Julia Dybowska i inne z instagrama

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Anastasiia
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Re: Julia Dybowska i inne z instagrama

Post autor: Anastasiia » 08 sie 2016, 23:53

Anastasiia pisze:
marryme pisze:Kilka dni temu szedl przede mna chlopak na chodniku.
Nagle wyciagnal telefon i zaczal robic sobie selfie nadal kontynuujac swoj marsz...do momentu az sie wywalil. (giggle

Hehe, kiedyś szlam ulica i tam po prostu dla zawawy zaczęłam robić selfke, bardzo dużo żeby potem usiąść i sie ponabijać z tym głupst jakie wyszły (giggle nastrój miałam dzjwacznh to i zdjęcia dziewczynę robiłam, same wiecie o co chodzi (giggle chyba z 200 zdjeć zrobiłam i wpadłam na słup (emo (giggle

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: alicjachrupek » 08 sie 2016, 23:58

Przyznać się ile z was ma insta? (giggle ja nie mam i nie rozumiem trochę tego szału, tam się tylko fotki daje?

Awatar użytkownika
er1
Moderator Beauty
Moderator Beauty

Post autor: er1 » 09 sie 2016, 00:16

Anastasia, miałam się nie wypowiadać, chociaż nie ukrywam że miałam ochotę to zrobić wcześniej już kilka razy. Nie podoba mi się, że piszesz o niesłusznej krytyce i stereotypach, sama będąc hipokrytką- stwierdzasz że mamy zaburzenia osobowości i niską samoocenę, bo ośmieliłyśmy się wyrazić o kimś swoją opinię, z którą się nie zgadzasz. Jak już wcześniej zauważono, jest to temat plotkarski i mamy tu prawo oceniać i nawet krytykować "celebrytki" z insta. Z założenia, w tym wątku dyskusje miały tak wyglądać, wcinasz się w rozmowę nie wypowiadając się na temat, ale ciągle tylko cytujesz i krytykujesz innych. I prowokujesz, żeby dziewczyny się tłumaczyły z tego, dlaczego tak napisały. W krytyce więc jesteś tak samo mocna jak my, szkoda że wprowadzasz przykrą atmosferę w wątku, który miał być na luzie. Myślę że też powinnaś wrzucić na luz. Zauważ, jak negujesz tutaj WSZYSTKICH, to nie jest fajne. Lubiłam ten wątek, ale nie wiem czy chcę nadal na niego wchodzić. Co ktoś by nie napisał, ma do czynienia z Twoim rozliczaniem ze wszystkiego
Zasady dostępu do Galerii Zamkniętej:
viewtopic.php?f=26&t=2799
Samouczek dla Użytkowników- uaktualniona wersja:
viewtopic.php?f=26&t=11210
galeria@beautywpolsce.com

she
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: she » 09 sie 2016, 07:27

Anastasiia, no wiesz co ??? Ze ja jadem i zazdroscia pluje ???? Czy TY sobie zarty stroisz ???
Toz przeciez napisalam, ze ta cala Veronika - jest piekna kobieta. Jak mozesz uwazac, ze to jakis jad badz zazdrosc z mojej strony ( zazdrosc czego tak poza tym ) ???? Kazda z nas moze miec instagrtam, biust zrobiony i wygladac jak milion dolarow. Zaloze sie, ze tu na forum jest wiele kobiet pieknych , jak i nie piekniejszych niz Weronika ( pomijajac, ze piekno , to pojecie wzgledne).Tu nie jestesmy po to, by sobie czegos zazdroscic , ale to juz inna kwestia.
W kazdym razie nie wiem jaka zazdrosc w mojej wypowiedzi mozesz mi wytknac? Ani mnie nie znasz, ani nie wiesz kim jestem, i niby dlaczego mialabym zazdroscic dziewczynie z instagrama nie wiadomo czego. Jestem jedna z ostatnich osob, ktore moga jadem , badz krytyka jechac po innych ludziach. Zawsze staram sie dostrzec i docenic piekno drugich, czy to wewnetrzne, czy to zewnetrzne ( dla ktorego "podrasowania" powstalo w ogole to forum ).
To, ze dosc "glupiutkim" , nazwalam jej masowo podawane do publiki selfie i inne sweet focie, i ze jest to wyraz narcyzmu i zapatrzenia w siebie ( wejdz na jej instagram i czy dziewczyna wstawia fotografie inne, niz samej siebie ??? Nie, nie wstawia. Ma lekko hopla na punkcie samej siebie,i wg mnie to jest fakt, a nie moja zazdrosc czy co tam sobie jeszcze wymyslilas.
Ale co mnie to w ogole interesuje ??? Nic , a nic. Natomiast mam prawo wyrazic wlasna opinie , ze jej slefie zalatuja narcyzmem, ktory jej pewnie z czasem ( wiekiem , badz wobec innych okoliczności) kiedys minie . To moja opienia i mam do niej prawo. Sama kiedys mialam te 22 lata, wiec wiem czym to sie je.
Jest piekna dziewczyna i zycze jej jak najlepiej. Tobie rowniez.

geez..........

To jest w ogole chore, ze sie tu klocimy o jakas obca babke i co kobita robi ze soba i swoim zyciem? A co to kogo interesuje ?
Niech sobie robi co chce i niech jej sie wiedzie.

Ja na pewno nie pojawilam sie , nie pojawiam i nie bede pojawiac tu na forum, by tracic czas na tego typu dyskusje.

Wszysktiego dobrego zycze.
she

Albina
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Albina » 09 sie 2016, 21:57

Widzialam kilka razy Julie w Sopocie, wydaje sie byc nizsza niz na zdjeciach i nog nie na az tak chudych...chyba ze miala taie jeansy ktore robily takie wrazenie hehe ale watpie ! (tmi

bellisanka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: bellisanka » 09 sie 2016, 22:21

Na zdjeciach wyglada jakby prosila o jedzenie razi mnie jej chudosc to pewnie wyszczupla sie na potrzeby instagrama (giggle (giggle (giggle
Wrocław biust 10lat po operacji biustu
2016 CKN Dr Wysocki w planach poprawka nosa
Planowana wymiana implantow Styczeń 2024' szukam lekarza

Albina
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Albina » 10 sie 2016, 20:08

Mnie to najbardziej interesuje co ona ma z tymi cyckami.... Wg mnie nadają juz sie do poprawki... No ale jak sie dzien w dzien paraduje bez stanika lub w ,iekkim stroju kąpielowym... (doh

bellisanka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: bellisanka » 10 sie 2016, 23:17

za malo tkanki tluszczowej i chodzenie non stop bez stanika sprawia ze na silikony tez grawitacja dziala juz jej mama ma lepiej zrobione implanty niż ona

Awatar użytkownika
kobietazpasja
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: kobietazpasja » 12 sie 2016, 21:22

https://www.instagram.com/mariapoga_/?hl=pl" onclick="window.open(this.href);return false;

rosyjski odpowiednik Julii?piekne ma te dlugie kreacje i niektore stroje kapielowe, bardzo szczupla ,matka trojki dzieci
2002-ckn nosa prof. Zielinski-nieudana;((spartaczona
2011- poprawka calkowita korekcja nosa, Dr Krawczynski-zadowolona,ale mysle jeszcze o udoskonaleniu;-)
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=310" onclick="window.open(this.href);return false;
2010-licowki porcelanowe Dr Robert Kaminski-Artsmile

bellisanka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: bellisanka » 12 sie 2016, 21:29

Slicznotka,piekne sukienki stylowa kobieta,ma piekny kolor wlosow.wysoka jakby miala 180cm ile ma lat??

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”