a to nie ma przypadkiem jednego Rafala Mroczka?Merlinka pisze:a ktory to jest Mroczek ? Piotrus czy PAwel
tez Szczyt a przegapilam :? a czy on zonki przypadkiem nie ma?
Moderator: Zespół I

Tak. A butów już nie. :D Ale, szczerze powiem, nie jestem pewna czy Wojewódzki był świadomy, że gości tylko jednego z nich.Merlinka pisze:pamietam :) za kulisami zmienil koszulke :)

Ej ja dokładnie to samo pomyślałam - nie zaufałabym mu chybaszpaczek pisze:[
Ogladalam ale to chodzilo raczej o Metamorfoze prowadzona przez Claudie"10 lat w 10 dni".Szczyt robi boskie biusciki ale sam jakis taki dziwny troche, homo jakby , ale to tak tylko niesmialo zauwazam, bo takie wrazenie na mnie zrobil.Moje chlopiszcsze tez sie zapytal "a co to za p......?
"

Kasiaczek, jeśli gej, to nawet lepiej! Ci to dopiero mają zmysł estetyczny i orientację w oczekiwaniach kobiet! Poważnie, swego czasu, miałam maksymalne zaufanie do kumpla geja w kwestii doboru ciuchów. Mój jedyny, swego czasu, fryzjer to też gej ( z nikogo wczesniej, ani potem, nie byłam tak zadowolona ).Chwilami, gdy bywało mnie więcej, to własnie kumple geje zwracali mi na to uwagę i kazali brać się za siebie itd. Wiedzieli lepiej ode mnie co jest dla mnie dobre. Mają mój pełny szacunek i zaufanie.kasiaczek_78 pisze:Ej ja dokładnie to samo pomyślałam - nie zaufałabym mu chybaszpaczek pisze:[
Ogladalam ale to chodzilo raczej o Metamorfoze prowadzona przez Claudie"10 lat w 10 dni".Szczyt robi boskie biusciki ale sam jakis taki dziwny troche, homo jakby , ale to tak tylko niesmialo zauwazam, bo takie wrazenie na mnie zrobil.Moje chlopiszcsze tez sie zapytal "a co to za p......?
"