Edyta Górniak

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

aneta1000
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Re: Edyta Górniak

Post autor: aneta1000 » 27 paź 2010, 21:46

Jezeli chodzi o edke,to rowniez uwazam,ze przesadza z wypelniaczami,mialam tak kiedys podobnie po dwukrotnym wstrzyknieciu kw hiakuronowego w doline lez.Gdybym byla jej doradzca to polecilabym jej sculptre,bo to w rzeczywistosci bardzo piekna kobieta,a niewlasciwie dobrane zabiegi czesto to maskuja.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 31 paź 2010, 10:43

Tak sie czasem zastanawiam czy Edzia czyta opinie na swój temat? Czy wie,ze wygląda jak krzyżówka żaby i świetego mikołaja.Taka kiedys była śliczna!!
Ostatnie zjecie na pudlu jest koszmarne!!
http://www.pudelek.pl/artykul/28204/nie ... rsza_kara/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 31 paź 2010, 11:48

Właśnie jak myślicie co ona dokładnie miała robione, bo twarz wygląda groteskowo, jak maska
Na pewno usta, ale co z kośćmi policzkowymi i ogólnie twarzą??
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 31 paź 2010, 12:22

Mi sie wydaje ze za bardzo zdobiła sobie wypełniacze fałd nosowych,ze poszło to nie w fałde tylko w policzni i wypełniacz jest ponad fałdą. Policzki tez ma dziwne i tam chyba tez ma jakis wypełniacz?
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
mathilden
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: mathilden » 08 lis 2010, 11:43

dziewczyny ona wyglada jak monstrum co ta dziewczyna z siebie zrobiła Była taka ładna, a teraz? Twarz maska, oczy szparki...

Syllvcia
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Syllvcia » 02 mar 2011, 00:14

ja Edytę akurat bardzo lubię, fakt, że kiedyś wyglądała naturalniej, lepiej... Ale trzeba pamiętać, że ona ma prawie 40 lat i nie jedna chciałaby w tym wieku tak wyglądać... A co do botoksu hmm no cóż być może przesadziła, ale i tak jest jedną z najbardziej utalentowanych polskich gwiazd. Szkoda, że nie zrobiła kariery międzynarodowej, bowiem miała ku temu predyspozycje jak mało kto w naszym kraju (triste
19.04.10- nos + broda dr Łątkowski

Awatar użytkownika
oliwka11
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: oliwka11 » 03 mar 2011, 09:04

Moim zdaniem Edzia to żywa antyreklama botoksu. Oczywiście jak na swój wiek jej buzia wygląda młodo , tylko jakim kosztem? Strasznie sztuczna, nienaturalna, aż strach pomyśleć co będzie za kilka lat.
Ostatnio widziałam na Pudelku zdjęcia Agnieszki Włodarczyk. Przez pierwszych kilka chwil byłam przekonana, że to Edzia (giggle. Niedługo wszystkie nasze gwiazdy będą wyglądały jak klony
Całkowita korekcja nosa - dr Szczyt - 28.07.2010
Tyle wiemy o sobie ile nas sprawdzono...
Marzenia się spełniają ... uważaj więc o czym marzysz

agniecha27
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agniecha27 » 28 kwie 2011, 11:41

gdzies czytalam ze zrobila sobie zageszczanie skory (choc nie wiem na czym to polega), moze twarz ma faktycznie jak maska ,i przesadzila z botoxem,ale cera jej sie poprawila (angel
pamietam jaka miala brzydka czerwona skore , rozszerzone pory, swiecace czolo i nochal
teraz jej cera jest nieskazitelna i gladka
chciala bym znac jej sekret co zrobic zeby miec taka cere ,
Doda miala ten sam problem a teraz obie moga kremy do twarzy reklamowac (angel ,

Awatar użytkownika
ainik89
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: ainik89 » 28 kwie 2011, 12:18

Wiecie co, na zdjęciach faktycznie kiepsko wygląda, ale ogólnie w programach na żywo nie tak źle- fakt, nienaturalnie, ale na pewno nie wygląda na 40letnią babkę;) Nie chciałabym jej widzieć bez makijażu, ale ładnie umalowana, z pieknymi zawsze idealnie wystylizowanymi wlosami i boska na jej wiek figurą- no nie wygląda źle! Gdyby wszystkie zaniedbane roztyte po dzieciach kobietki kolo 40stki na polskich ulicach tak wyglądały, i potrafiły się tak ponetnie poruszać, to na pewno mężowie by mimo nadmiaru botoksu nie narzekali:P Jako osoby jej nie znoszę, ale staram się ja ocenic obiektywnie, no i talent kobieta naprawde ma (yes) A co do tego forum, to cieszy mnie bardzo, że jest tu duzo zadbanych 40 letnich lasek;) Mam nadz, że jak bede w Waszym wieku, to tez bedze mi sie chcialo ciagle starac!:) Bo aktualnie wrocilam do miasta rodzinnego na swieta i jak sie przygladam kobietom tutaj , to porazka..Wygladaja na 10-15 lat wiecej niz rzeczywiscie maja.. W Krakowie jeszcze widuje sie czasem fajnie wygladajace 40 latki, ale w mniejszych miastach sytuacja wyglada dramatycznie.. (shake Moja siostra ma 34, ale nikt jej nie daje wiecej niz 27, czasem mniej- a jak idziemy ulica i mowi czesc kolezankom ze szkoly, to za kazdym razem jestem w szoku, ze one maja 34, a nie 50..

Awatar użytkownika
Dessert
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Dessert » 09 gru 2011, 18:48

A ja uważam ją za piękną. W Jak oni śpiewają olśniewała. No wiadomo do najmłodszych nie należy. Owszem, przesadza z wypełniaczami, uważam, że miała idealne usta i nie było jej potrzebne powiększanie, ale nie patrzę na to, patrzę na całokształt. Ona i tak ma idealny kształt ust, piękne, bo owszem odstają, ale mimo wszystko kształt ust jest piękny. A tak jak np. Dody to jej też odstają, wyglądają jak ponton, ale przy okazji kształt mają okropny. Mi usta Dody kojarzą się z ustami ludzi, którzy mają wielkie orle nosy, zazwyczaj te usta są podobne i podnoszą się tylko z lewej i z prawej strony, a po środku nie mogą się unieść, bo by o nos zaczepiły :D a Edyty usta mimo wszystko są śliczne i pasują do jej twarzy, bo miała je pełne. A Doda nie i u niej powiększenie wygląda koszmarnie i nie pasuje jej. Tak samo by miała Justyna Steczkowska gdyby powiększyła sobie usta tak bardzo jak Dorota. Też yte usta byłyby komiczne, bo po lewo i po prawo byłyby wypełnione, a po środku by o nos zaczepiały. Doda właśnie ma usta podobne do Justyny.
Ludzie mogą wybaczyć talent i inteligencję. Ale nie urodę. Piękna kobieta w potocznej opinii musi być głupia i trudno zmienić ten stereotyp.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”