plotki.ploteczki cz.3

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 13 sty 2006, 12:08

aaatam, szkoda- nie jestem zlosliwa ale mi jej nie zal... :oops: 8)

Najpierw to ona zlamala mu serce a on pewnie teraz sie msci... :? (takie zycie!!!)
Ciekawa jestem ,kiedy Mandaryna zwiaze sie z jakims facetem- i KTO TO BEDZIE ??? :roll:

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 13 sty 2006, 12:29

Mandaryna odeszła od Michała, bo jej nowa menadżerka Katarzyna Kanclerz oraz całe "show buisnessowe" otoczenie namieszało jej w głowie i wbijali jej teksty typu: "Michał jest zazdrosny o twoją karierę, on jest twoim wrogiem - musisz wybrać albo kariera albo mąż" Mandaryna uwierzyła i odeszła. To Michał odradzał jej występ w Sopocie bo jak stwierdził" jak ktoś umie się po angielsku dogadać w sklepie to nie znaczy, że bierze się za tłumaczenie Shakespeare'a" Jednak ludzie z show businessu klepali ją po ramieniu i twierdzili " Dasz radę". Odeszła, bo otoczenie oczerniało Michała i mówiło, że jest najgorszy, a jak ktoś ci przez jakiś czas robi pranie mózgu to w końcu wierzysz. Poza tym w Gali pisali, że od lipca Michał jest na lekach antydepresyjnych. Z moich obserwacji mogę stwierdzić, że gość jest naprawdę uczuciowy i współczuję mu naprawdę, bo w końcu jego małżeństwo się rozwaliło. W dodatku Mandaryna chce mu odebrać prawo do opieki nad dziećmi. Znalazł sobie pocieszenie w ramionach innej i naprawdę mu się nie dziwię - co miał skoczyć z mostu albo się powiesić. Żyje dalej.
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 13 sty 2006, 15:18

kolejna zlapala go na dziecko... mowcie co chcecie ale ja sie naprawde mandarynie nie dziwie, ze odeszla i chce zabrac dzieciaki- ich kochany tatus wymienia zony jak rekawiczki a ta zapylil blyskawicznie... tak jak myslalam, ze sie rozstali bo marcie odbilo tak teraz stwierdzam, ze to on musial byc powodem... a zdradzal ja najwidoczniej od dawna, slyszalam o romansach z paniami producentkami programow tv, teraz odbil koledze dziewczyne i od razu dziecko w drodze... zenada... kolejna gwiazdka z niej bedzie...
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 13 sty 2006, 18:50

Magda Modra na kwiecień ma wyznaczony termin porodu.
Pierwszy link to wywiad z nią http://muzyka.interia.pl/wywiad/art/257 ... idorg//P/1

A tu jest teledysk
http://teledyski.onet.pl/10172,849464,teledyski.html

Nie wiem czy dobrze widzę, ale biust jej się chyba sporo powiększył

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 13 sty 2006, 19:04

no te cycki to ma sporawe, fakt. kolejna gwiazdka , ktorej glos ratuja w komputerze, mandaryna w wersji braz.
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
shilo
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: shilo » 13 sty 2006, 19:12

:shock: :oops: :roll: :shock: :shock: :shock:
24.08.2005 nos i usta u dr. Sankowskiego
9.01.2006 korekta noska i ust u dr. Bromy

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 13 sty 2006, 19:16

Jeszcze jej nie słyszałam "na żywo" ale nie sądzę, aby jakoś rewelacyjnie śpiewała. Jestem bardzo ciekawa jak jej silikonki się zachowają po urodzeniu dziecka. Na razie jak na moje oko sporo się powiększył.

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 13 sty 2006, 19:44

gracja pisze:Jeszcze jej nie słyszałam "na żywo" ale nie sądzę, aby jakoś rewelacyjnie śpiewała. :lol: :lol: :lol: (dla mnie to kolejna katastrofa...!!! :lol: Jestem bardzo ciekawa jak jej silikonki się zachowają po urodzeniu dziecka.

:lol: :D 8) :roll:

Moim zdaniem niezla niej laska... 8) (ale nie wypowiadam sie w tym temacie, bo poraz pierwszy ja zobaczylam...)

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 13 sty 2006, 20:04

tak kopiuja Mandaryne :lol: kariera Mandaryny jako krolika doswiadczalnego sie powiodła, wiec produkuja nastepne kopie :lol:
chociaz trzeba przyznac ze ardzo udane :wink:

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 14 sty 2006, 00:30

kurcze czy tylko ja mam takie wrażenie że ten wywiad jest strasznie prostacki, chodzi mi o jej kwestie..."najswietniejsza mama, najświeniejsza zona" :roll: teksty rodem z przedszkola, mogli to jakos poprawić, zrobic cos ze stylem :wink:

brzmi to jak "se poszłam i se pierdnełam i sie wystrachałam" :roll:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”