plotki, ploteczki cz.1

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

she
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: she » 21 maja 2005, 00:43

A modelka Madzia Wróbel? teraz o niej cicho,ale wg mnie,byla naprawde fajna.Poza tym nie potrafie zaprzeczyc,ze Agnieszka Maciąg jest piękną kobietą,bo wg mnie-nia jest . Dziwię się jej tylko w tym,ze mimo warunkow- nie zrobila miedzynarodowej kariery.A wydaje mi sie,ze mogla.Wychodzi na to,ze nie chciala.

A np. dziwi mnie to,ze Lidia Popiel (byla modelka,zona Bogusia Lindy), to jakos tak malo dba o siebie i swoją atrakcyjnosc :roll: oczywiscie atrakcyjnosc dla kazdego moze oznaczac cos innego, w kazdym razie wg mnie,szkoda,ze Lidka nie eksponuje swojej urody.Nie pokazuje jej,jakby ją chowając :roll: Byc moze stawia na naturalnosc,ale jesli chodzi o mnie- jest to dla mnie zbyt nudne i malo pociagające:roll:

Jesli chodzi o byle modelki, to mam sentyment do Karen Mulder. Uwazam,ze byla naprawde dobra.Iman takze;)

I wlasnie sie mi przypomnialo,ze Ursula Andress wg mnie byla naprawde piekna.

Swego czasu i Pamelcia robila na mnie wrazenie.Na poczatku lat 90, kiedy to jeszcze wygladala w miare naturalnie...mmm...mniam,mniam....Nie widzialam tego serialu lat pewnie juz 10,ale w Słonecznym Patrolu podobala mi sie ta dziewczyna. Natomiast teraz,pomijajac to,z esie starzeje,bo kazdy sie zestarzec musi, teraz w kazdym razie cos mnie do niej dystansuje.Z sentymentu jednak- zerkam na nią życzliwie.

Teraz podoba mi sie Anna Falchi,Tyra Banks i o dziwo Heidi Klum.Wszystkie trzy panie,mają wg mnie zajebiste cycki.Oczywiscie robione,ale jakie to ma znaczenie?zadnego.Nabralam sympatii do Heidi chyba dzieki jej zwiazkowi z Seal'em;)A jedyną modelką o pięknym naturalnym dużym biuście- jest Laetitia Casta.Reszta albo biustów nie ma,albo wlasnie są sztuczne.
she

Gosc4
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Gosc4 » 21 maja 2005, 15:13

Christy Turlington, moja idolka z lat nastoletnich ;)
http://www.celebrities.pl/christy_turli ... leria.html

Awatar użytkownika
Moki
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Moki » 21 maja 2005, 18:33

Ja lubie bardzo Heidi Klum jest normalna. I nie miala powiekszonych piersi. Jest bardzo naturalan i mila. Jest Niemka i czesto ogladam z nia wywiady w telewizji. Poprostu jest boska :)

Awatar użytkownika
Basia1
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Basia1 » 21 maja 2005, 18:36

Tak Haidi jest świetna, tylko że teraz spodziewa się drugiego dziecka i wszystkie czasopisma zerwały z nią umowę :?
10 kwietnia 2006 - zmniejszenie piersi

Awatar użytkownika
Moki
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Moki » 21 maja 2005, 18:42

Wiem ale ja na jej miejscu tez bym zaszla drugi raz w ciaze, poreszta wystepuje nadal w tylu reklamach w telewizji niemieckiej. Ostatnio reklamowala MCDonald, katalog Otto-ma tam swoja kolekcje, no i nowy depilator Slkepil.

she
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: she » 21 maja 2005, 20:04

Moki, Heidi ma na bank robione cycki....zaraz poszperam za jej zdjęciami....
she

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 21 maja 2005, 20:18

Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

she
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: she » 21 maja 2005, 20:38

Dzięki Val:):):)
she

Awatar użytkownika
daria
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: daria » 21 maja 2005, 22:10

Awatar użytkownika
daria
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: daria » 21 maja 2005, 22:19

I jeszcze jedna modelka Stephanie Seymour
To pierwsze zdjecie jak dla mnie jest super. Myślałam, ze ona ma naturalne piersi-o ja naiwna :wink:
http://www.kamilo.net/forum/images/uplo ... our_01.jpg
Ale jak zobaczyłam ją na następnym to stwierdziłam, ze ten biust juz nie jest taki ładny-jak dla mnie za bardzo sztuczny
http://www.kamilo.net/forum/images/uplo ... our_05.jpg

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”