Moderator: Zespół I
tak, chociażby wspomniana Ania Lewandowskacyryl-bea pisze: widzialscie choc jedna fitneske z okragla buzia?
akurat Ania trzyma wagę, trenuje karate gdzie są kategorie wagowe więc musi, chyba waży 50kg czy koło tego, choć przez okrągłą buzię wyglądała na więcej. A Siwiec już ma 30+ więc gdzie dziecięcy tłuszczykshe pisze:a wg mnie ( ale moge sie mylic rzecz jasna ) to jest kwestia diety, pozbycia sie tkanki tluszczowej wlasnie za jej sprawa ( zarowno Natalia jak i Ania zeszczuplaly, zrzucily "dzieciecy"tluszcz i moze jakies nici podciagajace skore twarzy ? W koncu obydwie sa na dosc drakonskich dietach . Takie "czyste jedzenie" ma duzy wplyw na to jak wylgadamy, pomijajac sport, a do tego medycyna estetyczna za niemale...... A do tego jeszcze fakt, ze wraz z wiekiem twarz robi sie mniej okragla, a bardziej sie wydluza. ( tak przynajmniej slyszalam, i rzeczywiscie to zauwazam po sobie i moich znajomych ).
ada88 pisze:tak, chociażby wspomniana Ania Lewandowskacyryl-bea pisze: widzialscie choc jedna fitneske z okragla buzia?
chodzi ci o odwadnianie, wiem, wiem. też coś kiedyś trenowałamcyryl-bea pisze:ada88 pisze:tak, chociażby wspomniana Ania Lewandowskacyryl-bea pisze: widzialscie choc jedna fitneske z okragla buzia?
dla mnie te kozy skaczace to artobiczki
mi chodzi o tekie porzdnie cwiczace zawodniczki fitness
co to jest 30 lat mnie do 37 o dowod pytali a jak mialam 33 to mialam calkiem niezle pyzy
trzymanie wagi do zaeodow karate to wcale nie odtluszczanie
sama wiele lat trenowalam judo i sama musialam do kategorii przybierac
wiec to roznie bywa i zalezy od kategorii i trenera