sławne osoby na forum ;)

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Ewinia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Ewinia » 24 kwie 2005, 15:15

oj tak Basiu masz racje :?
najpierw patrze tu na dziale piersi potem na feel free :?
chyba trzeba bedzie odpoczac od tego towarzystwa
I will be perfect

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 24 kwie 2005, 15:22

Witam,
dziekuje Ewinia za odpowiedz :)
Tzn., ze jesli bys miala to dalabys do galerii :?:

Poza tym, osoby, ktore sa po operacji, a nie daly fotek nie maja wstepu do galerii, to chyba jest logiczne....kazdy chce ogladac, ale wstawic fotki to juz niekoniecznie.
Tak wlasnie bylo z toba Ewinia, mialas dostep do galerii, nie ma problemu...powiedzialas , ze moze za jakis miesiac wrzucisz te fotki jak zrobisz zdjecia, a tu juz 3 miesiace i nic :(
Zreszta Sugar zaproponowala ci spotkanie i nie tylko :D

Dlatego mowie o tym, bo lubie jasne sytuacje :wink:
Owszem wiele osob jest przed operacja, maja dostep do konkretnych galerii, w zamian za to, ze jego lub jej fotki znajda sie rowniez w naszej galerii. To sie nazywa wzajemne zaufanie, ale nie wolno tego naciagac. Rozumiem rowniez, ze ktos nie przesle fotek po 3 dniach od operacji. Jestesmy oczywiscie ciekawi i podekscytowani kiedy dana osoba przesle je nam, ale czekamy cierpliwie, bo ostateczna decyzja nalezy do osoby, ktora uzycza nam swoje fotki do galerii...
Grunt to pomagac sobie na wzajem, przeciez o to tu chodzi :D

pozdrawiam Kamila
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.

Jasmin
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Jasmin » 24 kwie 2005, 15:29

hehehe smieszne jest to, ze niby w galerii wszystko jest bez nickow a kazdy jednak wie-czyje sa tam zdjecia a czyje nie- :shock:
Wiem, wiem zaraz powiecie, ze to nie takie trudne "polaczyc" fotke z galerii z dany nickiem-pewnie,ze nietrudne tylko jedno pytanie: po co??
Wchodzac do galerii ogladam zdjecia-porownuje ze swoimi, czasmi zloszcze sie, ze moje cycuszki nie sa tak ladne jak innych ale zupelnie nie interesuje mnie czyjej konkretnie dziewczyny sa te piersi.
Wiec zastanawiam sie skad wszyscy wiedza, za np. Ewinia nie dala tam jeszcze zdjec :D

Ewinia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Ewinia » 24 kwie 2005, 15:29

owszem Kamila to fakt ze chcialam dostep ale po 1 dostalam go i to byla chyba tylko jednorazowe wejscie bo potem jzu nie moglam ale nie wazne bo juz mi na tym nie zalezy,wiem jaki ja efekt oczekuje i to jest wazne :)
co do tego czy bym je wstawila gdybym posiadala to mam miszane uczucia szczerze mowiac bo po co?po zeby ktos ocenial to ze jestem .....(tu powinno byc slowo obrazilwe) tak po to? kazdemu siep odoba co innego a tu jest zbyt duzo osob ktore tego niep ojmuja
I will be perfect

Awatar użytkownika
Basia1
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Basia1 » 24 kwie 2005, 15:44

Dziewczyny trochę przesadzacie!!
Po pierwsze do Jester: nic mnie to nie obchodzi, że ktoś będzie wiedzić że te cycki są moje a tamte nie i co z tego. Każda ma cycki.

Jestem tutaj jedną z niewielu która zmniejsza i mam zamiar wysłać swoje fotki do galerii, poto aby każdy kto będzie chciał zmniejszać wiedział jak to wygląda.
Dzięki temu forum naprawdę sporo się od was dowiedziałam i uważam że powinnam w zamian przesłać swoje zdjęcia.

po drugie Ewinia, nie spotkałam się jeszcze z obraźliwymi komentarzami na tym forum na temat piersi w galerii. A poza tym, ktoś kto będzie chciał sobie powiększać u Stańczyka zobaczy jak to wyszło. Np dzięki galerii wiadomo jak "pięknie" operuje WWW
:wink:
10 kwietnia 2006 - zmniejszenie piersi

Jasmin
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Jasmin » 24 kwie 2005, 15:48

hmmmmmm zapewne Kamila potwierdzi, ze nie odrazu zgodzilam sie dac swoje zdjecia do galerii-powodem mojej zwloki bylo to co napisala Ewinia-z ta roznica, ze ja na wlasnej skorze tego doznalam :cry:

Wyglad moich piersi zostal "podsumowany"-w malo przyjemny dla mnie sposob- tu na forum-jednak zgodzilam sie dac fotki-tak sie teraz zastanawiam, czy nie powinnam czasami zalowac tej decyzji :(

Ewinia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Ewinia » 24 kwie 2005, 15:48

Basiu nie wiesz co sie dzialo na "zielonym" forum tam nie musiala nawet wstawiac fotek zeby zostac zjechana
I will be perfect

Jasmin
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Jasmin » 24 kwie 2005, 15:50

Basia-Ciebie moze nie interesuje czy ktos bedzie wiedzial,ze to sa Twoje cycki a mnie tak i tym sie roznimy a do drugiego Twojego pytania to masz odpowiedz powyzej..

Awatar użytkownika
Basia1
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Basia1 » 24 kwie 2005, 15:56

Ok, już sama nie wiem... może faktycznie macie rację, nikt nie lubi słuchać krytyki na swój temat. Łatwo mi mówić bo nie ma tu jeszcze moich zdjęć i boję się co będzie się działo jak je tutaj zamieszcze :wink:
10 kwietnia 2006 - zmniejszenie piersi

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 24 kwie 2005, 15:57

Przepraszam cie Ewinia ale nie zrozumialam twojej wypowiedzi.
Jakie mieszane uczucia, przeciez to jest jasne po co wsawiamy fotki do galerii, po to aby osoba przed operacja miala latwiejszy wybor chirurga. Chyba pisalam o tym 100 razy. Kazdemu co innego sie podoba, wiec im latwiejsze porownanie tym latwierszy wybor. W ten sposob pomagamy sobie na wzajem. Przeciez nikt nie ma zamiaru czerpac korzysci z tych fotek, to ma byc dla ludzi, to jest naszym priorytetem. Po drugie sa osoby, ktore sobie nie zycza ujawniania nickow, jak wiesz jest tylko opis. Nikt nie wie dopoki dana osoba sama nie wyrazi swojej woli, ze chce sie ujawnic. Ja osobiscie sie gubie i juz nie pamietam , ktore fotki sa czyje :lol:
Mnie np. sprawia wielka przyjemnosc jak potrafie i moge komus pomoc :D dlatego stworzylam te forum, troche to boli jak niektorzy sa tacy egoistyczni, przeciez prawie nic sie nie daje, a tak wiele moga zyskac inne osoby....
Nikogo nie mam zamiaru prosic, kazdy sam wie co ma zrobic :wink:

Oczywiscie serdecznie dziekuje osobom ktore juz daly swoje fotki do galerii i tym ktore do nas dolacza :)

pozdrawiam Kamila :)
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”