A gdzie robiła Doda? cz.I

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
kachna1978
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kachna1978 » 21 lis 2005, 08:24

Od razu widać, że ma implanty. Po co aż tak to eksponuje. Nie trzeba się nawet super znać żeby zauważyć, że biust nienaturalnie się układa.
Może jakiś staniczek ...???!!! ;-)
dr Skupin - powiekszenie piersi 28.11.2005 r. (pod miesien)!!! :-)

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 21 lis 2005, 08:51

Wiecie co a mi się ona podoba. Ja ją naprawdę podziwiam. Ma dziewczyna pomysł na siebie - zauważyliście może, że każdy kto jest choć trochę kontrowersyjny( Wiśniewski) to wiesza się na nim psy????Doda po prostu jest jak nasza Madonna. A tą drugą uwielbiają miliony. Doda świetnie się ubiera(wolę o wiele bardziej oglądać ją niż "szary" zaścianek muzycznej sceny polskiej, gdzie wokaliści naprawdę nie mają wyobraźni i ich ciuchy są po prostu "zwykłe"), ma kawał naprawdę dobrego, mocnego głosu, a to, że tak a nie inaczej mówi :roll: A co- miała by być kolejną Kukulską, Kowalską itd - przeciętną, szarawą myszką???? Jest inteligentna i jest szczera do bólu - jak coś jej przeszkadza to o tym mówi - jak ktoś jej się nie podoba to mu o tym powie. Ona po prostu jako jedna z nielicznych na polskiej scenie muzycznej ma pomysł na swoją kreację.
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
natala82
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: natala82 » 21 lis 2005, 08:57

Dokladam sie do Twojej opinii Gracja i zgadzam sie zupelnie!Moze i Doda jest wulgarna itd, ale ja ja lubie!To jaka jest pozwoli jej dlugo zostac w pamieci innych,wlasnie dlatego ze jej moga nie lubic!

Ale polska Madonna to ona napewno nie jest!:)
Juz po!:)
Skupin 26 lipiec, mentor 300cc okragle.

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 21 lis 2005, 09:14

W sumie to nic do niej nie mam! Ale ponieważ jestem wierna kibicką Arki Gdynia to nie wypada mi lubić dziewczyny Majdana! :pirate:

Mecz, na bramce Majdan na trybunie Doda, caly sektor druzyny przeciwnej spiewa: "doda doda zrob mi loda!!" :lover:
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
kachna1978
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kachna1978 » 21 lis 2005, 09:20

Generalnie ja tez do niej nic nie mam. Jest troche pustawa, ale jako wokalistka ma sie czym pochwalić.
Po prostu nie podobaja mi się te zamieszczone ostatnio zdjęcia.
Okropnie na nich wygląda., tzn. biust nie prezentuje sie ciekawie...
dr Skupin - powiekszenie piersi 28.11.2005 r. (pod miesien)!!! :-)

Awatar użytkownika
natala82
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: natala82 » 21 lis 2005, 09:21

Monisia dobry ten okrzyk! :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 21 lis 2005, 11:52

gracja pisze:Doda po prostu jest jak nasza Madonna... Doda świetnie się ubiera...Jest inteligentna...
"ło matko"http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ointed.gif
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

Awatar użytkownika
agusia
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

agusia

Post autor: agusia » 21 lis 2005, 12:56

wicherek pisze:
gracja pisze:Doda po prostu jest jak nasza Madonna... Doda świetnie się ubiera...Jest inteligentna...
"ło matko"http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ointed.gif
A ja sama nie wiem co o niej myśleć. Ubiór troche bije po oczach, a czy jest inteligentna :P to trudno wywnioskować :P

Awatar użytkownika
gosia29
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: gosia29 » 21 lis 2005, 12:58

moim zdaniem tzw. efekt zamierzony został przez Rabczewską osiagnięty:) zobaczcie ile sie o niej mówi... ona szokuje, prowokuje, ale dzieki temu także ma tzw. prasę i chyba o to jej chodzi, lubi jak jest na językach, a że nie ma znaczenia dla niej może czy się mówi źle czy dobrze to być może jej sposób na życie. w gruncie rzeczy np. o Chylinskiej tez było głosnawo ze względu na jej specyficzne zachowanie ale też miała kawał głosu. nie znam Rabczewskiej ani Chylińskiej więc nie mogę powiedzieć że ich zachowanie to tylko osobowość sceniczna czy po prostu takie są. a są na pewno inne... co do piersi Dody to jak to ktoś tu mądrze dodaje w podpisie "nie to ładne co ładne lecz to co się komu podoba" :)

Awatar użytkownika
natala82
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: natala82 » 21 lis 2005, 13:08

Dokladnie: Nie wazne czy mowia zle, czy dobrze, wazne ze wogule mowia!

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”