Julia Dybowska i inne z instagrama

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

katarzyna14
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Julia Dybowska

Post autor: katarzyna14 » 10 cze 2016, 23:11

Roxy pisała ze wygląda jak laleczka na żywo ...a chyba jednak nie ...dużo osób jest jednak nią zachwycone ...ciekawe czy jest w zachwaniu taka wyniosła jak na fotach. ..?
Dr Kubasik- Jest 450vhp...i reszta... :)

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: alicjachrupek » 10 cze 2016, 23:21

Ten zapach z ust rozłożył mnie na łopatki (giggle (rofl to chłopaki muszą być naprawdę Zdesperowani. Ale swoją drogą wiadomo my to my kobiety, ale jak aż tak taki suchar może się podobać facetom?!

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 10 cze 2016, 23:31

Viriel, uspoköj się troche. To jest niesmaczne co wypisujesz.
Jedna pani, drugiej pani , ktoś coś słyszał , coś powdział, a Ty na forum walisz....
Te kręgi co jã znajã to pewnie elita intelektualna..ech..
zadowolona

Roxy123
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Roxy123 » 10 cze 2016, 23:33

Tak Kasia - pisałam ze wyglada jak lalka na żywo, tak jak na zdjeciach. Ale czy to zaleta to nie wiem. Osobiscie wole jak ludzie wyglądają jak ludzie a nie jak lalki czy manekiny - dziwnie. Widziałam ja w okolicznościach typu klub czy pokaz mody Ossolinskiego,o ile pamięć mnie nie zawodzi w listopadzie- czyli mega zrobiona. Wg mnie wyglada tak jak na zdjeciach na insta. Na zdjeciach widać jakie ma włosy, figurę i twarz i co jest grane- nie trzeba widzieć na żywo zeby to ocenić. Jednemu bedzie sie podobalo to co widzi, a innemu nie. To dobrze ze nie każdemu podoba sie to samo:)

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 10 cze 2016, 23:36

viriel, milo Cie widziec, juz sie zastanawialysmy gdzie sie podziewasz (flower)
napisz w jakich klubach ja widzialas.
latam troche po miescie tu i tam a jakos jej nie spotkalam a chetnie sama ocenie, jak to bylo w przypadku siwiec, przy ktorej, mimo roznicy wieku czulam sie piekna.

babina.... przy barze dowiesz sie rzeczy jakich nigdy nie wyczytasz na pudelku.
i one bywaja niesmaczne... ale za to jakie ciekawe!!! (rofl (rofl

Roxy123
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Roxy123 » 10 cze 2016, 23:43

The roof w Zatoce Sztuki w Sopocie np- kiedy nie byłam zawsze była na posterunku. Przy okazji i Siwiec i inne bywają.
Jak komuś sie nudzi niech przejrzy Fb tego klubu - zdjęcia z imprez w wakacje np- to i Siwiec i Julia i inne znane z tego ze są znane pojawiają sie wielokrotnie.

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 10 cze 2016, 23:49

niebieska pisze:viriel, milo Cie widziec, juz sie zastanawialysmy gdzie sie podziewasz (flower)
napisz w jakich klubach ja widzialas.
latam troche po miescie tu i tam a jakos jej nie spotkalam a chetnie sama ocenie, jak to bylo w przypadku siwiec, przy ktorej, mimo roznicy wieku czulam sie piekna.

babina.... przy barze dowiesz sie rzeczy jakich nigdy nie wyczytasz na pudelku.
i one bywaja niesmaczne... ale za to jakie ciekawe!!! (rofl (rofl
(rofl (rofl (rofl co racja to racja (bronze (bronze (bronze
Ja na przyklad czytam z wypiekami na twarzy. Czlowiek z wioski w wielkim świecie rzadko bywa, wiadomo (rofl
Chociaż się liźnie tego lukru (rofl

Ps. w zatoce sztuki moja koleżanka chlopa szukala, bo jeden forsiasty ją zostawil. Bardzo ladna dziewczyna, zrobiona trochę na siwiec, uważam że ładniejsza, ale żaden się chętnu do sponsorowania nie znalazł.
A tak w ogole to po aferze z Krystkiem, to to jeszcze w ogole dziala?
Na fb pamiętam byla akcja pt "ratujmy zatokę sztuki" :D
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Roxy123
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Roxy123 » 10 cze 2016, 23:54

Krystek siedzi biznes sie kręci;)
I w zatoce takich siwieć jest milion- nie dziwie sie ze nie znalazła chętnego oligarchy- na nikim nie robią już wrażenia a wybór jest duży:) nigdzie nie widziałam takiego nagromadzenia zrobionych dziewczyn. Jak ktos lubi ta stylistykę - moze sie pochorowac albo od razu utopić w morzu w desperacji.

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: alicjachrupek » 11 cze 2016, 00:04

Dla Krystka te to akurat są chyba za stare.

Ale to musi fajnie wyglądać jak wszystkie takie same tam siedzą (giggle To jakie są na topie, że ulli koleżanka nic tam nie wylapala?

Roxy123
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Roxy123 » 11 cze 2016, 00:12

Znacznie więcej atrakcyjnych kobiet niż chętnych do ich sponsorowania zwyczajnie. Plus sporo pan najwyższej jakości z całej Polski sponsorowane usługi świadczących. Ogolnie zatrzęsienie atrakcyjnych kobiet- jakby jakaś bomba eksplodowała z laskami;)

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”