Ja sie zgadzam z Toosia....
Poza tym te jej (Justyny) cycochy,nawet sie mi podobaja.:)Widzialam ja kiedys bliska i musze przyznac,ze figure ma naprawde ponetna. I wcale nie jest szkaradą

.Nie ma urody lalki Barbie,ale czy wszystkie kobity musza taka miec? Justyna nie ma klasycznej urody,ale czy to znaczy,ze jest gorsza? To jest super,ze babka dba o siebie mimo wszystko, ze na przyklad nie siedzi na pupie i nie doluje sie swoimi kompleksami,a zyje pelna piersia.
Nie kazdy rodzi sie z uroda Pameli Andeson( przyjrzyjmy sie sobie samym Dziewczyny

), a jednak kazdy z nas ma prawo do zycia , do tego,by byc szczesliwym,i uwazam,ze nie mozna kogos tak obsmarowywac za to,ze urodzil sie taki,a nie inny. To nie fair. Tym bardziej,ze Justyna nie startowala w konkursach na modelke,gwiazde playboya, czy tego typu przedsiewzieciach(to,jesli juz-wyniklo potem), a powodem,dla ktorego zainteresowala publike swoja osoba,byl jej glos i to on jesli juz-powinien byc oceniany.
Ja nie jestem jej fanka.Nie wiem co ona tam tworzy,spiewa i "kombinuje" ( slysze tyle,co w radio),ale to nie o to chodzi. Nie podobaja mi sie po prostu tego typu krytyczne komentarze co do innych ludzi, jakie tu zamieszczamy i jakie mamy mozliwosc przeczytania tu,oto na forum (tym bardziej,swoja obecnoscia tutaj swiadczac,iz nam do idealu no niestety,ale tez brakuje:/

).
A z drugiej strony,zdaje sobie sprawe,ze kazda z nas ma prawo wyglaszac swoja opinie na kazdy temat,wiec i z ta krytyka,jaka sie tu czyta- musze sie pogodzic i juz
Ot..lajf