Wiecie co, na zdjęciach faktycznie kiepsko wygląda, ale ogólnie w programach na żywo nie tak źle- fakt, nienaturalnie, ale na pewno nie wygląda na 40letnią babkę;) Nie chciałabym jej widzieć bez makijażu, ale ładnie umalowana, z pieknymi zawsze idealnie wystylizowanymi wlosami i boska na jej wiek figurą- no nie wygląda źle! Gdyby wszystkie zaniedbane roztyte po dzieciach kobietki kolo 40stki na polskich ulicach tak wyglądały, i potrafiły się tak ponetnie poruszać, to na pewno mężowie by mimo nadmiaru botoksu nie narzekali:P Jako osoby jej nie znoszę, ale staram się ja ocenic obiektywnie, no i talent kobieta naprawde ma

A co do tego forum, to cieszy mnie bardzo, że jest tu duzo zadbanych 40 letnich lasek;) Mam nadz, że jak bede w Waszym wieku, to tez bedze mi sie chcialo ciagle starac!:) Bo aktualnie wrocilam do miasta rodzinnego na swieta i jak sie przygladam kobietom tutaj , to porazka..Wygladaja na 10-15 lat wiecej niz rzeczywiscie maja.. W Krakowie jeszcze widuje sie czasem fajnie wygladajace 40 latki, ale w mniejszych miastach sytuacja wyglada dramatycznie..

Moja siostra ma 34, ale nikt jej nie daje wiecej niz 27, czasem mniej- a jak idziemy ulica i mowi czesc kolezankom ze szkoly, to za kazdym razem jestem w szoku, ze one maja 34, a nie 50..