślę nawet, że statystycznie tutaj mamy ogromną ilość piękności. Hmmm naturalnych czy zrobionych. Jakie to ma znaczenie skoro nawet ta Weronika fakt jest piękna, ale sporo zrobiona.

Najłatwiej przykleić łatkę ze ktoś brzydki to zakompleksiony. Hmm biedni ci brzydcy nie dość, że szczęścia z urodą nie mieli to każda negatywna opinia to na pewno z zazdrości (giggle a piękni to aniołki (devil

Anastasiia
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: Anastasiia » 08 sie 2016, 21:49

alicjachrupek pisze:No nie do końca się zgadzam z tym, że tylko brzydkie osoby krytykują, na tym forum jest ogromna liczba pięknych kobiet, które też krytycznie się wypowiadają o innych. Myślę nawet, że statystycznie tutaj mamy ogromną ilość piękności. Hmmm naturalnych czy zrobionych. Jakie to ma znaczenie skoro nawet ta Weronika fakt jest piękna, ale sporo zrobiona.
Ze większość krytykuje, nie tylko. (shake I są to moje subiektywne odczucia.
Drugie pytanie, w jaki sposób krytykują? Już pisałam ze dla niektórych krytyka to obrażanie innych ludzi.. nie mam nic przeciwko krytyczne ale róbmy to w kulturalny sposób! :) szanujmy sie i bądźmy kulturalni wobec innych. Osobiście jest wiele osób które mi sie nie podobają ale nie rzucam oszczerstwami na prawo i lewo. Potrafię wyrazić sie w sposób kulturalny (skrytykować tez) :)

Awatar użytkownika
GoniaL
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GoniaL » 08 sie 2016, 22:12

dziewczyny to jest temat wybitnie plotkarski,kto chce dokonywać głębszej analizy kobiecych zachowań to proszę założyć wątek na ,,Emocjach,,.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 08 sie 2016, 23:32

http://socialpress.pl/2014/07/uwaga-na- ... sobowosci/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://portal.abczdrowie.pl/selfies-sw ... ny-problem" onclick="window.open(this.href);return false;
zadowolona

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 08 sie 2016, 23:43

Kilka dni temu szedl przede mna chlopak na chodniku.
Nagle wyciagnal telefon i zaczal robic sobie selfie nadal kontynuujac swoj marsz...do momentu az sie wywalil. (giggle
Life is a journey,not a destination.

Anastasiia
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: Anastasiia » 08 sie 2016, 23:46

Miałam juz nie wypowiadać ale proszę, przeczytaj dokładniej przytoczone przez ciebie pseudo artykułu - powtarzam, tylko zrozumieniem. Potem cofnąć sie do postów pisanych przez pani, dokładnie je przeczytać, a potem znowu owe artykuł. Moze zrozumie Pani meritum o którym prowadziła był dyskusja. Pozdrawiam

Anastasiia
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: Anastasiia » 08 sie 2016, 23:51

marryme pisze:Kilka dni temu szedl przede mna chlopak na chodniku.
Nagle wyciagnal telefon i zaczal robic sobie selfie nadal kontynuujac swoj marsz...do momentu az sie wywalil. (giggle

Hehe, kiedyś szlam ulica i tam po prostu dla zawawy zaczęłam robić seksie, bardzo dużo żeby potem usiąść i sie ponabijać z tym głupst jakie wyszły (giggle nastrój miałam dzjwacznh to i zdjęcia dziewczynę robiłam, same wiecie o co chodzi (giggle chyba z 200 zdjeć zrobiłam i wpadłam na słup (emo (giggle

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”