Julia Dybowska i inne z instagrama

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

mikamika
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Julia Dybowska i inne z instagrama

Post autor: mikamika » 16 sie 2016, 16:03

No ladna to jest, wyglada elegancko i zeby ,wlosy tez piekne. Wstaw jej zdjecia jak wygladala kiedys.
There are many serious reasons NOT to have plastic surgery. Remember plastic surgery may change your life but it also can end it. Think twice or thrice before having it done!

she
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: she » 16 sie 2016, 16:08

Tez uwazam, ze pieknie wyglada. Dla mnie, choc lubie pelne usta, u niej te usta troche zajezdzaja sztucznoscia. Ale reszta- bardzo ladna. Wlosy, zeby !!!! Nosek malutki !
No my , "stare wyjadaczki " ;), w sensie osoby, ktore juz nieco przy sobie majstrowaly, i ktore siedza, na forum i interesuja sie operacjami plastycznymi i poprawianiem urody- niestety, ale zauwazaymy kazda praktycznie ingerencje ciala u drugich, wiec wiadomym dla nas jest, ze Julia nie urodzila sie taka, a , ze przy sobie kombinowala i sie poprawiala tu , czy tam. Wiadomo, ze ma usta, nos i piersi poprawiane, wlosy doczepiane itd. Ale widac, ze babka o siebie dba i to jest przyjemne dla oka. Rzuca sie w oczy, ale moze ona wlasnie tego chce. Kto to wie. Ja osobiscie lubie ladnie wygladac, ale rzucac sie w oczy az tak drastycznie nie lubie czy tam wole, by moje majstrowanie przy urodzie nie bylo, az tak widoczne. Ale wiadomo, ze kazdy lubi co innego i ma do tego prawo.
she

szpilkaXXX
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: szpilkaXXX » 19 sie 2016, 15:25

Biedna, zagubiona kobieta.
Zajrzałam na jej profil po dłuższej przerwie, wydaje mi się że przytyła (?) co akurat jest na korzyść. Natomiast wklejanie screenów z pudelka, kozaczka i innych jest _na_maksa_ żenujące. Okropne. Co ta dziewczyna sobą reprezentuje, jeśli tekst na kozaczku jest dla niej powodem do dumy. Przerażające.

Oczywiście, że za to zapłaciła, przynajmniej jednemu z tych portali.
Chłop głodny to zły. Baba brzydka to wściekła

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: alicjachrupek » 20 sie 2016, 11:42

Po Julii przyszedł czas na promocję Moniki pietrasinskiej l, dzisiaj widziałam na kozaczku i zeberce artykuły z nią. Przejrzałam fotki i we włosach blond zdecydowanie lepiej wygląda.
Do tego wczoraj był zacytowany wywiad z Julia, ale komentarze pod to dopiero (giggle

Awatar użytkownika
kobietazpasja
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: kobietazpasja » 20 sie 2016, 19:31

i dobrze niech bedzie jak najwiecej na jej temat, uwielbiam jej urode, ta przerobiona jeszcze bardziej;-)
2002-ckn nosa prof. Zielinski-nieudana;((spartaczona
2011- poprawka calkowita korekcja nosa, Dr Krawczynski-zadowolona,ale mysle jeszcze o udoskonaleniu;-)
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=310" onclick="window.open(this.href);return false;
2010-licowki porcelanowe Dr Robert Kaminski-Artsmile

Marleneczka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Marleneczka » 26 sie 2016, 04:52

Dla mnie tez Pietrasinska sliczna, robi wrazenie (inlove o duzo lepiej niz Siwiec ktora jest karykatura (no)

Awatar użytkownika
cyryl-bea
Administrator Beauty
Administrator Beauty

Post autor: cyryl-bea » 26 sie 2016, 13:12

skoro siwiec jest karykatura to 80% kobiet powinno w ogole palnac sobie w leb i oddac narzady do przeszczepu (thinking

moze laska nie jest idealna - ale kto jest?
na pewno jest sporo ponad przecietna a w ocenie nalezy brac pod uwage tak twarz jak i cialo oraz to cos ktorego niesety wiekszosci brakuje

moze zanim posuniemy sie do az tak drastycznych slow warto na chwile stanac przed lustrem z refleksja (angel
cyryl-bea

Przeczytanie regulaminu ze zrozumieniem treści, jest podstawą miłej zabawy na forum!

Youtube: tu
Portal: tu
Facebook: tu

https://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... g-oczy.gif
https://beautywpolsce.com/forum/upload/1 ... Obraz1.jpg

Marleneczka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Marleneczka » 26 sie 2016, 13:29

Skrot myslowy, miałam na mysli Siwiec jest karykatura siebie bo przesadziła z tymi ustami etc. Kazdy zabieg widac jak na dloni a ona ma ze 30 lat?
Ale masz racje uzycie slowa karykatura może było przegieciem zwłaszcza bez rozwinięcia myśli

Awatar użytkownika
Rainbow_Dash
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Rainbow_Dash » 26 sie 2016, 19:29

Dokładnie ... ci ci najbardziej krytykują innych powinni stanąć przed lustrem
Z refleksja :) Cyryl fajnie to ujęłaś . Mi sie podoba Natalia i pietrasinska ale ta Julia niekoniecznie
2011- piersi dr. Lembas Allergan 295cc anatomiczne- małe! brzydkie!
2013- piersi dr. Witwicki Mentor 480uhp okrągłe- pęknięcie implantu
2016- piersi dr. Broma 825cc Motiva okrągłe extra wysoki profil- PIĘKNE, CUDNE, DUŻE!!!! <3

Marleneczka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Marleneczka » 26 sie 2016, 19:33

Jesli sugerujecie ze nie jestem zbyt urodziwa to nie ma problemu, nawet mi mozecie powiedzieć co powinnam skorygować, chetnie to zrobie (yes) zdjęcia figury czy twarzy nigdy tu nie dawałam jednak

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”