Justyna Steczkowska

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
kju3
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: kju3 » 26 mar 2008, 20:25

czy dobrze mi sie wydaje czy zle mysle, ze w tej sukience jej piersi ukladaja sie tak ze widac brzegi implantow ? czy tak moge sie ukladac naturalne piersi ?
dr T.Kasprzyk - McGhan 410 FX - 360 g

Awatar użytkownika
blanka11
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: blanka11 » 26 mar 2008, 20:36

kju3, jak dla mnie to na pewno nie naturalne piersi :doubt:
24.07.2008 juÂż po..... prostowanie przegrody (syn)M.BaraĂąska J.Kossowska (NFZ)

Awatar użytkownika
turek.mg
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: turek.mg » 26 mar 2008, 20:37

kju3 pisze:czy tak moge sie ukladac naturalne piersi ?
według mnie nie, jak na moje oko ma okrągłe implanty pod gruczoł ;)

Awatar użytkownika
tOOsia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: tOOsia » 26 mar 2008, 21:47

moja znajoma przeczytała (czy usłyszała... nie pamiętam), że Justyna powiedziała w jakimś wywiadzie, że chciała mieć takie fajne piersi jakie miała będąc w ciąży dlatego poddała się operacyjce

Lubię na Justynę patrzeć, piękna figura... twarz też mi się podoba. Sama mam większy i bardziej garbaty nochal, którego nie lubię a uważam, że Justyna jest ładna i jej pasuje.

I szczerze powiem, ze nie spodziewałam się, że przeczytam TUTAJ (właśnie tutaj, na takim forum) o klamkach na twarzy.
Wiele razy słyszałam hasło klamka i różne jemu podobne. To nie jest miłe... to jest jedna z przyczyn (a może i najważniejsza) mojej decyzji o operacji...

Fakt, ma Justyna pieniądze, jest osobą często fotografowaną. Osoby z takim profilem nie zawsze wychodzą na zdjęciach korzystnie... ale wydaje mi się, że operacja nosa mogłaby zmienić jej głos (?), uszkodzić jej narzędzie pracy. Głos ma piękny.
24 styczen 2012 - korekta nosa. Dr Stepniewski. JUZ PO!!! JESTEM TAAAAKA SZCZESLIWA !!!

Awatar użytkownika
Poli
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Poli » 26 mar 2008, 22:54

tOOsia pisze:
Fakt, ma Justyna pieniądze, jest osobą często fotografowaną. Osoby z takim profilem nie zawsze wychodzą na zdjęciach korzystnie... ale wydaje mi się, że operacja nosa mogłaby zmienić jej głos (?), uszkodzić jej narzędzie pracy. Głos ma piękny.
To fakt, sama Steczkowska w wywiadzie powiedziala, ze nie moze podddac sie calkowitej korekcie nosa, poniewaz moze zmienic sie jej glos.
Wiec nie zostaje jej nic innego jak pogodzic sie z jej nosem lub tylko isc na minimalana korekte, i wydaje mi sie, ze taka miala.
Poniewaz jej zdjecia nosa z poczatku kariery sa o wiele gorsze nic teraz.

she
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: she » 27 mar 2008, 23:36

Ja sie zgadzam z Toosia....
Poza tym te jej (Justyny) cycochy,nawet sie mi podobaja.:)Widzialam ja kiedys bliska i musze przyznac,ze figure ma naprawde ponetna. I wcale nie jest szkaradą :roll: .Nie ma urody lalki Barbie,ale czy wszystkie kobity musza taka miec? Justyna nie ma klasycznej urody,ale czy to znaczy,ze jest gorsza? To jest super,ze babka dba o siebie mimo wszystko, ze na przyklad nie siedzi na pupie i nie doluje sie swoimi kompleksami,a zyje pelna piersia.
Nie kazdy rodzi sie z uroda Pameli Andeson( przyjrzyjmy sie sobie samym Dziewczyny :roll: ), a jednak kazdy z nas ma prawo do zycia , do tego,by byc szczesliwym,i uwazam,ze nie mozna kogos tak obsmarowywac za to,ze urodzil sie taki,a nie inny. To nie fair. Tym bardziej,ze Justyna nie startowala w konkursach na modelke,gwiazde playboya, czy tego typu przedsiewzieciach(to,jesli juz-wyniklo potem), a powodem,dla ktorego zainteresowala publike swoja osoba,byl jej glos i to on jesli juz-powinien byc oceniany.

Ja nie jestem jej fanka.Nie wiem co ona tam tworzy,spiewa i "kombinuje" ( slysze tyle,co w radio),ale to nie o to chodzi. Nie podobaja mi sie po prostu tego typu krytyczne komentarze co do innych ludzi, jakie tu zamieszczamy i jakie mamy mozliwosc przeczytania tu,oto na forum (tym bardziej,swoja obecnoscia tutaj swiadczac,iz nam do idealu no niestety,ale tez brakuje:/ :roll: ).

A z drugiej strony,zdaje sobie sprawe,ze kazda z nas ma prawo wyglaszac swoja opinie na kazdy temat,wiec i z ta krytyka,jaka sie tu czyta- musze sie pogodzic i juz :roll:
Ot..lajf ;)

Nadia125
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Nadia125 » 28 mar 2008, 00:09

She nic dodać nic ująć, zgadzam się z Tobą, jestem tego samego zdania co Ty :-)

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 28 mar 2008, 11:53

Ja tez nie rozumiem muzyki jaki tworzy Justyna ;) ale nie moglam sie na nia napatrzec w Tancu z Gwiazdami...przeswietnie tanczyla...i och na prawde ma boska figure...ja moge tylko pozazdroscic :-D
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
mika36
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: mika36 » 28 mar 2008, 13:51

Mi się ona podoba jako całość. Zresztą uroda nie jest najważniejszą rzeczą na świecie i pisanie, ze mogłaby coś zrobić z tym nochalem jest dowodem głupoty i pustoty. Z założenia jestem przeciwna operacjom plastycznym, jeśli służą ciągłemu, maniakalnemu wręcz dążeniu do uzyskania wizerunku kreowanego przez media. Są ważniejsze rzeczy w zyciu niż gapienie się w lustro i analizowanie cm po cm własnego ciała. Ja dzieki chirurgii plastycznej pozbyłam się kompleksu i jestem z tego powodu bardziej zadowolona z zycia. Natomiast jeśli ktoś siebie akceptuje takim jaki jest i jego lub jej partner również, choćby miał nochal najwiekszy na świecie to jego sprawa, nikomu nic do tego i szczytem chamstwa jest wygłaszanie tego typu opinii - nawet nie chce mi sie cytować :(

Awatar użytkownika
Poli
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Poli » 28 mar 2008, 19:31

Mika nic dodac i nic ujac ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”