Monika Pietrasińska-Szreder

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Monika Pietrasińska-Szreder

Post autor: Michitka » 26 paź 2014, 22:29

To jak w Wenezueli. Kraj podobno najpiękniejszych kobiet. Ja byłam i są normalne. Fakt jest taki, że jak dziewczyna ma potencjał by ją przerobić, to cała rodzina czy wioska dokłada pieniądze...oczywiście musi mieć wzrost, bo w fabrykach miss zrobią wszystko prócz wzrostu
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 26 paź 2014, 23:18

Nawet i nogi da się wydłużyć i dzięki temu dodać wzrostu.
Ale są to procedury mega inwazyjne, bolesne, wymagające wielomiesięcznego "leczenia" oraz baaaardzo kosztowne.

Poniżej przykład:

http://www.dailymail.co.uk/news/article ... aller.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 26 paź 2014, 23:35

To wydluzanie nog to naprawde juz przesada.To nie tylko ryzkowne,ale tez bardzo bolesne,ja by sie na to nie zdecydowala,nawet majac 120 wzrostu.

Co do Moniki wlosow to nie wiem o co chodzi,raz obrzydliwa I sucha miotla jak na stadionie,zaraz piekna I blyszczaca tafla:
http://www.pudelek.pl/artykul/72334/pie ... _siostrze/" onclick="window.open(this.href);return false;
W Tvn tez ladnie sie prezentowaly.Ciekawe co to za cudowne odzywki stosuje. (giggle
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 27 paź 2014, 11:48

marryme
Ona ma doczepiane włosy- a jak wiadomo, one się szybciej zużywają, łatwiej puszą i są trudniejsze w pielęgnacji niż żywy włos. Do tego często eksperymentuje z kolorem ( nie mówię tu o tym blondzie bo to była peruka), ale o raz ciemniejszych a raz jaśniejszych brązach. Stąd pewnie te różnice w wyglądzie jej czupryny- pewnie jak jest niedługi czas po wizycie u fryzjera jej włosy prezentują się super, a jak już są nieco zużyte to i trudniej je ujarzmić.

A to wydłużaniem nóg, to faktycznie jest to ekstremalny zabieg. Najczęściej jest stosowany u osób które mają dysproporcje w długości kończyn, żeby umożliwić in normalne poruszanie się.

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 27 paź 2014, 20:55

Viriel

Wiem,ze ma doczepy,ale zobacz...te zdjecia dzieli tylko 6 dni (thinking

miotla:
http://afterparty.pl/imprezownik_galeri ... _page_no=5" onclick="window.open(this.href);return false;

blyszczaca tafla:
http://www.pudelek.pl/artykul/72334/pie ... _siostrze/" onclick="window.open(this.href);return false;

Musiala je dobrze nablyszczyc. (giggle

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 27 paź 2014, 21:17

mogła całkiem zmienić włosy- w sensie ściągnąć stare i doczepić zupełnie nowe. Myślę, ze to najbardziej prawdopodobne.

Inna opcja jest taka że te które ma doczepione są wysokoporowate i się zwyczajniej w świecie suszyły jak była na stadionie, a jak poszła na imprezę to zapodała na nie tonę silikonów i stąd to nabłyszczenie.

Moje włosy też potrafią wyglądać diametralnie różne w zależności od użytego szamponu, odżywki, innych kosmetyków oraz pogody- jak jest wilgoć w powietrzu też mi się puszą. Może nie aż tak (giggle , ale jednak (clin
No ale ja nie mam doczepów na stałe.

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 27 paź 2014, 21:59

Bo na stadion poszła od tak, a na galę po wizycie u fryzjera.
W końcu każda z nas po wizycie u fryzjera ma zupełnie inne włosy.
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 27 paź 2014, 23:18

Wydaje mi sie,ze to te same wlosy. (thinking Ladnie jej w takiej dlugosci i troche jasniejszym kolorze.

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 27 paź 2014, 23:33

Pewnie jest tak jak mówi Michitka.
Ale jeśli tak wyglądają jej włosy od tak, na co dzień, to ja już wolę moje (devil

nessa112
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: nessa112 » 28 paź 2014, 01:21

Jeżeli chodzi o te przedłużane włosy Moniki, to nie jestem pewna, ale na 99% jestem przekonana, że ma clip in, ponieważ kilka razy widziałam ją u fryzjera, u którego ja zamawiałam włoski kilka razy (happy

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”