Moderator: Zespół I

Już kilka osób mówi o tym zecie a wiecie co? Akurat wczoraj przejrzałam wszystkie moje selfiemz telefonu i przypomniało mi sie o naszym forum, akurat tym wątku i zwróciłam uwagę a oczka - na wielu zdjęciach tez mam coś ma kształt zeza a zeza nie mamRoxy123 pisze:Bardzo ładna ta veronica- czy jak ona sie tam zwie. Ale zeruje- ktos juz o tym pisał i tez to widzę wyraźnie. Nobody's perfect:)

Nie wiem skąd sie biorą wypowiedzi takiego pokroju...she pisze:Dziewczyna bardzo ladna, zreszta siostra tez. Piekne cialo. CHoc tak zapatrzona w siebie i w swoja urode, ze az przykro patrzec. Az nie do wiary, ze mozna byc takim glupiutkim, ale mam nadzieje, ze z wiekiem jej to przejdzie. Tego zycze, bo az boli.....
Natomiast wg mnie piersi rozmiar jak dla mnie idelany. Pupa idealna . No piekna dziewczyna.

Na tym zakończę owa akademicka dyskusje.babina7 pisze:zez jak byk...........dla mnie to nienormalne pykanie sobie fotek i wrzucanie w sieć.Wiadomo -patrzcie jaka jestem piekna.To jest jakieś zaburzenie osobowości.Rozumiem blog mododwy czy zdjęcie w ciekawym miejscu, czy tu na forum aby cos pokazać ale minka z dziubkiem....Musowo głupiutka.

bellisanka pisze:jest studentka prawa wiec troche pochopne ocenianie ze pusta jest
nie pracuje siedzi w domu i sie uczy i fotki robi sama kiedys napisala ze ma taki luksus ze moze sobie na to pozwolic czyli nie pracowac ze sie jeszce napracuje w zyciu![]()