znane osoby po korekcie noska

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: znane osoby po korekcie noska

Post autor: marryme » 27 paź 2014, 20:06

Gaweda faktycznie...ma podobny nos do Kasi Klich,a to robota dr Szczyta. (thinking
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
monimo
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: monimo » 27 paź 2014, 20:08

15.X.2008-400cc Niemkiewicz
12.X.2009 Nos (cz.chrzęstna) Węgrzyn-brzydki!
28.XI.2012 CKN Skupin
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=890" onclick="window.open(this.href);return false;
04.03.14 poprawka cz.chrzęstna Skupin
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 30#p934730" onclick="window.open(this.href);return false;
2 lata póżniej:
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=300" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 27 paź 2014, 20:24

Kiedys mi sie podobaly nosy Szczyta,ale teraz juz chyba nie.Jakies takie kluchy robi i to tasmowo,kazdej pacjentce okragla kluseczke,niewazne czy miala wielkiego garba przed czy mala poprawke.Nie maja te nosy charakteru moim zdaniem.Dzieki Bogu,ze teraz ma kosmiczne kolejki i ceny,to mi nigdy nie wpadnie do glowy pomysl,aby sie u niego operowac. (giggle

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 27 paź 2014, 21:41

kermitka- nie zgodzę się co do ust. Sama mam powiększone i uważam, że są ładne. Znam sporo dziewczyn z powiększonymi ustami i na prawdę niewiele z nich ma je brzydko i przesadnie zrobione. ALe fakt, że ta Ola Ciupa nie ma ich najpiękniejszych...

marryme- z Tobą też się nie zgodzę tym razem (devil
Szczyt absolutnie nie robi okrągłych, kluskowatych nosów. Sama mam nos od Szczyta i zupełnie nie jest kluskowaty. Nieskromnie powiem, że mam teraz piękny wąski czubek (clin (tongueout
Uważam, że chyba nikt tak dobrze nie modeluje czubka jak on.
Ale to jak nos wygląda po operacji zależy też od stanu wyjściowego.

U Klich z tego co pamiętam to chodziło głównie o naprostowanie tego nosa, bo jej skręcał na jedną stronę. Może nie chciała żeby go oprócz tego modelować czy jakoś diametralnie zmieniać?

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 27 paź 2014, 23:16

Viriel

Ja wiem,ze Ty masz waski czubek,nawet pamietam Twoje wpisy sprzed operacji,Szczyt chyba nie za bardzo chcial Cie kroic,prawda?Swojego nosa tez brzydkiego nie mialas,nie mial Cie za bardzo jak skrzywdzic.

Napisalam,ze kiedys mi sie jego nosy naprawde podobaly,rozwazalam zabieg u niego,ale ostatnimi czasy co widze jego robote,a wiadomo,ze widze tylko te osoby,ktore sie publicznie przyznaja(ze swiatka ''artystycznego''),nie jest ich za wiele i tutaj na forum,to nie za bardzo mi sie podoba jego robota.No po prostu nie. (shake

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 27 paź 2014, 23:43

faktycznie nie chciał mnie kroić, ale go zmusiłam (devil I nie żałuję. Co prawda wybieram się do niego już niedługo na drugą operację, ale broń Boże nie dlatego, że jestem niezadowolona czy coś, tylko po prostu żałuję, że od razu nie zrobiłam CKN i teraz będziemy korygować to co zostało jeszcze do zrobienia (clin

Gusta nosowe są różne- ważne, żeby ten nos się podobał osobie która jest jego właścicielem i pasował do reszty twarzy.

Ja obstawiam, że Ciupa miała nos robiony u niego, ale faktycznie nie zaliczam go do najbardziej udanych po tych zdjęciach co wstawiła monimo.

Awatar użytkownika
kermitka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: kermitka » 28 paź 2014, 10:01

viriel każdy ma inne poczucie estetyki. mi się bardzo nie podoba efekt tej gładkości ust po powiększeniu i tego, że większość lekarzy powiększa je w taki sposób, że powiększa je 'w poziomie'. ohydny jest ten żabi efekt i nadaje twarzy taki debilowaty wyrazy. przepraszam, że to piszę, ale ja właśnie tak to widzę. dlatego ja swoich jeszcze nie powiększyłam, bo wystarczy że przejadę konturówką i mam wrażenie, ze wyglądam jak Kermit (giggle twarz od razu traci dziewczęcy urok i nabiera jakiejś ostrości i wulgarności.
aha, i jeszcze coś czego ja nie zrozumiem, to podnoszenie kącików w celu uzyskania przyklejonego uśmiechu. i śmieszno i straszna i dramat (rofl
podobają mi się za to usta powiększone 'w pionie'. dla mnie idealnie powiększone ma np. Maja Sablewska, a u nas na forum cudne ma dziewczyna, której nicka nie pamiętam,ale jest podobna do Evy Mendes. są przepiękne, i gdybym miała pewność, ze uzyskam podobny efekt to od razy bym się zdecydowała.

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 28 paź 2014, 11:57

Chyba wiem o co Ci chodzi z tym powiększaniem w poziomie i pionie i w sumie się zgadzam. Kąciki przesadnie uniesione też wyglądają dziwnie i kojarzą mi się z Jokerem (clin
Ale mimo to uważam, że więcej jest przykładów ładnie powiększonych ust, nawet u nas na forum. No ale tak jak mówisz- każdy ma też inne poczucie estetyki.

Awatar użytkownika
GoniaL
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GoniaL » 01 lis 2014, 01:10

czy to też robota Szczyta?
2.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Ina_Benita
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Ina_Benita » 01 lis 2014, 09:12

A czy ona w ogóle miała korektę???
monimo pisze:Ciupa jak dla mnie ma wycięte za dużo chrząstki, to raczej nie jest robota Szczyta (whew
upload/1414351991_Pictures5.jpg
Dlaczego, skąd wiesz? Mi operował nos Szczyt i nie wygląda to zupełnie dobrze, tez mam nos jak ta dziewczyna sciśnięty w środkowej części, zebrany od góry i bo boku.....Szczyt jak każdy lekarz ma gorsze i lepsze noski. To zależy, ten z foto chociaż jest prosty i symetryczny nie to co u mnie. A jak no moje oko Szczyt robi podobne bo szerokie u góry, a ten nos taki jest więc nie da się wykluczyć, że to nie jego robota.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”