plotki,ploteczki cz.5

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 02 wrz 2006, 10:30

to czemu ma ciągle krzywy :roll:
Ci±Â³ mnie Szczyt, ci±Â³ mnie Simka... czas na Kubasika !!!

Kubasik jest boski... zrobi³ ju¿ ze mnie anio³a...

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 02 wrz 2006, 18:30

Angelina Jolie olala Ophre!Ophra poprosila Angi,slynaca z milosci do Afryki o pomoc w dzialalnosci charytatywnej na rzecz Afryki.Angelina odmowila.Nie wybaczyla Ophrze,ze ta poparla Jenifer Anisthon.Podobno Angie ma przechlapane,Ophra ma taka wladze,ze moze zniszczyc Jolie.W koncu miliony amerykanskich kobiet robia to co powie Ophra

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 02 wrz 2006, 20:00

:shock: :shock: masz babo placek....
ciekawe jak sie to skonczy...
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 02 wrz 2006, 20:02

maxi pisze:W koncu miliony amerykanskich kobiet robia to co powie Ophra
To jedyna nadzieja Angie w facetach :lol:
Ci±Â³ mnie Szczyt, ci±Â³ mnie Simka... czas na Kubasika !!!

Kubasik jest boski... zrobi³ ju¿ ze mnie anio³a...

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 02 wrz 2006, 23:14

co to znaczy, ze ophra moze ja zniszczyc albo ze miliony kobiet w am robi to, co powie ophra? brzmi jak z filmu o mafii... maxi sprostuj prosze bo ja za bardzo ophra sie nie interesuje ale mialam ja za osobe pozytywna :P weszlam na onecie w watek o piosenkarce CIARA, tam na forum wielu ludzi pisze ze slyszalo, czylatlo w gazetach ze ciara urodzila sie HEMAFRODYTA (:?: ) i ze sama o tym mowila w jakiejs kanadyjskiej gazecie, a rodzice musieli zadecydowac, jaka ich dziecko bedzie mialo plec. Glupia plota czy ktos slyszal o tym ?

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 03 wrz 2006, 02:35

czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 03 wrz 2006, 17:51

Oczywiscie Nicole,ze nie zniszczyc w sensie zabic czy oblac kwasem.Po prostu w Stanach Oprah ksztaltuje w duzej mierze opinie publiczna.Jesli zacznie zle mowic o Joli,bedzie ona negatywnie odbierana przez duza czesc amerykanskiego spoleczenstwa.Moze to np skutkowac tym,ze ludzie nie beda chodzili na jej filmy,albo wytwornie filmowe,ktore licza sie z publicznoscia nie beda jej proponowaly rol w swoich produkcjach.Kiedy Oprah powiedziala w swoim programie,ze nie je miesa z krow to w USA tak spadlo spozycie tego miesa,ze hodowcy krow wytoczyli Ophrze proces w Alamo

Awatar użytkownika
Eddieve
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Eddieve » 03 wrz 2006, 18:14

Jolie pozostaje wejść w układy z hodowcami krów w Alamo. Ci już doświadczyli siły rażenia Ophry, a Jolie...wszystko przed nią. :wink:
Od
15
XII
05
fajnie mi / nos od dr Skupina
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... alking.gif

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 04 wrz 2006, 16:20

maxi dobrze ze twoje informacje najlepiej przekonuja sama ciebie!? oprah jest oczywiscie osoba baaardzo slawna jednak nie jest zadna wyrocznia i zapewne gdyby mogla kogos "zniszczyc" nikt by sie jej zaproszeniu nie oparl. pozatym jest osoba budzaca szacunek glownie u kobiet czarnych a opinia ze po jej apelu spadlo spozycie wolowiny to juz chyba zart! czyzby w polsce tez oprah miala wplyw na spozycie wolowiny? musialabys byc na miejscu i widziec co sie dzialo na kazdym news channel a pozniej wysowac takie wnioski!
oczywiscie moze pisalas to pol serio ale po co wprowadzac dziewczyny w blad, ze oprah jest wyrocznia ktorej wszyscy sie boja i sluchaja!

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 04 wrz 2006, 17:25

Swoje wiadomosci czerpie z Newsweeka,a proces sadowy pamietam z CNN. Twoje opinie mnie nie interesuja,zreszta piszemy w temacie plotki,ploteczki jesli jeszcze nie zauwazylas a nie w notowaniach gieldy na dzisiaj czy czyms rownie powaznym

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”