doda ma mniejsze cycki?!

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

karolinka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karolinka » 19 cze 2007, 17:18

mi też się podoba :-) , ale wulgarności i chamstwa nie lubie, czy ktoś jest piękny i bogaty czy brzydki jak noc październikowa , śpi pod mostem i śmierdzi, ....takich cech nie toleruję zwłaszcza jesli ktoś ma to we krwi ... brak szacunku do innych, poniżanie gdy tylko się da żeby samemu sie wybić ponad nich, znam 2 takie osoby i omijam je szerokim łukiem, jakie piekne takie złośliwe i nie wychowane

Awatar użytkownika
OLIO
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: OLIO » 19 cze 2007, 19:30

karolinka pisze:czy ktoś jest piękny i bogaty czy brzydki jak noc październikowa
HAHAHA noc październikowa, ale fajny tekst...podoba mi sie

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Snem byÂło zycie...dopoki Ty nie pojawiÂłes sie wtedy w nim....

Awatar użytkownika
_dagusia_
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: _dagusia_ » 20 cze 2007, 11:01

wczoraj ogladałam na tvn style - Miasto Kobiet, i był RADZIO - bardzo fajny wywiad, z niego musi być spoko gość.
mowil ze liczy ze sobie wszystko wyjasnia i ze wroca do siebie.

ładna z nich para, zycze im jak najlepiej.

a co do dody, choc ona jako artystka do mnie nie do konca pzremawia, to uwazam ze jest fajna babką, ma coś do powiedzenia, nie udaje kogoś kim nie jest. owszem czasem jest zbyt wulgarna, ale taki ma styl, i nic mnie do tego.

jej cialo tez mi sie podoba, co do makijazu to trohce przadny, ale kazdy lubi cos innego. moim zdaniem jest fajna.
ja tam ja lubie, i nie wiem jak mozna taka kobitke z krwi i kosci ;-d okreslac mianem babochlopa czy mutanta.

ok - mzoe nie ejst to zwiewna anna maria jopek, czy seksownie tajemnicza edyta gorniak, ale i doda ma klase.
jU¿ pO !!! mam cycuszki !!!

" PIENI¡DZE SZCZʦCIA nie daj± ... dopiero ZAKUPY " M. Monroe

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 20 cze 2007, 19:31

Dagusia- Doda nawet nie zna takiego słowa jak klasa, nie mówiąc już o jej posiadaniu...
Dla mnie niestety jest zwykłą, wulgarną prostaczką...

Awatar użytkownika
_dagusia_
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: _dagusia_ » 21 cze 2007, 10:51

virriel - obie jej nie znamy osobiscie, wiec mzoemy snuc domysly ;-d

nie jestem jej fanka, wiec obojetne mi to co o niej mysla, ale kazdy ma prawo do wlasnego zdania, uwazasz dokladnie tak samo jak moja mama.

ja nie mwoei ze ona ma klase - kalse - w stylu beaty tyszkiewicz, chodzilo mi o to, ze obok anny marii jopek i edytki gorniak, ona tez ma klase.
meic klase to pojecie wzgledne, kazdy rozumie cos innego pod tym pojeciem.

dla mnie klasa dody to np. wypowiedz w ddtvn po zdradzie radzia : ze kazdy mezczyzna zasluguje na DRUGA szanse - ale juz u INNEJ kobiety.
moim zdaniem trzeba cos soba reprezentowac by sie na to zdobyc, bo ile jest gwiazd i gwiazdek ktore obsmarowywuja swoich mezow czy zony, a potem udaja jakby nic sie nie stalo.

nie przyrownuje kalsy dody do klasy np. wyzej przytoczonej beaty tyszkiewicz, ale uwazam ze doda ma kalse, skoro w pewnych - trudnych sytuacjach potrafi sie zachowac wlasnie z klasa ...
jU¿ pO !!! mam cycuszki !!!

" PIENI¡DZE SZCZʦCIA nie daj± ... dopiero ZAKUPY " M. Monroe

karen'o
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karen'o » 21 cze 2007, 12:15

moze lepiej napisac, ze Doda ma charakterystyczny styl (chodzi mi zarowno o ubranie (bleee), jak i sposob zachowania (bleee)). klasa to wg slownika pwn «wysoka kultura osobista» :p

karolinka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karolinka » 21 cze 2007, 13:31

klasa to wg slownika pwn «wysoka kultura osobista»

i wszystko jasne, klasa to klasa a wulgaryzmy to wulgaryzmy, nie wszystkie pojęcia są pojęciami względnymi :p a to że ktoś wypowie w swoim życiu jedyne mądre słowa (które często są wyuczone od ludzi zajmujących się showbiznesem, i mówią jak wyglądać jak mówić i wogóle co robić żeby wypaść dobrze) to nieznaczy od razu że ktoś ma klasę - tyle

co nie zmienia faktu, że mi się jej wygląd podoba, nie jest nudny i taki szary :-D artystka (w sensie, że zwraca na siebie uwagę, robi dużo hałasu) i tyle

Awatar użytkownika
martka007
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: martka007 » 21 cze 2007, 17:51

Na pudelku dziś przeczytałam, że Doda w Maglu Towarzyskim na temat swojej sesji w ckm'ie powiedziała:
"Gdybym była facetem, patrząc na taką sukę jak ja na tych zdjęciach, chętnie zwaliłabym konia na okładkę "

Nie widziałam tego programu, ale jak to przeczytałam to przeżyłam szok. Brak mi słów.

karolinka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karolinka » 21 cze 2007, 17:56

martka007 pisze:"Gdybym była facetem, patrząc na taką sukę jak ja na tych zdjęciach, chętnie zwaliłabym konia na okładkę "
wow, teraz przyznaję "ma klasę" :p :p :p chyba nie ulega wątpliwości ten termin

Awatar użytkownika
Edyta76
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Edyta76 » 21 cze 2007, 18:11

jest w sobie zadufana do bólu, gdyby była facetem to by sobie loda robiła na śniadanko
made by - dr SZCZYT, 450 cc

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”