Anastasiia, no wiesz co ??? Ze ja jadem i zazdroscia pluje ???? Czy TY sobie zarty stroisz ???
Toz przeciez napisalam, ze ta cala Veronika - jest piekna kobieta. Jak mozesz uwazac, ze to jakis jad badz zazdrosc z mojej strony ( zazdrosc czego tak poza tym ) ???? Kazda z nas moze miec instagrtam, biust zrobiony i wygladac jak milion dolarow. Zaloze sie, ze tu na forum jest wiele kobiet pieknych , jak i nie piekniejszych niz Weronika ( pomijajac, ze piekno , to pojecie wzgledne).Tu nie jestesmy po to, by sobie czegos zazdroscic , ale to juz inna kwestia.
W kazdym razie nie wiem jaka zazdrosc w mojej wypowiedzi mozesz mi wytknac? Ani mnie nie znasz, ani nie wiesz kim jestem, i niby dlaczego mialabym zazdroscic dziewczynie z instagrama nie wiadomo czego. Jestem jedna z ostatnich osob, ktore moga jadem , badz krytyka jechac po innych ludziach. Zawsze staram sie dostrzec i docenic piekno drugich, czy to wewnetrzne, czy to zewnetrzne ( dla ktorego "podrasowania" powstalo w ogole to forum ).
To, ze dosc "glupiutkim" , nazwalam jej masowo podawane do publiki selfie i inne sweet focie, i ze jest to wyraz narcyzmu i zapatrzenia w siebie ( wejdz na jej instagram i czy dziewczyna wstawia fotografie inne, niz samej siebie ??? Nie, nie wstawia. Ma lekko hopla na punkcie samej siebie,i wg mnie to jest fakt, a nie moja zazdrosc czy co tam sobie jeszcze wymyslilas.
Ale co mnie to w ogole interesuje ??? Nic , a nic. Natomiast mam prawo wyrazic wlasna opinie , ze jej slefie zalatuja narcyzmem, ktory jej pewnie z czasem ( wiekiem , badz wobec innych okoliczności) kiedys minie . To moja opienia i mam do niej prawo. Sama kiedys mialam te 22 lata, wiec wiem czym to sie je.
Jest piekna dziewczyna i zycze jej jak najlepiej. Tobie rowniez.
geez..........
To jest w ogole chore, ze sie tu klocimy o jakas obca babke i co kobita robi ze soba i swoim zyciem? A co to kogo interesuje ?
Niech sobie robi co chce i niech jej sie wiedzie.
Ja na pewno nie pojawilam sie , nie pojawiam i nie bede pojawiac tu na forum, by tracic czas na tego typu dyskusje.
Wszysktiego dobrego zycze.
she