Valentina zapewniam Cię że jeżeli nawet Kasia Paskuda tam była to nie w roli głównej..... Kasia występowała w jakimś flmie z Pazurą a jej rola opierała się na tym że przez ułamek sekundy stała z gołą cipą przy basenie.....

i nawet buzi nie otworzyła....
może i się gdzies za kamera kręciła przy produkcji teledyzku ale jej nie zmontowali..... jej nazwisko mówi samo za siebie!!
Tamta "gwiazda" to była pięna modeleczka o okrąglutkiej buźce...aż dech zapierało na każde ujęcie...szczególnie jak wychodzila z basenu z takimi mokrymi włosami....... nie pomyślcie że jestem nie normalna ale po prostu czuje piękno
Mara nie wiem czy wiesz o której bombie mówie z fiesty.. ona ma taki ażurkowy bikini w kolorze różowym na sobie.....boska!!!!
no i ostatnio wyczaiłam jeszcze taki czarno biały Ludacris -pimpin up all over the world.... śliczny teledysk!!!! polujcie na niego!!
MĂâÂłodym ludziom wydaje siĂĆÂŞ, ĂâÂże pieniĂâÂądze sĂâÂą najwaĂâÂżniejszĂâÂą rzeczĂâÂą w ĂâÂżyciu. Gdy siĂĆÂŞ zestarzejĂâÂą, sĂâÂą juĂâÂż tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....