plotki,ploteczki cz.4

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 26 mar 2006, 16:34

Merlinka pisze:ja nie wnikam czy to co mowi to prawda czy nie ale dla mnie sam fakt wywlekania przed calym swiatem swoich prywatnych spraw jest co najmniej dziwny.. nie wiem czemu ma to niby sluzyc, jak chce sie wygadac albo oczyscic ze zlych emocji to niech pogada z psychologiem
exacly :wink: zreszta tak jak juz tu ktoras napisała tylko winny sie tlumaczy...- ciagle czyms panmi G nas zasakuje ciekawe jaka next sensacja nas uraczy ze swojego zycia prywatnego :roll:

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 27 mar 2006, 14:11

dla mnie jest to zenujace wywlekac w ten sposob swoje brudy. dla mnie to odgrzewanie zimnego kotleta jakim pani g sie stala, nawet playboy pomogl tylko chwilowo. uwazam, ze jezeli sytuacja rzeczywiscie mialaby miejsce to powinna wydac oficjalne pisemne oswiadczenie a nie odstawiac komedie w tv.
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
gosia29
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: gosia29 » 27 mar 2006, 16:32

mara pisze:dla mnie jest to zenujace wywlekac w ten sposob swoje brudy. dla mnie to odgrzewanie zimnego kotleta jakim pani g sie stala, nawet playboy pomogl tylko chwilowo. uwazam, ze jezeli sytuacja rzeczywiscie mialaby miejsce to powinna wydac oficjalne pisemne oswiadczenie a nie odstawiac komedie w tv.
wiesz marunia niektórzy wiele zrobia by byc na TOPIE... niestety... zobaczcie że jakoś inne gwiazdy przez duże G nie robią takiego "bajzlu" ze swoją medialnością... kto szłyszał o podobnych kłopotach Kayah, Kozidrak, Brodki, czy innych Moja opinia jest jednozancza pani G. odstawia szopki aby byc na fali.

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 30 mar 2006, 12:58

a teraz cos niezle szokujacego :? - swoja droga ciekawa jestem kto te zdjecia zrobil w jej domu :? mowa o Whitney Houston oczywiscie :wink:

http://i12.photobucket.com/albums/a234/ ... crack2.jpg
http://i12.photobucket.com/albums/a234/ ... k_bath.jpg

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 30 mar 2006, 13:12

co za koszmar... oto co glupota i nadmiar kasy moga zrobic z czlowiekiem... pytanie tylko czy te foty rzeczywiscie sa zrobione w jej domu... szok :!:

Awatar użytkownika
Eddieve
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Eddieve » 30 mar 2006, 13:14

jaaa pisze:a teraz cos niezle szokujacego :? - swoja droga ciekawa jestem kto te zdjecia zrobil w jej domu :? mowa o Whitney Houston oczywiscie :wink:

Jej siostra...

tzn. Boba. Chyba nie lubi swojej bratowej. No ale za to nieźle na niej zarobiła.
Od
15
XII
05
fajnie mi / nos od dr Skupina
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... alking.gif

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 30 mar 2006, 13:17

a ta siotra to ta co jest na fotce Bobby Brown? i co jej odwalilo ze d ala je do prasy? chce jej w ten sposob pomoc? czy WH bedzie cos grozic za te fotki jakis proces czy cos? w tv wczoraj tez to pokazywali

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 30 mar 2006, 13:24

to siostra Bobiego :wink: to se paniusie narko-balangi robiły...taaa, poor Whitney.... :roll:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 30 mar 2006, 13:49

a Bobby to maz WH?

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 30 mar 2006, 13:53

tak :wink:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”